Bierpullen bedrukt met logo

Bierpullen bedrukt met een logo zijn een uitstekende keuze als relatiegeschenk, promotiemateriaal of voor gebruik in horecagelegenheden. Door bierpullen te bedrukken met je logo, bedrijfsnaam of een gepersonaliseerd ontwerp, creëer je een uniek en memorabel item dat je merkidentiteit versterkt en je naamsbekendheid vergroot.

2 artikelen

2 artikelen

Bierpul versus bierglas

Een bierpul en een bierglas zijn beide drinkgerei dat wordt gebruikt voor het serveren van bier, maar ze verschillen in ontwerp en functie.

Een bierpul, ook wel bekend als een bierkruik, is meestal gemaakt van stevig materiaal zoals glas, keramiek of metaal. Het heeft vaak een handvat aan de zijkant en een brede, robuuste vorm, waardoor het goed geschikt is voor het serveren van grote hoeveelheden bier. Bierpullen worden vaak geassocieerd met traditionele Duitse bierfestivals, maar worden wereldwijd gebruikt in pubs, bars en restaurants.

Een bierglas daarentegen heeft meestal een slanker en eleganter ontwerp. Het kan verschillende vormen hebben, zoals een fluitje, een kelk of een tulpglas, afhankelijk van het type bier dat wordt geserveerd. Bierglazen zijn ontworpen om de aroma's en smaken van het bier te accentueren, en worden daarom vaak gebruikt voor speciaalbieren en ambachtelijke bieren.

Kortom, een bierpul is meer geschikt voor het serveren van grotere hoeveelheden bier in informele settings, terwijl een bierglas wordt gebruikt voor het serveren van bieren waarvan de aroma's en smaken tot hun recht moeten komen.

Hoe worden bierpullen bedrukt

Bierpullen worden meestal bedrukt met behulp van zeefdruk, tampondruk of graveren, afhankelijk van het materiaal van de bierpul en de gewenste uitstraling van de opdruk.

  1. Zeefdruk: Deze methode wordt vaak gebruikt voor het bedrukken van bierpullen van glas, keramiek of kunststof. Bij zeefdruk wordt een sjabloon (zeef) gebruikt om de inkt op de bierpul aan te brengen. De inkt wordt door het sjabloon op de bierpul gedrukt, waardoor het gewenste ontwerp ontstaat. Zeefdruk zorgt voor heldere kleuren en een duurzame opdruk.

  2. Tampondruk: Deze methode wordt voornamelijk gebruikt voor het bedrukken van bierpullen met een gebogen of oneffen oppervlak, zoals glazen bierpullen. Een flexibele siliconen tampon wordt gebruikt om de inkt op de bierpul aan te brengen. Tampondruk is geschikt voor gedetailleerde ontwerpen en zorgt voor een nauwkeurige en duurzame opdruk.

  3. Graveren: Voor bierpullen van materialen zoals metaal of kristalglas kan graveren een geschikte optie zijn. Bij deze methode wordt het ontwerp met behulp van een laser in het oppervlak van de bierpul gegraveerd. Graveren zorgt voor een elegante en permanente opdruk, ideaal voor luxueuze bierpullen.

Elke bedrukkingsmethode heeft zijn eigen voordelen en toepassingen, en de keuze hangt af van factoren zoals het materiaal van de bierpul, het ontwerp van de opdruk en het gewenste eindresultaat.

Laden...

Laden...