4 artikelen

4 artikelen

Badjassen met logo

Het personaliseren van badjassen met je logo biedt een uitstekende manier om je waardering te tonen aan je relaties en tegelijkertijd je merk te promoten. Hier zijn enkele redenen waarom het laten bedrukken of borduren van badjassen een slimme zet is:

  1. Comfort en luxe: Badjassen zijn geliefd om hun comfort en luxe uitstraling. Door je relaties een gepersonaliseerde badjas te schenken, geef je ze een geschenk waar ze echt van kunnen genieten tijdens ontspannen momenten thuis, op vakantie, in de sauna of na een verfrissende duik in het zwembad.

  2. Praktisch en functioneel: Een badjas is een praktisch en functioneel kledingstuk dat vaak gebruikt wordt. Het voorzien van je logo maakt het niet alleen een persoonlijk geschenk, maar ook een handig promotioneel item dat regelmatig gezien wordt.

  3. Keuze in personalisatie: Badjassen kunnen worden gepersonaliseerd met een borduring of bedrukking van je logo, naam of tekst. Borduren zorgt voor een duurzaam en luxe resultaat, terwijl bedrukken een meer betaalbare optie kan zijn voor grotere oplages.

  4. Verscheidenheid aan kleuren: Naast de klassieke witte badjas bieden wij badjassen in verschillende kleuren aan, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij je huisstijl of de voorkeur van je relaties.

Door badjassen te laten bedrukken of borduren met je logo creëer je niet alleen een persoonlijk en luxe geschenk, maar ook een effectieve manier om je merk te promoten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het personaliseren van badjassen. We staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de beste optie voor jouw behoeften.

Verschillende soorten

Het gebruik van badjassen draagt bij aan comfort en ontspanning in diverse situaties. Hier zijn enkele verschillende soorten badjassen en hun toepassingen:

  1. Ochtendjas met capuchon: Een ochtendjas met capuchon biedt extra warmte en comfort, vooral tijdens koude winteravonden. Deze badjas is ideaal voor ontspannen momenten thuis en kan ook worden gebruikt in de sauna voor extra warmte en comfort.

  2. Dames- en herenbadjassen: Badjassen zijn verkrijgbaar voor zowel dames als heren en zijn beschikbaar in diverse maten en kleuren. Dit zorgt ervoor dat er voor iedereen een geschikte badjas is, afgestemd op persoonlijke voorkeuren en behoeften.

  3. Veelzijdigheid: Badjassen zijn veelzijdige kledingstukken die kunnen worden gebruikt voor verschillende gelegenheden. Van het comfortabel rondlopen thuis op een zaterdagochtend tot het gebruik in de sauna of na het douchen, een badjas biedt comfort en gemak.

  4. Minimale bestelhoeveelheid: Bij het bestellen van badjassen is het belangrijk om rekening te houden met de minimale bestelhoeveelheid, die vaak geldt voor zowel dames- als herenbadjassen. Dit kan variëren afhankelijk van de leverancier of fabrikant.

Kortom, badjassen zijn essentiële kledingstukken voor comfortabele en ontspannen momenten thuis, in de sauna of tijdens het reizen. Met een breed scala aan maten, kleuren en stijlen is er voor elk wat wils, waardoor badjassen een perfect cadeau zijn voor dierbaren of een luxe toevoeging aan persoonlijke comfort.

Contact

Heb je vragen over badjassen bedrukken of borduren? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Je kunt via onze site eenvoudig een offerte aanvragen voor badjassen en ook je logo uploaden. Wil je met ons chatten? Ook dat is mogelijk; stuur ons tijdens openingstijden een chatbericht via onze website.

Laden...