Badeendjes bedrukken

Badeendjes zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden en blijven aan populariteit winnen. Wat ooit begon als een eenvoudig kinderspeeltje voor in bad, is nu uitgegroeid tot een geliefd item voor mensen van alle leeftijden.

2 artikelen

2 artikelen

Hoe worden badeenden bedrukt met logo?

Het bedrukken van badeendjes vereist inderdaad speciale aandacht vanwege het rubberen materiaal waaruit ze zijn gemaakt. Het voorbehandelen van het rubber met een geschikte substantie is essentieel om ervoor te zorgen dat de bedrukking goed hecht en duurzaam is. Tampondruk is een veelgebruikte drukmethode voor het bedrukken van badeendjes vanwege zijn vermogen om zich aan te passen aan onregelmatige oppervlakken zoals rubber.

Onze assortiment badeendjes omvat verschillende varianten, zoals de anti-stress badeend Duck, die ideaal is voor het verminderen van stress en spanning. Ook bieden we de klassieke badeend in diverse kleuren aan, waardoor je kunt kiezen wat het beste past bij je merk of boodschap. Of je nu een kleine oplage of een grotere hoeveelheid bedrukte badeendjes nodig hebt, we staan klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het kiezen van de juiste optie voor jouw behoeften.

Onze toewijding aan kwaliteit en service betekent dat we streven naar een snelle levertijd van slechts 8 werkdagen voor bedrukte badeendjes, zodat je snel kunt genieten van dit leuke en gewaardeerde relatiegeschenk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om je bestelling te plaatsen.

Laden...