Verrekijkers

Verrekijkers bedrukken als relatiegeschenk? Een verrekijker heeft legio opdrukmogelijkheden, wat het lastig kan maken voor jou als klant. Wat moet je nou kiezen? Op de eerste plaats moet er gekeken worden naar de samenstelling van de verrekijker. Zit er bijvoorbeeld een tasje bij? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om een logo op het tasje te laten drukken. In de meeste gevallen kan een dergelijk klein logo prima in tampondruk gedrukt worden. Ook de verrekijkers zelf kunnen bedrukt worden met een logo, ook deze zijn bij ons snel leverbaar. Laat goedkoop verrekijkers bedrukken. Heb je hulp nodig tijdens het bestelproces? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 315-200010 of te mailen naar [email protected]

Oplopende volgorde

4 resultaten

 1. Verrekijker, 4x30
  Vanaf € 5,55 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,28 Bij 500 stuks
 2. Verrekijker 8x21
  Vanaf € 11,22 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,76 Bij 250 stuks
 3. Verrekijker, 10x42
  Vanaf € 29,36 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 18,35 Bij 100 stuks
 4. Everest verrekijker
  Vanaf € 29,28 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 18,30 Bij 100 stuks

4 resultaten

Verrekijkers bedrukken met logo

Verrekijkers zijn niet langer een handig gadget van de hobbyist. Tegenwoordig heeft bijna iedereen er wel één. Immers, we gaan allemaal wel eens outdoor op stap in de natuur. Of we vinden het gewoon leuk om te spelen met de mogelijkheden van een verrekijker. Bijvoorbeeld als er een mooie vogel voorbij vliegt en neerstrijkt in het park verderop, of wanneer we op reis gaan. Verrekijkers zijn daarom perfect geschikt als relatiegeschenk in de outdoorbranche. Verrekijkers laten bedrukken met logo of bedrijfsnaam om je naamsbekendheid te vergroten? Een uitstekend idee!

Hoe worden verrekijkers bedrukt?

Is een verrekijker van metaal, dan raden wij aan om je logo te laten graveren. In het geval van kunststof is een tampondruk ook prima mogelijk. Houd er echter rekening mee dat een logo bedrukking op een oculair vaak niet heel groot kan, aangezien een oculair rond loopt. Verrekijkers zijn er in allerlei soorten; je kunt denken aan plastic verrekijkers met nekkoord, papieren opvouwbare verrekijkers of luxe verrekijker als relatiegeschenk. We beschikken bij Bedrukken.nl over een ruim assortiment te bedrukken verrekijkers. Neem de Everest verrekijker, die een 8x21 zoom heeft. Een verrekijker met opdruk is een origineel relatiegeschenk voor jouw collega’s, werknemers en relaties.

Verrekijkers met logo laten bedrukken

Het voordeel van een verrekijker als relatiegeschenk is dat je deze goed kunt combineren met andere outdoor artikelen, waaronder automatische paraplu’s, virtual reality brillen, opvouwbare waterflesjes, kartonnen bekers en activity trackers. Voor de echte avonturiers mogen opvouwbare paraplu’s en draadloze opladers niet ontbreken, zo kun je perfect voorbereid op pad! Natuurlijk zijn al deze populaire relatiegeschenken perfect te bedrukken met logo of tekst, zodat je op een mooie manier reclame maakt.

Kunnen verrekijkers worden ingezet als relatiegeschenk?

Verrekijkers met bedrukking vormen een leuk relatiegeschenk; zowel voor je avontuurlijke zakenrelaties als voor je zakelijke contacten die liever dicht bij huis blijven in hun vrije tijd. En geef je een dergelijk origineel cadeau, dan laat je natuurlijk verrekijkers bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. Op die wijze kan het bedrijf ook profiteren van het relatiegeschenk. Want de relaties zullen door de bedrukte verrekijker steeds worden herinnerd aan het bedrijf. En zo’n vorm van promotie kun je altijd gebruiken. Bovendien kennen onze verrekijkers een snelle levering. Wel werken we met een minimale afname, vanaf vijf stuks. Een kleine oplage dus!

Contact over verrekijkers bedrukt met logo

Weet je niet goed welke verrekijker je moet weggeven? Neem dan eens een kijkje in het brede aanbod van Bedrukken.nl. Je kunt het cadeau zo eenvoudig of uitgebreid maken als je zelf wilt. Heb je eenmaal besloten met welke verrekijker je het bedrijf gaat promoten, dan kun je de afhandeling van de bestelling met een gerust hart overlaten aan bedrukken.nl. Goede kwaliteit, snelle service en scherpe prijzen staan voorop. Zodat het met jouw logo bedrukte relatiegeschenk zowel jou als je zakelijke contacten tevreden zal stellen. Indien je nog vragen hebt omtrent verrekijkers bedrukken, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten.