Theeglazen bedrukken

Wij Nederlanders drinken graag thee. We drinken zo een paar kopjes thee per dag. Vaak drinken we thee voor de gezelligheid met vrienden of familie. Ook op de werkvloer is thee een populaire drank die dagelijks gedronken wordt. Er zijn verschillende smaken thee waardoor er voor iedereen wel een favoriete smaak bij zit.

8 artikelen

8 artikelen

Druktechnieken van Bedrukken.nl voor glazen

Theeglazen bedrukken kan op verschillende manieren. Zowel transferdruk als tampondruk zijn opties. Voor het bedrukken van theeglazen middels transferdruk gebruiken we speciale keramische inkten. Kies je voor transferdruk dan kunnen wij het glas voorzien van een grote bedrukking, eventueel geheel rondom. Kies je voor tampondruk dan kunnen wij een kleine bedrukking plaatsen. De bedrukking kan in beide gevallen bestaan uit maximaal 4 kleuren. Bij Bedrukken.nl kan je kiezen uit de volgende opties:

  • Theeglazen bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke naam
  • Theeglazen bedrukken met (bedrijfs)logo
  • Theeglazen bedrukken met tekst

Hoe snel kan Bedrukken.nl leveren?

Bij Bedrukken.nl vinden wij een snelle levering belangrijk. Toch is het afhankelijk van de soort theeglazen die je bestelt, hoe snel de bedrukte glazen geleverd kunnen worden. De meeste van onze theeglazen met opdruk heb je na 8 werkdagen in huis. Op deze pagina kan je direct zien hoe snel een theeglas leverbaar is.

Laden...

Laden...