Theeglazen

Wij Nederlanders drinken graag thee. We drinken zo een paar kopjes thee per dag. Vaak drinken we thee voor de gezelligheid met vrienden of familie. Ook op de werkvloer is thee een populaire drank die dagelijks gedronken wordt. Er zijn verschillende smaken thee waardoor er voor iedereen wel een favoriete smaak bij zit. Een voordeel van thee is dat het past binnen een gezonde levensstijl. Dit is een mooie kans om jouw bedrijf of organisatie op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Door de theeglazen te bedrukken met een logo of tekst maak je reclame en vergroot je je naamsbekendheid. Theeglazen hebben we op voorraad en kunnen we hierdoor snel leveren. Ook bedrukken we de theeglazen in eigen drukkerij waardoor we de glazen tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Wil je meer informatie over theeglazen bedrukken? Bekijk ons assortiment op deze pagina of neem contact met ons op. Dit kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel +31 315-200010.

Oplopende volgorde

9 artikelen

 1. Dubbelwandig glas Mare 300 ml
  Vanaf € 4,99 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,16 Bij 500 stuks
 2. Theeglas Anne
  Vanaf € 4,82 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 3,25 Bij 576 stuks
 3. Theeglas Jade
  Vanaf € 3,39 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,01 Bij 576 stuks
 4. Theeglas Vela 250 ml
  Vanaf € 3,99 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,82 Bij 576 stuks
 5. Theeglas Tribeca 400 ml
  Vanaf € 3,49 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,28 Bij 576 stuks
 6. Theeglas Tribeca 290 ml
  Vanaf € 3,39 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,01 Bij 576 stuks
 7. Dubbelwandig sublimatieglas
  Vanaf € 3,47 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,75 Bij 1000 stuks
 8. 2 kerstglazen
  Vanaf € 5,12 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,32 Bij 500 stuks
 9. Dubbelwandig kerstglas
  Vanaf € 4,14 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,39 Bij 500 stuks

9 artikelen

Druktechnieken van Bedrukken.nl voor glazen

Theeglazen bedrukken kan op verschillende manieren. Zowel transferdruk als tampondruk zijn opties. Voor het bedrukken van theeglazen middels transferdruk gebruiken we speciale keramische inkten. Kies je voor transferdruk dan kunnen wij het glas voorzien van een grote bedrukking, eventueel geheel rondom. Kies je voor tampondruk dan kunnen wij een kleine bedrukking plaatsen. De bedrukking kan in beide gevallen bestaan uit maximaal 4 kleuren. Bij Bedrukken.nl kan je kiezen uit de volgende opties:

 • Theeglazen bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke naam
 • Theeglazen bedrukken met (bedrijfs)logo
 • Theeglazen bedrukken met tekst

Theeglazen bedrukken als relatiegeschenk of promotieartikel is een uitstekende keuze. Bedrukte theeglazen hebben een enorm bereik waardoor het een effectief reclamemiddel is. Theeglazen zijn onmisbaar als toevoeging aan horecaservies. Maar ook voor evenementen en op de werkvloer zijn bedrukte theeglazen geliefde promotieartikelen. We werken met een minimale afname. Dat betekent niet altijd dat je niet kan kiezen voor een kleine oplage. Zo kan je bij ons al theeglazen bestellen en laten bedrukken vanaf 24 stuks. Wij kunnen direct uit voorraad leveren, waardoor we een snelle levering kunnen garanderen.

Hoe snel kan Bedrukken.nl leveren?

Bij Bedrukken.nl vinden wij een snelle levering belangrijk. Toch is het afhankelijk van de soort theeglazen die je bestelt, hoe snel de bedrukte glazen geleverd kunnen worden. De meeste van onze theeglazen met opdruk heb je na 8 werkdagen in huis. Op deze pagina kan je direct zien hoe snel een theeglas leverbaar is.

Theeglazen bedrukken

Bij ons staan precisie en kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom vind je bij Bedrukken.nl alleen bedrukte theeglazen van hoge kwaliteit. Dit kunnen we garanderen doordat we theeglazen bedrukken in eigen drukkerij. Hier werken drukkers met jarenlange ervaring. We hebben en doen alles in eigen huis waardoor we een scherpe prijs en snelle levering kunnen garanderen. Heb je interesse in theeglazen bedrukken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bestel direct online. Voor theeglazen bedrukken ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen over theeglazen bedrukken, neem contact op met onze accountmanagers. Bel naar + 31 315 – 200010 of stuur een e-mail naar [email protected].