Telefoonhoesjes

Je hebt net een nieuwe smartphone gekocht en wilt natuurlijk niet dat hij beschadigd raakt. Om te voorkomen dat je nieuwe aanwinst in stukken op de grond valt, adviseren wij om je telefoon te beschermen met een hoesje.

7 artikelen

7 artikelen

Kan ik mijn telefoonhoesjes laten bedrukken?

Telefoonhoesjes bedrukken we bij Bedrukken.nl met een naam, logo of tekst. Op deze manier vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf. Tegenwoordig is iedereen in het bezit van een smartphone. Maar doordat je deze de hele dag met je meesleept, is de kans op beschadigingen groot. Om je telefoon hier tegen te beschermen zijn er telefoonhoesjes in het leven geroepen. Veel mensen zitten verlegen om een telefoonhoesje. Laat deze telefoonhoesjes bedrukken met je eigen tekst of logo en deel ze uit onder collega's, klanten en relaties. De bedrukte telefoonhoesjes zullen met een grote glimlach in ontvangst genomen worden. Iedereen is immers gebaat bij extra bescherming voor zijn dure smartphone.

Wil je telefoonhoesjes met logo bedrukken, let dan wel op dat je goed kijkt naar het juiste model. Niet alle hoesjes passen op iedere telefoon. Tegenwoordig zie je veel op maat gemaakte telefoonhoesjes, bijvoorbeeld specifiek voor een iPhone Pro Max, Samsung Galaxy S8, Huawei P40 lite of voor een Huawei P20. Gelukkig kun je bij ons universele telefoonhoesjes bedrukken. Deze kunnen vaak op meerdere soorten telefoons gebruikt worden.

Hoe worden telefoonhoesjes bedrukt?

De meeste telefoonhoesjes in ons assortiment worden bedrukt middels de druktechniek tampondruk. Een telefoon hoes valt op door de bedrukking. Interesse? Via onze website kan je een offerte aanvragen. Voordat we een telefoonhoesje bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een ontwerp van het telefoonhoesje met een kleur opdruk. Wij sturen je de drukproef toe en na jouw akkoord zullen we de telefoonhoesjes bedrukken. Laat ook jouw telefoonhoesje ontwerpen. Bedrukte telefoonhoesjes zijn snel leverbaar. Ook bureau accessoires, opvouwbare waterflesjes, activity trackers en luxe pennen kunnen snel geleverd worden.

Op zoek naar waterdichte telefoonhoesjes? Dan is de waterdichte pouch waarmee je smartphone tegen weer en wind bestand is een goede keuze. De minimale afname is 250 stuks. Kies jij voor bedrukte telefoonhoesjes? Dan is een snelle levering gegarandeerd.

Laden...