Badeendjes

De populariteit van badeenden is de afgelopen jaren flink toegenomen en blijft groeien. Het is al lang niet meer alleen een kinderspeeltje voor in bad. Kinderen zijn er nog steeds dol op en voor hen is dit dan ook zeker een leuk relatiegeschenk. Maar ook volwassen mensen worden vrolijk van deze leuke badeendjes. Veel mensen sparen ze en stallen thuis hun collectie uit. Ook hebben veel mensen er wel één of twee in de badkamer staan om deze een beetje op te vrolijken. Hier slagen ze altijd in, want ieders humeur zal opfleuren van deze leuke eendjes. Badeenden kunnen we bedrukken naar wens. Laat badeenden bedrukken met logo en zet ze in als origineel relatiegeschenk. Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Oplopende volgorde

2 resultaten

  1. Badeendje Duck
    Vanaf € 1,21 p/st bij 100 stuks
    Vanaf € 0,96 Bij 2500 stuks
  2. Badeendje
    Vanaf € 2,02 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 1,30 Bij 1000 stuks

2 resultaten

Hoe worden badeenden bedrukt met logo?

Badeenden bedrukken is een vak apart omdat het materiaal in de meeste gevallen rubber is. Rubber dient eerst voorbehandeld te worden met een speciale substantie zodat de bedrukking uiteindelijk optimaal zal gaan hechten. Vervolgens worden de badeendjes stuk voor stuk bedrukt middels de drukmethode tampondruk. Nooit meer eenzaam in bad met dank aan de badeenden van Bedrukken.nl. Bedrukte badeendjes met logo als relatiegeschenk worden door de ontvanger gewaardeerd.

Zijn je relaties toe aan de nodige ontspanning? Geef ze een anti-stress badeendje Duck. De littleduck badeend helpt stress te verminderen. De badeend klassiek is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De minimale afname is 50 stuks. Interesse in een kleine oplage badeendjes met kleur opdruk? Wij adviseren je om contact met ons op te nemen. Voor de bedrukte badeenden hanteren wij 8 werkdagen levertijd.

Kan ik badeenden laten bedrukken ter promotie?

De badeendjes bedrukken we met jouw logo of tekst en kan je inzetten als promotie artikelen. Hierdoor zullen ze, als je ze uitdeelt als relatiegeschenk, je logo duidelijk uitstralen waardoor deze niet vergeten zal worden. Doordat de badeendjes een breed publiek aanspreken, zijn ze ook breed inzetbaar als relatiegeschenk. Het kan leuk zijn om ze weg te geven bij je sauna of sportschool. Of om ze op beurzen uit te delen. Ook is het een leuke aanvulling voor andere relatiegeschenken. Ze zijn bijvoorbeeld erg goed te combineren met handdoeken of verzorgingsproducten. Met badeendjes erbij springt je relatiegeschenk nog meer in het oog en ziet het er een stuk vrolijker uit.

Via onze website kan je eenvoudig een offerte aanvraag indienen. We sturen je vervolgens z.s.m. een offerte toe. Voordat we badeenden bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een schets van de badeend met jouw gekozen bedrukking. Nadat je akkoord hebt gegeven, zullen we de badeenden bedrukken met logo.

Contact

Voor een vrolijk relatiegeschenk voor iedere gelegenheid en voor een brede doelgroep kies je voor een leuke badeendje. Zowel kinderen als volwassenen zullen er dol op zijn. Je zal hen dan ook zeker blij maken met zo’n leuk eendje. Indien je nog vragen hebt over badeendjes bedrukken neem dan contact op met onze specialisten. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook onze andere relatiegeschenken zoals luxe pennen, bluetooth speakers, activity trackers en mokken bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.