Biokatoen geschenkzakje Amber medium
€ 1,36 € 1,12
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal
  • Altijd een gratis digitale drukproef
  • 100% energieneutraal
  • Gewoon in NL gedrukt dus 100% kwaliteitsgarantie

Biokatoen geschenkzakje Amber medium

Deze middelgrote trekkoordtas, gemaakt van biologisch katoen, is perfect voor het verpakken van cadeautjes. Met afmetingen van ongeveer 25 x 32 cm en een gewicht van 105 gr/m² biedt deze duurzame tas een milieuvriendelijke en praktische oplossing voor het inpakken van geschenken. Het gebruik van biologisch katoen benadrukt het milieuvriendelijke karakter ervan, terwijl de stevige constructie ervoor zorgt dat je cadeautjes veilig en stijlvol verpakt zijn. Kies voor deze tas om jouw betrokkenheid bij duurzaamheid en milieubehoud te laten zien, terwijl je tegelijkertijd een aantrekkelijke en milieubewuste verpakkingsoplossing hebt voor je geschenken.

Trekkoordtasje gemaakt van bio katoen

Een trekkoordtasje gemaakt van biologisch katoen is een milieuvriendelijke en duurzame keuze voor het dragen van kleine items. Het gebruik van biokatoen betekent dat het materiaal is geteeld zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën of pesticiden, waardoor het een eco-bewuste optie is. Deze tasjes zijn vaak licht van gewicht, compact en handig om mee te nemen voor dagelijks gebruik. Ze zijn perfect voor het bewaren van kleine spullen zoals sleutels, portemonnees, telefoons of boodschappen en kunnen gemakkelijk worden geopend en gesloten met behulp van het trekkoord. Kies voor een trekkoordtasje uit biokatoen om zowel je persoonlijke stijl als je betrokkenheid bij milieubewustzijn te benadrukken.

Aantal 501002505001000
Onbedrukt €1,36€1,28€1,23€1,15€1,12
Opdruk voorkant 1 kleur zeefdruk €1,22€1,00€0,77€0,68€0,53
Instelkosten: € 29,50
Meer informatie
Product Biokatoen geschenkzakje Amber medium
Art.nr. MO-102291
Materiaal katoen
Levertijd 8 werkdagen
Formaat 25 x 32 cm
Alt. art.nr. MO6635
Bedrukking
Wat zijn de mogelijkheden?
Opdruk voorkantMax drukformaat: 220 x 130 mm
Reviews
Onze reviews worden verzameld via het Kiyoh platform. Op deze manier kunnen we de authenticiteit van onze reviews garanderen. Alleen klanten hebben de mogelijkheid om een review achter te laten en krijgen na levering een reviewlink toegestuurd.