Verrekijkers bedrukken

Verrekijkers bedrukken als relatiegeschenk? Een verrekijker heeft legio opdrukmogelijkheden, wat het lastig kan maken voor jou als klant. Wat moet je nou kiezen? Op de eerste plaats moet er gekeken worden naar de samenstelling van de verrekijker. Zit er bijvoorbeeld een tasje bij? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om een logo op het tasje te laten drukken. In de meeste gevallen kan een dergelijk klein logo prima in tampondruk gedrukt worden. Ook de verrekijkers zelf kunnen bedrukt worden met een logo, ook deze zijn bij ons snel leverbaar.

1 artikel

 • Verrekijker, 4x30
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 4,51
  Bekijk

1 artikel

Verrekijkers als functioneel relatiegeschenk

Verrekijkers zijn niet langer een handig gadget van de hobbyist. Tegenwoordig heeft bijna iedereen er wel één. Immers, we gaan allemaal wel eens outdoor op stap in de natuur. Of we vinden het gewoon leuk om te spelen met de mogelijkheden van een verrekijker. Bijvoorbeeld als er een mooie vogel voorbij vliegt en neerstrijkt in het park verderop, of wanneer we op reis gaan. Verrekijkers zijn daarom functionele relatiegeschenken in de outdoorbranche. Verrekijkers laten bedrukken met logo of bedrijfsnaam om je naamsbekendheid te vergroten? Een uitstekend idee!

Hoe worden verrekijkers bedrukt?

Verrekijkers kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Voor verrekijkers van metaal is graveren een uitstekende optie, omdat dit een duurzame en hoogwaardige bedrukkingstechniek is. Bij kunststof verrekijkers is tampondruk een goede keuze. Het is echter belangrijk om te weten dat het bedrukken van het oculair van een verrekijker vaak beperkt is vanwege de ronde vorm ervan.

Bij Bedrukken.nl bieden we een breed scala aan te bedrukken verrekijkers, variërend van plastic verrekijkers met een nekkoord tot opvouwbare papieren verrekijkers en luxe verrekijkers als relatiegeschenk. Onze verrekijkers worden bovendien bedrukt in onze eigen drukkerij, die 100% energieneutraal is en gevestigd is in Nederland. Hierdoor kunnen we een snelle levering garanderen en een milieuvriendelijke productie waarborgen.

Contact

Als je twijfelt welke verrekijker je moet kiezen als relatiegeschenk, neem dan gerust een kijkje in het uitgebreide assortiment van Bedrukken.nl. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige of luxe verrekijker, wij hebben voor elk wat wils. Zodra je hebt besloten welke verrekijker het beste past bij jouw promotiedoelen, kun je de rest met een gerust hart aan ons overlaten.

Bij Bedrukken.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel, samen met snelle service en concurrerende prijzen. Zo kun je er zeker van zijn dat het relatiegeschenk met jouw bedrukte logo zowel jou als je zakelijke contacten tevreden zal stellen. Mocht je nog vragen hebben over het bedrukken van verrekijkers, dan staan onze specialisten altijd voor je klaar om je vrijblijvend te adviseren.

Verrekijkers - Waar moet je op letten

Wanneer je een verrekijker wilt kopen, zijn er verschillende belangrijke factoren om rekening mee te houden om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Hier zijn enkele punten waar je op kunt letten:

 1. Vergroting en objectiefdiameter: De vergroting van een verrekijker wordt meestal als eerste weergegeven, bijvoorbeeld 8x of 10x. Dit geeft aan hoeveel keer dichterbij het object lijkt te zijn dan met het blote oog. De objectiefdiameter wordt weergegeven in millimeters (bijvoorbeeld 42 mm) en bepaalt hoeveel licht de verrekijker kan verzamelen. Een grotere objectiefdiameter betekent over het algemeen helderder beelden, vooral bij weinig licht.

 2. Gezichtsveld: Het gezichtsveld is het gebied dat je door de verrekijker kunt zien op een bepaalde afstand. Een groter gezichtsveld betekent dat je een breder gebied kunt bekijken. Dit is vooral handig voor het observeren van bewegende objecten of landschappen.

 3. Gewicht en grootte: Bedenk hoe je de verrekijker gaat gebruiken. Als je van plan bent om langere tijd te observeren of veel te reizen, kan een lichtgewicht en compacte verrekijker handiger zijn.

 4. Lenzen en coatings: Kijk naar het type lenzen en coatings dat wordt gebruikt. Hoogwaardige lenzen en coatings kunnen zorgen voor helderdere en scherpere beelden, evenals verminderde schittering en reflecties.

 5. Waterdichtheid en duurzaamheid: Als je van plan bent om de verrekijker buiten te gebruiken, is het belangrijk dat deze waterdicht en stootbestendig is, zodat hij bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en ruwe behandeling.

 6. Prijs en budget: Bepaal van tevoren je budget en zoek naar een verrekijker die binnen dat budget past, terwijl hij toch voldoet aan je behoeften en vereisten.

Door deze factoren in overweging te nemen, kun je een verrekijker kiezen die het beste past bij jouw gebruiksdoelen en voorkeuren.

Laden...