Filter
Categorie Badjassen Filters
Prijs:
€21 €22

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Badjassen bedrukken

Het is mogelijk om badjassen te drukken door middel van zeefdruk, echter raden wij dit niet aan. Badjassen zijn hoogpolig waardoor er niet volledig dekkend gedrukt kan worden. Voor het beste resultaat raden wij een borduring aan. Borduurprijzen zijn altijd op aanvraag en afhankelijk van het aantal steken. Badjassen bedrukken wij in eigen drukkerij en borduren wij in onze eigen borduurstudio.

Sorteren op:

Badjassen bedrukken met logo

Voorafgaand aan je bestelling verstrekken wij altijd een drukvoorstel ter goedkeuring zodat je kunt controleren of het logo in het juiste formaat, proportie en kleuren geborduurd gaat worden. Via onze groothandel kun je kiezen uit een brede selectie die wij vervolgens in onze eigen drukkerij voor je personaliseren met een opdruk. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden, zodat je de beste prijs krijgt. En niet te vergeten een snelle levertijd.

Naast badjassen bedrukken en borduren wij ook:

Hoe kun je het best het weekend inluiden? Door op zaterdagochtend lang in je badjas te blijven rondlopen. Eerst eens goed ontbijten en daarna uitgebreid de krant lezen. Heerlijk ontspannen wakker worden terwijl je lekker lui in je badjas aan de keukentafel zit. Pas daarna ga je douchen en begint de drukte van het vrije weekend: de wekelijkse boodschappen, familiebezoekjes en sportmiddagen van de kinderen. Voor je het weet is het weekend weer voorbij.

Badjassen bedrukken als relatiegeschenk

Maar niet alleen thuis zijn badjassen een veelgebruikt item. Hotels hebben al sinds jaar en dag dikke badjassen klaarliggen voor de gasten. Zo krijgt de gast toch dat ‘thuis’ gevoel. Een service die veel reizende zakenlui op prijs stellen. Ook bezoekjes aan het zwembad, de sauna of spa kunnen niet meer zonder badjassen. Het is dan ook het ideale kledingstuk dat je snel over je natte lichaam of zwemkleding kunt aantrekken én het houdt je lekker warm. Ook in deze situaties wil je je naamsbekendheid vergroten. Laat daarom badjassen bedrukken met log of bedrijfsnaam.

Bedrijven kiezen dan ook steeds vaker voor een badjas als relatiegeschenk, als promotie artikel of voor in het kerstpakket. De badjas biedt namelijk veel ruimte voor een mooie opdruk, zoals het logo, een leuke tekst of de naam van de ontvanger. Hiermee geef je een persoonlijk geschenk dat staat voor comfort en kwaliteit. Heb je nog vragen over badjassen bedrukken? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0315 - 200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact