Spaarpotten met logo

Het is geweldig om te zien hoe spaarpotten nog steeds een waardevol en origineel relatiegeschenk zijn, vooral voor bedrijven in de financiële sector die de boodschap van besparen en verdienen willen benadrukken. Bij Bedrukken.nl begrijpen we het belang van deze symbolische geschenken en daarom bieden we een uitgebreid assortiment spaarvarkentjes en spaarpotten die snel en betaalbaar kunnen worden geleverd. Bovendien zijn we er trots op dat we volledig energieneutraal drukken, waardoor onze relatiegeschenken niet alleen waardevol zijn voor de ontvangers, maar ook voor het milieu. Met onze energiezuinige aanpak kunnen bedrijven hun boodschap verspreiden en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere wereld.

Oplopende volgorde

6 artikelen

 1. Rubberen spaarpot varken
  Vanaf € 1,25 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,03 Bij 2500 stuks
 2. Spaarvarken Softco
  Vanaf € 1,36 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,12 Bij 1000 stuks
 3. Spaarvarken van gips
  Vanaf € 2,02 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,61 Bij 1000 stuks
 4. Beoordeling:
  100%
  Kunststof spaarvarken
  Vanaf € 1,14 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,94 Bij 2500 stuks
 5. Plastic spaarpot
  Vanaf € 2,16 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,70 Bij 1000 stuks
 6. Spaarpot Hippo
  Vanaf € 1,07 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,86 Bij 2500 stuks

6 artikelen

Hoe worden spaarpotten bedrukt

Het bedrukken van spaarpotten kan worden gedaan met verschillende druktechnieken, afhankelijk van het materiaal van de spaarpot en het gewenste ontwerp. Enkele veelvoorkomende methoden zijn:

 1. Tampondruk: Tampondruk is een veelgebruikte methode voor het bedrukken van spaarpotten. Bij deze techniek wordt inkt overgebracht van een gegraveerde plaat naar de spaarpot met behulp van een siliconen tampon. Dit maakt het mogelijk om gedetailleerde ontwerpen en kleuren nauwkeurig over te brengen op verschillende oppervlakken.

 2. Zeefdruk: Zeefdruk wordt gebruikt voor spaarpotten van materialen zoals plastic, glas en metaal. Bij deze methode wordt inkt door een zeefraam gedrukt en op het oppervlak van de spaarpot aangebracht. Zeefdruk biedt goede dekking en duurzaamheid van de bedrukking.

 3. Digitale print: Digitale printtechnologie maakt gebruik van inkjet- of laserprinters om het ontwerp rechtstreeks op de spaarpot aan te brengen. Deze methode is geschikt voor spaarpotten met gladde oppervlakken en biedt de mogelijkheid om complexe ontwerpen en kleurrijke afbeeldingen af te drukken.

 4. Stickers: Een andere optie is het aanbrengen van bedrukte stickers op de spaarpot. Dit kan handig zijn voor spaarpotten met oneffen oppervlakken of voor het toevoegen van variabele informatie, zoals individuele namen of nummers.

Het kiezen van de juiste drukmethode hangt af van factoren zoals het materiaal van de spaarpot, het gewenste ontwerp en de gewenste duurzaamheid van de opdruk.

Verschillende soorten spaarvarkens

Er zijn verschillende soorten spaarpotten beschikbaar, elk met hun eigen unieke ontwerp, functie en materiaal. Enkele veelvoorkomende soorten spaarpotten zijn:

 1. Traditionele spaarpotten: Dit zijn de klassieke spaarpotten met een gleuf aan de bovenkant om munten in te werpen en een opening aan de onderkant of achterkant om geld eruit te halen. Ze zijn meestal gemaakt van keramiek, plastic of metaal en hebben vaak verschillende ontwerpen, zoals dieren, vormen of thema's.

 2. Digitale spaarpotten: Dit zijn moderne spaarpotten die zijn uitgerust met elektronische functies om het geld te tellen en bij te houden hoeveel er is gespaard. Sommige digitale spaarpotten hebben ook extra functies, zoals het instellen van spaardoelen, het tonen van het gespaarde bedrag op een display en het geven van geluidseffecten bij het inwerpen van munten.

 3. Spaarpotblikken: Spaarpotblikken zijn spaarpotten gemaakt van metaal of blik en hebben vaak een herbruikbaar ontwerp met een deksel dat kan worden geopend en gesloten. Ze zijn duurzaam en kunnen worden hergebruikt voor het opslaan van munten of andere kleine voorwerpen.

 4. Gepersonaliseerde spaarpotten: Deze spaarpotten kunnen worden aangepast aan specifieke ontwerpen, kleuren en thema's om te voldoen aan de voorkeuren van de gebruiker. Ze kunnen worden gemaakt met afbeeldingen, namen, data of andere persoonlijke details om een uniek en memorabel geschenk te creëren.

Ongeacht het type, spaarpotten zijn handige hulpmiddelen om geld te sparen en financiële doelen te bereiken. Ze kunnen ook dienen als decoratieve items en leuke cadeaus voor verschillende gelegenheden.

Goedkope spaarpotten; zo bespaar je geld

 Goedkope spaarpotten zijn een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar betaalbare relatiegeschenken zonder concessies te doen aan kwaliteit. Bij Bedrukken.nl begrijpen we het belang van budgetvriendelijke opties en daarom hebben we een assortiment van goedkope spaarpotten die perfect passen bij elk budget. Onze scherpe prijzen gaan echter niet ten koste van de kwaliteit. Met onze eigen voorraden en moderne drukkerij kunnen we niet alleen snelle leveringen garanderen, maar ook de beste prijzen bieden. Of het nu gaat om een promotionele actie, een bedrijfsevenement of een geschenk voor klanten, met onze goedkope spaarpotten met bedrukking kunnen bedrijven hun boodschap op een betaalbare en effectieve manier verspreiden.

Welke service kan ik verwachten

Van de bestelling tot aan de levering; wij zijn er om antwoord te geven op al je vragen. Voordat jouw bestelling in werking wordt gezet, ontvang je eerst een gratis digitale proefdruk. Dit is een soort schets met daarop een voorbeeld van de bedrukking op de spaarpot. Na goedkeuring van het drukvoorstel mag je van ons verwachten dat wij de spaarpotten conform drukvoorstel gaan drukken. Op het moment van transport ontvang je ook een track and trace van ons waarmee je de zending goed kunt volgen. Ook onze collega's zijn ten allen tijde beschikbaar voor eventuele vragen.