Spaarpotten

Spaarpotten bedrukken met logo vormen leuke en originele relatiegeschenken voor bijvoorbeeld banken, verzekeraars en financiële instellingen om eens extra te benadrukken hoeveel men kan besparen of kan verdienen. Een leuke vorm van promotie. Als groothandel hebben wij diverse spaarvarkentjes en spaarpotten in ons assortiment, die wij snel en goedkoop uit voorraad kunnen leveren. Wil je meer weten over een spaarpot met bedrukking? Contact opnemen met het team van Bedrukken.nl is eenvoudig. Bel ons op +31 315 200 010 of stuur een mailtje naar [email protected] en laat populaire relatiegeschenken zoals spaarpotten voorzien van opdruk.

Oplopende volgorde

6 resultaten

 1. Spaarvarken Softco
  Vanaf € 1,89 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,22 Bij 1000 stuks
 2. Spaarpot Donax
  Vanaf € 1,97 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,27 Bij 1000 stuks
 3. Plastic spaarpot
  Vanaf € 2,50 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,86 Bij 1000 stuks
 4. Spaarpot Darfil
  Vanaf € 2,06 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,39 Bij 1000 stuks
 5. Kunststof spaarvarken
  Vanaf € 2,04 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,31 Bij 1000 stuks
 6. Spaarvarken van gips
  Vanaf € 2,50 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,86 Bij 1000 stuks

6 resultaten

Kan ik spaarpotten laten bedrukken met logo?

Al onze spaarpotten kunnen bedrukt worden. De bedrukking kan bestaan uit een naam, logo of tekst. Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met een bedrukte spaarpot, ter promotie en ondersteuning van de marketingacties. Of combineer ze met verschillende bureau-accessoires en laat parker pennen bedrukken. Door spaarpotten met opdruk in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid zal worden vergroot. Binnen onze groothandel hebben wij diverse goedkope spaarpotten voldoende op voorraad. Alle spaarpotten bedrukken wij in eigen moderne drukkerij. Dat doen we middels tampondruk in de door jou opgegeven huisstijl PMS-kleuren. Op deze manier kunnen wij direct controle uitoefenen op de kwaliteit van de bedrukking en zijn worden plastic spaarpotten met precisie bedrukt.

Verschillende soorten spaarvarkens bedrukken

De meeste van onze kunststof spaarpotten zijn in de vorm van een varken. Dit herkenbare figuur, een spaarpot in de vorm van een varken, is met name voor kinderen een erg leuk relatiegeschenk. Het spaarvarken Softco is leverbaar in tal van frisse kleurtjes; er is ongetwijfeld een mooie kleur bij die aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf. Ga je voor een spaarpot in de vorm van een huis? Ook dat is een optie, kies dan voor de plastic spaarpot. Bij de keuze rondom het bedrukken van een spaarpot met logo, heb je de keuze uit verschillende materialen. Het meest voorkomend is een spaarvarken van kunststof, maar ook een spaarvarken van gips behoort tot de mogelijkheden. Het leuke van dit artikel is dat er vijf kleuren verf en kwast bij worden geleverd. Zo schilder je je eigen spaarpotje! Hoe tof is het om zelf een leuke spaarpot te ontwerpen…

Goedkope spaarpot bedrukken

Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte spaarpotten als attentie een leuk en vriendelijk gebaar. De ontvangers van de spaarpotten met logo zullen je reclame iedere keer onder ogen krijgen wanneer de spaarpotten worden gebruikt. Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel spaarpotten nodig hebben, zijn wij graag van dienst. Omdat we alles onder één dak hebben, zijn wij in de gelegenheid om spaarpotten met bedrukking binnen een zeer korte periode te leveren (snelle levertijden gegarandeerd). We zijn een groothandel en werken daarom met een minimale afname. Een aantal van onze spaarvarkens zijn verkrijgbaar in de kleine oplage vanaf 25 stuks. Wij proberen je altijd de laagste prijs te bieden; een goedkope spaarpot bestel je bij Bedrukken.nl.

Welke service kan ik verwachten rondom het bedrukken van spaarpotten?

Van de bestelling tot aan de levering; wij zijn er om antwoord te geven op al je vragen. Voordat jouw bestelling in werking wordt gezet, ontvang je eerst een gratis digitale proefdruk. Dit is een soort schets met daarop een voorbeeld van de bedrukking op de spaarpot. Spaarpotten met opdruk laten bedrukken is een goed idee als je op zoek bent naar een origineel relatiegeschenk. Heb je vragen over hoe wij een spaarpot bedrukken? Neem dan gerust contact op met onze professionals (via +31 315 200 010 of [email protected]). Ze vertellen je graag meer over een zogeheten kunststof collectebus met tekst of logo. Uiteraard staan we ook voor andere producten, bijvoorbeeld duurzame relatiegeschenken, voor je klaar. Binnen ons assortiment vind je tal van milieuvriendelijke artikelen, waaronder eco tassen en eco pennen. Of laat schorten bedrukken.