Stressballen bedrukken

Het hebben van bedrukte stressballen als relatiegeschenken is niet alleen praktisch, maar ook een leuke manier om teambinding te bevorderen en een positieve werkomgeving te creëren. Door te kunnen lachen en ontspannen tijdens drukke momenten, kunnen collega's elkaar ondersteunen en stress verminderen.

Artikelen 1-12 van 54

 • Anti stress bouwsteen
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,44
  Bekijk
 • Anti stress bal goud
  +4
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,39
  Bekijk
 • Anti stress sleutelhanger hart rood
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,39
  Bekijk
 • Anti stress hart
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,46
  Bekijk
 • Anti stress huis standaard
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,69
  Bekijk
 • Anti stress kubus oranje
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,38
  Bekijk
 • Anti stress zuster wit
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,49
  Bekijk
 • Anti-stress gloeilamp wit
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,51
  Bekijk
 • Anti stress vliegtuig Take off grijs/wit
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,98
  Bekijk
 • Squeezies Super multicolour
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 3,39
  Bekijk
 • Jongleerbal Renz
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,35
  Bekijk
 • Squeezies dokter Dr. multicolour
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 3,47
  Bekijk

Hoe snel kan Bedrukken.nl leveren?

Bij Bedrukken.nl hechten wij veel waarde aan een snelle levering. Echter is de levertijd afhankelijk van het type stressballen dat je bestelt. De meeste van onze bedrukte stressballen heb je al binnen 3 werkdagen in huis. De opdruk van sommige stressballen vergt wat meer tijd, waardoor de levering iets langer kan duren. Onder elke stressbal in ons assortiment hierboven kun je zien wanneer je jouw bedrukte stressballen met logo kunt verwachten.

Stressballen bedrukken met tekst of logo

Stressballen bedrukken als relatiegeschenk of promotieartikel is een perfecte keuze. Bedrukte stressballen zijn betaalbaar en hebben een groot bereik. Stressballen met opdruk worden regelmatig besteld en hierdoor zijn het echte bestsellers.

Bij Bedrukken.nl kun je kiezen uit deze opties:

 • Stressballen bedrukken met bedrijfslogo
 • Stressballen bedrukken met tekst
 • Stressballen met full colour-bedrukking

Hoe worden stressballen bedrukt

Stressballen kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het materiaal en het ontwerp. Enkele veelgebruikte drukmethoden voor stressballen zijn:

 • Tampondruk: Tampondruk is een populaire druktechniek voor stressballen. Bij deze methode wordt inkt overgebracht van een gravure naar de stressbal met behulp van een siliconen tampon. Tampondruk is geschikt voor stressballen van verschillende materialen en biedt goede resultaten, zelfs op oneffen oppervlakken.

 • Zeefdruk: Zeefdruk wordt ook gebruikt om stressballen te bedrukken. Hierbij wordt inkt door een zeefraam op de stressbal aangebracht. Zeefdruk is geschikt voor stressballen van flexibele materialen en biedt een goede dekking en duurzaamheid van de opdruk.

 • Digitale print: Bij digitale printtechnologie wordt het ontwerp rechtstreeks op de stressbal gedrukt met behulp van inkjetprinters. Deze methode is geschikt voor stressballen met een glad oppervlak en biedt de mogelijkheid om gedetailleerde ontwerpen en kleurrijke afbeeldingen af te drukken.

Soorten stressballen

Er zijn verschillende soorten stressballen beschikbaar, elk met hun eigen unieke vorm, materiaal en functionaliteit. Enkele veelvoorkomende soorten stressballen zijn:

 1. Gewone stressballen: Dit zijn de traditionele ronde of ovale stressballen gemaakt van schuimrubber of gel. Ze zijn veerkrachtig en kunnen worden samengeknepen en gekneed om stress te verminderen.

 2. Vormstressballen: Deze stressballen hebben verschillende vormen en kunnen variëren van dieren en voertuigen tot voedsel en emoticons. Ze zijn leuk en speels en bieden afwisseling in vorm en textuur.

 3. Therapeutische stressballen: Deze stressballen zijn ontworpen met extra functies om specifieke stressgebieden te helpen verlichten. Voorbeelden zijn stressballen met massagepunten, acupressuurpunten of warmte- en koudepakketten voor therapeutische effecten.

 4. Custom stressballen: Deze stressballen kunnen worden aangepast aan specifieke vormen, kleuren en ontwerpen om te voldoen aan de behoeften van een merk of promotiecampagne. Ze kunnen worden gemaakt in de vorm van bedrijfslogo's, producten of symbolen.

Ongeacht het type, stressballen zijn effectieve hulpmiddelen om stress te verminderen, spieren te ontspannen en de concentratie te verbeteren.

Laden...

Laden...