Katoenen tassen bedrukken

Het bedrukken van katoenen tassen biedt een krachtige manier om je merk te promoten en je boodschap over te brengen. Katoenen tassen zijn niet alleen praktisch en duurzaam, maar ook een uitstekend middel om je logo, slogan of ontwerp uit te dragen.

Artikelen 1-12 van 44

 • Katoenen draagtas premium 145 gram ecru
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,51
  Bekijk
 • Katoenen rugzak Cotton Star ecru
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,09
  Bekijk
 • Organisch katoenen draagtas 145 grams gekleurd
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,95
  Bekijk
 • Organisch katoenen tas 120 grams gekleurd
  ...
  Bij 800 stuks Vanaf € 1,34
  Bekijk
 • Gekleurde draagtas Cotton Star zwart
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,86
  Bekijk
 • Organisch katoenen draagtas 145 grams
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,65
  Bekijk
 • Katoenen draagtas Budget
  ...
  Bij 4800 stuks Vanaf € 0,44
  Bekijk
 • Katoenen draagtas Budget gekleurd donkerblauw
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,57
  Bekijk
 • Gekleurde organische draagtas Premium kwaliteit zwart
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,19
  Bekijk
 • Gekleurde katoenen rugzak Cotton Star
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,19
  Bekijk
 • Rugzak organisch katoen 110 grams ecru
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,84
  Bekijk
 • Katoenen rugzak 110 grams ecru
  ...
  Bij 1200 stuks Vanaf € 0,64
  Bekijk

Druktechnieken

Katoenen tassen kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het ontwerp, de stof en de gewenste duurzaamheid van de opdruk. Enkele veelvoorkomende methoden voor het bedrukken van katoenen tassen zijn:

Zeefdruk: Dit is een populaire methode voor het bedrukken van katoenen tassen. Bij zeefdruk wordt een sjabloon (zeef) van het ontwerp gemaakt, waar vervolgens inkt doorheen wordt gedrukt op de tas. Het is een duurzame en betaalbare methode die geschikt is voor eenvoudige ontwerpen en grote oplagen.

Transferdruk: Bij transferdruk wordt het ontwerp eerst op een transferpapier afgedrukt en vervolgens met behulp van hitte en druk op de tas aangebracht. Deze methode is geschikt voor gedetailleerde ontwerpen en kleurrijke afbeeldingen welke op tassen gedrukt moeten worden.

Digitale druk: Met digitale druk wordt het ontwerp rechtstreeks vanaf een digitaal bestand op de tas afgedrukt, vergelijkbaar met een gewone printer. Deze methode maakt het mogelijk om complexe ontwerpen en foto's met veel kleur te bedrukken, maar kan minder duurzaam zijn dan zeefdruk of transferdruk.

Borduren: Borduren is een decoratieve techniek waarbij het ontwerp met garen op de tas wordt genaaid. Het resultaat is een hoogwaardige en duurzame opdruk die geschikt is voor logo's en tekst.

De keuze voor een specifieke drukmethode hangt af van verschillende factoren, waaronder het ontwerp, het budget en de gewenste duurzaamheid van de opdruk.

Certificeringen

Er zijn verschillende certificeringen die aangeven dat katoenen tassen zijn geproduceerd volgens bepaalde normen op het gebied van duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en sociale verantwoordelijkheid. Enkele van de belangrijkste certificeringen voor katoenen tassen zijn:

 1. GOTS (Global Organic Textile Standard): Deze certificering garandeert dat het katoen biologisch is geteeld, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën zoals pesticiden en herbiciden. Het beoordeelt ook de hele productieketen, inclusief sociale criteria. Bekijk hier enkele GOTS gecertificeerde tassen.

 2. OEKO-TEX Standard 100: Dit certificaat geeft aan dat de gebruikte materialen in de tas vrij zijn van schadelijke stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de consument. Het richt zich voornamelijk op de veiligheid van textielproducten. Behalve OEKO-TEX tassen hebben wij ook OEKO-TEX handdoeken in ons assortiment.

 3. Fair Trade-certificering: Dit certificaat zorgt ervoor dat de katoenen tassen zijn geproduceerd volgens eerlijke handelspraktijken, waarbij arbeiders een eerlijk loon ontvangen en werken onder goede arbeidsomstandigheden.

