Wegwerp aanstekers bedrukken

Wegwerp aanstekers zijn er in allerlei kleuren, maten en modellen. Het zijn tot op de dag van vandaag populaire give-aways. Er zijn verschillende gelegenheden waarop aanstekers weggegeven kunnen worden. Bijvoorbeeld als weggevertje tijdens festivals, in cafés of als kerst relatiegeschenk om kaarsen aan te steken en zo gezelligheid in huis te creëren. Voor elke gelegenheid hebben wij een aansteker. Ons aanbod aanstekers is ruim. Heb jij je favoriete wegwerp aanstekers gevonden? Vraag een offerte aan of bestel ze direct online. Wat dacht je van bedrukte aanstekers met logo of een full colour afbeelding? Heb je vragen over wegwerp aanstekers bedrukken? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel +31 315-200010.

Oplopende volgorde

2 resultaten

  1. Goedkope aansteker
    Vanaf € 0,24 p/st bij 500 stuks
    Vanaf € 0,14 Bij 10000 stuks
  2. Aansteker met flesopener
    Vanaf € 0,47 p/st bij 250 stuks
    Vanaf € 0,29 Bij 5000 stuks

2 resultaten

Waarvoor worden bedrukte wegwerp aanstekers ingezet?

Wegwerp aanstekers kunnen op allerlei momenten en voor verschillende gelegenheden ingezet worden. De aansteker is een zeer bekende favoriet onder de premiums. Promotieartikelen zijn de weggevertjes onder de promotieartikelen. Ze worden door verschillende mensen gebruikt en hebben een groot bereik. Aanstekers zijn zeer geschikt ter promotie. Denk bijvoorbeeld aan het uitdelen van bedrukte aanstekers tijdens een festival. Niet alleen tijdens een festival, maar ook daarna worden aanstekers gebruikt. En wat dacht je van een bedrukte aansteker als kerstgeschenk? Leuk om toe te voegen aan het kerstpakket van een medewerker. In cafés en andere horecagelegenheden worden wegwerp aanstekers vaak onderling uitgeleend en komen bedrukte aanstekers in verschillende handen terecht. Zorg ervoor dat jij met jouw opdruk de aandacht trekt!

Kunnen aanstekers bedrukt worden?

Aanstekers kunnen zeker bedrukt worden. Aanstekers bedrukken wij met een naam, logo of tekst. Ook kan je kiezen voor een full colour bedrukking zoals een foto. Op deze manier kom jij origineel voor de dag. Aanstekers met opdruk hebben een groot bereik. Een leuke give-away die absoluut gewaardeerd wordt door de ontvanger. De naamsbekendheid van jouw bedrijf of organisatie wordt als een lopend vuurtje vergroot. En vergeet niet: hoe persoonlijker de wegwerp aansteker, hoe beter. Bedrukte aanstekers hebben een grote impact.

Aanstekers als relatiegeschenk of promotieartikel zijn leuk om toe te voegen aan een kerstpakket. Wil jij de ontvanger verrassen met nóg een cadeau? Kies er dan voor om ook kaarsen bij het pakket te doen. Kaarsen zorgen voor gezelligheid en helemaal tijdens de donkere dagen in de kerstperiode. Niet alleen zorgen ze voor gezelligheid, ook brengen ze sfeer en licht in huis. Laat kaarsen bedrukken zodat jouw kaars met opdruk elke dag gezien wordt in ieders woonkamer.

Contact

Wij bedrukken wegwerp aanstekers graag voor je in onze eigen drukkerij. Hier werken drukkers met jarenlange ervaring en maken van jouw aanstekers effectieve promotieartikelen met opdruk. Geef jouw wensen door en wij gaan voor je aan de slag. Heb je nog een aantal vragen over wegwerp aanstekers bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Het team van Bedrukken.nl voorziet je graag van deskundig advies. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel +31 315-200010.