Weerstations

Wanneer je beschikt over een weerstation, dan kun je aflezen wat de weersomstandigheden buiten zullen zijn. Ingebouwde sensoren meten het weer. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van het weertype. Verhoog je naamsbekendheid door jouw logo op weerstations te bedrukken. De weerstations bedrukken we in onze eigen drukkerij. Ben je op zoek naar een bedrukt weerstation als relatiegeschenk, dan zit je bij Bedrukken.nl goed. Bekijk hieronder ons assortiment van (elektronische) weerstations. Voor vragen zijn we bereikbaar via [email protected] of telefonisch op +31 315 – 200 010.

Oplopende volgorde

15 resultaten

Pagina
 1. Weerstation Don Diego
  Vanaf € 4,49 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,39 Bij 500 stuks
 2. Weerstation Shiny
  Vanaf € 3,99 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,49 Bij 500 stuks
 3. Digitale thermometer
  Vanaf € 2,28 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,54 Bij 1000 stuks
 4. Weerstation Sky
  Vanaf € 9,64 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,20 Bij 250 stuks
 5. Bamboe weerstation Turku
  Vanaf € 11,21 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,10 Bij 250 stuks
 6. Weerstation kunststof
  Vanaf € 9,17 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,16 Bij 250 stuks
 7. Wandklok met weerstation
  Vanaf € 16,81 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 15,07 Bij 250 stuks
 8. MDF weerstation met alarmklok
  Vanaf € 30,72 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 22,59 Bij 100 stuks
 9. Fotolijst met weerstation Zenframe
  Vanaf € 12,83 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 10,43 Bij 250 stuks
 10. Bamboe klok vierkant met LED Mara clock
  Vanaf € 15,79 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 14,16 Bij 250 stuks
 11. Weerstation Texas
  Vanaf € 16,99 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 15,24 Bij 250 stuks
 12. Weerstation Sky High
  Vanaf € 41,64 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 35,90 Bij 100 stuks

15 resultaten

Pagina

Welke soorten weerstations zijn er?

Er zijn diverse soorten weerstations, waaronder een weerstation met buitensensor, kunststof weerstations, wandklok met weerstation, een bureau weerstation, een weerstation met alarmklok en een weerstation universe. Als je geïnteresseerd bent in luxe relatiegeschenken, dan biedt het weerstation met alarmklok uitkomst. Wanneer je wilt gaan voor een functioneel relatiegeschenk, kies dan voor weerstations bedrukken met logo. Een weerstation meet de temperatuur, vochtigheid, weersvoorspelling, tijd en datum. Deze gegevens zijn af te lezen op het LCD-scherm. Er zijn twee typen weerstations beschikbaar, één voor binnenshuis en de ander voor buitenhuis gebruik. Weerstations bedrukt met logo of tekst kunnen perfect ingezet worden wanneer je jouw relaties van de nodige informatie wil voorzien. Op het LCD-display staat onder meer de actuele temperatuur en de tijd en natuurlijk kun je je favoriete muziekzender beluisteren. Hieronder lees je meer over weerstations bedrukken.

Kan ik weerstations inzetten als relatiegeschenk?

Bedrukte weerstations zijn perfect in te zetten als relatiegeschenk, doordat het een opvallend en origineel gadget is. Bovendien heeft een weerstation een relatief groot drukoppervlak, waardoor jouw logo of reclametekst goed naar voren komt. Wil je een cadeaupakket van diverse originele relatiegeschenken samenstellen, kijk dan eens naar luxe powerbanks, touchscreen pennen, fidget spinners, stessballen, activity trackers, een draadloze oplader of laat horloges bedrukken. Uiteraard ben je voor pennen bedrukken of mokken bedrukken bij ons ook aan het juiste adres. De weerstations voor buitenshuis zijn ideaal te combineren met opvouwbare waterflesjes, automatische paraplus of een opvouwbare bidon.

Weerstations bedrukken als relatiegeschenk

Verras jouw relaties, klanten of medewerkers en laat weerstations bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam. Weerstations bedrukken we in onze eigen moderne drukkerij. Hierdoor kunnen we snel en goedkoop leveren, maar ook kwaliteit garanderen. Omdat we een groothandel zijn, werken we met een minimale afname. Bij weerstations is dit al vanaf 5 stuks. Heb je een kleine hoeveelheid nodig, dan kan dat natuurlijk ook. Voorafgaande van je order ontvang je altijd een gratis drukproef van ons. Dankzij deze digitale drukproef kom je niet voor verrassingen te staan, doordat je jouw logo al op de weerstation ziet staan. Heb je nog vragen over weerstations bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten. Al onze relatiegeschenken bedrukken wij in eigen drukkerij. Dat geldt ook voor populaire artikelen als mokken bedrukken en pennen bedrukken. Wacht niet langer en laat weerstations bedrukken.