 4. SA8000-certificering: Dit certificaat richt zich op sociale verantwoordelijkheid in de productieketen en garandeert dat de arbeidsomstandigheden voldoen aan internationaal erkende normen, zoals geen gedwongen arbeid, geen discriminatie en veilige werkomstandigheden.

Door te kiezen voor katoenen tassen met deze certificeringen kunnen consumenten er zeker van zijn dat ze bijdragen aan duurzame en ethische praktijken in de textielindustrie.

Inzetbaarheid

Katoenen tassen zijn veelzijdige en duurzame accessoires die voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. Enkele veelvoorkomende toepassingen van katoenen tassen zijn:

 1. Boodschappentassen: Katoenen tassen zijn een milieuvriendelijk alternatief voor plastic tassen en worden vaak gebruikt om boodschappen mee te doen. Ze zijn sterk, herbruikbaar en kunnen zware ladingen dragen.

 2. Promotietassen: Bedrijven gebruiken katoenen tassen vaak als promotiemateriaal om hun merknaam te promoten. Ze kunnen worden bedrukt met het logo, de slogan of andere brandingelementen van het bedrijf en worden vervolgens uitgedeeld tijdens evenementen, beurzen of als relatiegeschenken.

 3. Strandtassen: Katoenen tassen zijn ideaal voor een dagje naar het strand. Ze bieden voldoende ruimte voor handdoeken, zonnebrandcrème, snacks en andere benodigdheden, en zijn gemakkelijk schoon te maken.

 4. Sporttassen: Voor sportieve activiteiten zoals naar de sportschool gaan of yogalessen volgen, kunnen katoenen tassen worden gebruikt als handige en milieuvriendelijke gymtassen.

 5. Geschenkverpakkingen: Katoenen tassen kunnen worden gebruikt als alternatief voor traditioneel inpakpapier voor cadeaus. Ze kunnen opnieuw worden gebruikt door de ontvanger en dragen bij aan een duurzamere cadeaucultuur.

Kortom, katoenen tassen zijn veelzijdige accessoires die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden en een duurzaam alternatief bieden voor wegwerpopties.

Logo op katoenen tassen laten drukken

Het laten bedrukken van een logo op katoenen tassen biedt verschillende voordelen en is een effectieve manier om je merk te promoten. Hier zijn een paar redenen waarom het plaatsen van een logo op katoenen tassen een slimme zet is:

 1. Merkzichtbaarheid: Bedrukte katoenen tassen fungeren als een mobiel reclamebord. Telkens wanneer iemand de tas draagt, wordt je logo gezien door anderen, waardoor de naamsbekendheid van je merk wordt vergroot.

 2. Duurzaamheid: Katoenen tassen zijn herbruikbaar en gaan lang mee. Hierdoor blijft je logo langdurig zichtbaar, wat resulteert in langdurige exposure van je merk.

 3. Milieuvriendelijk imago: Door te kiezen voor katoenen tassen als promotiemateriaal laat je zien dat je geeft om duurzaamheid en het milieu. Dit kan een positieve indruk achterlaten bij je doelgroep en potentiële klanten.

 4. Praktisch gebruik: Katoenen tassen zijn nuttige en praktische items die mensen dagelijks gebruiken voor boodschappen, werk, reizen en meer. Hierdoor wordt je logo regelmatig gezien en herinnerd.

Al met al kan het bedrukken van je logo op katoenen tassen een effectieve marketingstrategie zijn die je merk op een positieve manier onder de aandacht brengt.

100% energieneutraal gedrukt

Onze katoenen tassen worden volledig energieneutraal bedrukt in onze eigen drukkerij, die wordt aangedreven door meer dan 500 zonnepanelen. Dit betekent dat elke stap van het drukproces wordt uitgevoerd met minimale impact op het milieu. Van het ontwerp tot de productie streven we naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Door te kiezen voor onze katoenen tassen, kies je niet alleen voor een praktisch en veelzijdig product, maar draag je ook bij aan een groenere planeet. Met ons energieneutrale drukproces en de hoogwaardige kwaliteit van onze katoenen tassen, bieden we een milieuvriendelijke en duurzame oplossing voor al je promotionele behoeften.

Laden...

Laden...