Jassen bedrukken

Stap in stijl de wereld in met onze collectie bedrukte jassen, perfect voor alle seizoenen en gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar bescherming tegen de winterkou, een trendy aanvulling op je voorjaarsgarderobe, of functionele bedrijfskleding voor je team, wij hebben de perfecte jas voor jou.

Artikelen 1-12 van 56

Drukposities van jassen

Voor het bedrukken van jassen zijn er verschillende drukposities mogelijk, afhankelijk van het ontwerp, de stijl van de jas en de voorkeuren van de klant. Hier zijn enkele veelvoorkomende drukposities voor het bedrukken van jassen:

  • Borst: De borst is een populaire drukpositie voor het plaatsen van logo's, initialen of kleine ontwerpen. Het logo wordt meestal op de linker- of rechterborst van de jas gedrukt voor een professionele uitstraling.
  • Rug: De rug is een prominente drukpositie die goed werkt voor grotere logo's, slogans of grafische ontwerpen. Het logo kan in het midden van de rug of over de gehele breedte van de rug worden geplaatst, afhankelijk van de stijl van de jas.
  • Mouw: De mouw van de jas biedt ook ruimte voor het bedrukken van logo's, teksten of ontwerpen. Het logo kan op de bovenarm of langs de onderarm van de mouw worden gedrukt voor een opvallende look.
  • Schouder: De schouder van de jas is een subtielere drukpositie die ideaal is voor het plaatsen van kleinere logo's of initialen. Het logo kan op de bovenkant van de schouder worden gedrukt voor een discrete branding.
  • Capuchon: Sommige jassen hebben een capuchon die kan worden bedrukt met een logo of tekst. Dit kan een unieke en opvallende drukpositie zijn die de aandacht trekt.

Laden...

Laden...