Shotglaasjes bedrukken

Organiseer je binnenkort een bedrijfsborrel? Dan zullen er shotjes gedronken worden. Het drinken van shotjes is populair en wordt vaak afgewisseld met een biertje of wijntje. Er worden ook veel shotjes gedronken tijdens festivals en evenementen en hiervoor zijn shotglaasjes nodig. Bij ons vind je de leukste shotglaasjes die ook nog eens bedrukt kunnen worden. Shotglaasjes worden vaak gebruikt in een groot gezelschap. Dit betekent dat bedrukte shotglaasjes gezien worden tijdens gezellige momenten. Dit komt jouw naamsbekendheid ten goede. Shotglaasjes bedrukken we in eigen drukkerij en hebben wij veelal op voorraad. Maak een keuze voor een glas dat het beste bij jou en je relaties past en laat de shotglaasjes bedrukken met logo of tekst. Wil je meer informatie over shotglaasjes bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Dit doe je door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel ons op +31 315-200010.

Oplopende volgorde

5 resultaten

 1. Borrelglas 28ml Songo
  Vanaf € 1,15 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,86 Bij 2500 stuks
 2. Plank met 6 borrelglaasjes
  Vanaf € 10,36 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,99 Bij 250 stuks
 3. Borrelglas Caravelle 50 ml
  Vanaf € 2,53 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,19 Bij 576 stuks
 4. Borrelglas Budgetline Bostonshot 35 ml
  Vanaf € 2,28 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 0,90 Bij 576 stuks
 5. Borrelglas Intermezzo 50 ml
  Vanaf € 3,34 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,25 Bij 576 stuks

5 resultaten

Shotglaasjes bedrukken met logo of tekst

Shotglaasjes bedrukken als relatiegeschenk of promotieartikel is een slimme keuze. Niet alleen is het betaalbaar, ook hebben bedrukte shotglaasjes een enorm bereik. Misschien denk je er niet direct aan, maar shotglaasjes zijn uitstekend promotiemateriaal. Ze worden door feestgangers vastgehouden of staan bij je relaties thuis in de kast. Tijdens speciale gelegenheden worden ze tevoorschijn gehaald en door vrienden of familieleden gezien.

Bij Bedrukken.nl kun je kiezen uit de volgende opties:

- Shotglaasjes bedrukken met bedrijfslogo

- Shotglaasjes bedrukken met tekst

- Shotglaasjes bedrukken met full colour sublimatie

Hoe worden de shotglaasjes bedrukt?

Goedkoop shotglaasjes bedrukken kan op verschillende manieren. Transferdruk is de meest voor de hand liggende druktechniek. Hiervoor gebruiken we speciale keramische inkten. Ook kan er gekozen worden voor de druktechniek tampondruk. Echter zorgt deze drukmethode voor een minder duurzaam resultaat. Kies je voor een van deze drukmethodes, houd er dan rekening mee dat je opdruk uit maximaal vier kleuren kan bestaan. Wil je een opdruk dat bestaat uit meer dan vier kleuren? Dan raden wij full colour sublimatie aan.

Shotglaasjes bedrukken naar wens

In de meeste gevallen worden shotglaasjes voorzien van een logo dat uit meerdere kleuren bestaat. Hiervoor kan je je vrijblijvend laten informeren door onze specialisten of je kan eenvoudig een offerte aanvragen op onze website. Voor shotglaasjes met bedrukking ben je bij ons aan het juiste adres. Maak hierboven een keuze uit onze shotglaasjes en laat ze bedrukken naar wens. Liever een kleine oplage shotglaasjes bedrukken? Vaak kan er al een kleine oplage van 24 stuks besteld worden. Voordat we de shotglaasjes bedrukken, ontvang je van ons altijd een gratis digitale drukproef. Dit is een drukvoorbeeld waarop het gewenste relatiegeschenk met jouw opdruk staat. Op deze manier kom je nooit voor verrassingen te staan en krijg je een goed beeld hoe de bedrukking eruit komt te zien. Na jouw akkoord zullen we de shotglaasjes bedrukken in eigen drukkerij.

Hoe snel worden bedrukte shotglaasjes geleverd?

Doordat we beschikken over een eigen voorraad en drukkerij kunnen wij in de meeste gevallen snel leveren. Wij vinden een snelle levering dan ook belangrijk. Toch is het afhankelijk van de soort shotglazen die je bestelt, hoe snel jij de bedrukte shotglazen in huis hebt. Dit heeft mede te maken met de gekozen druktechniek. Op deze pagina staat bij elk glas aangegeven hoe snel je de artikelen met bedrukking in huis hebt. Heb je vragen over shotglazen bedrukken? Laat het ons weten. Ons team staat voor je klaar. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op +31 315-200010.