Bureauklokjes

Bureauklokjes zijn er in alle soorten en maten, waardoor er ook verschillende druktechnieken nodig zijn. Doordat wij bureauklokjes bedrukken in onze eigen drukkerij hebben wij tal van druktechnieken in huis. Een bedrukte digitale klok zorgt voor verhoging van de naamsbekendheid van jouw bedrijf op een originele manier. Heb je vragen over bureauklokjes? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een mailtje naar [email protected]

Oplopende volgorde

16 resultaten

Pagina
 1. Weerstation Don Diego
  Vanaf € 4,49 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,39 Bij 500 stuks
 2. Weerstation Shiny
  Vanaf € 3,99 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,49 Bij 500 stuks
 3. Bureauklokje Person
  Vanaf € 3,58 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,15 Bij 500 stuks
 4. Bamboe weerstation Turku
  Vanaf € 11,21 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,10 Bij 250 stuks
 5. Bamboe pennenbakje Manila
  Vanaf € 12,16 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,50 Bij 250 stuks
 6. Weerstation Sky
  Vanaf € 9,64 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,20 Bij 250 stuks
 7. Fotolijst met weerstation Zenframe
  Vanaf € 12,83 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 10,43 Bij 250 stuks
 8. Bamboe weerstation Hisa
  Vanaf € 10,40 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,68 Bij 250 stuks
 9. MDF weerstation met alarmklok
  Vanaf € 30,72 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 22,59 Bij 100 stuks
 10. Bamboe klok vierkant met LED Mara clock
  Vanaf € 15,79 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 14,16 Bij 250 stuks
 11. Weerstation Sky High
  Vanaf € 41,64 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 35,90 Bij 100 stuks
 12. Bamboe klok met LED Miri clock
  Vanaf € 26,50 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 16,56 Bij 100 stuks

16 resultaten

Pagina

Bureauklokjes bedrukken met logo

Bedrukken.nl heeft een breed scala aan klokken in haar assortiment. Het aanbod aan bureauklokken die je in deze categorie vindt, loopt uiteen van luxe uitgevoerde versie tot de hoogwaardige basic versies. Bovendien bieden wij een aantal duurzame relatiegeschenken aan, zoals de bureauklok op zonne-energie en de bureauklok op waterenergie (dit is een waterbedreven klok). Hiermee passen deze promotieartikelen in elk budget en bij elke doelgroep. Omdat onze bureauklokken bij uitstek geschikt zijn om te bedrukken of te graveren met jouw bedrijfslogo of tekst, behoren ze tot de top van onze cadeauartikelen. Een perfect geschenk om te geven, niet alleen omdat een cadeau altijd in de smaak zal vallen. Maar vooral omdat er meerdere malen per dag een blik op de klok met wekker geworpen wordt. Wanneer de bureauklok met logo dan doet denken aan jouw bedrijf, is dat zeker een bijkomend voordeel. Gegarandeerde exposure, keer op keer!

De inzetbaarheid van bureauklokken

Bedrukte bureauklokken zijn erg goed inzetbaar als je een origineel relatiegeschenk cadeau wil doen. Een bureauklok bedrukken kan bij ons in een minimale afname. Zo hebben wij al klokken die verkrijgbaar zijn in de kleine oplage vanaf vijf stuks. Laat klokken bedrukken om in te zetten als bureau-accessoires, maar ook als kantoorartikelen en computeraccessoires. Zoek je andere artikelen die van pas komen op de kantoorvloer? Denk dan eens na over briefopeners bedrukken, doppers bedrukken, mokken bedrukken, bedrukte parker pennen, vulpotloden bedrukken of reclamepennen met logo. Ook powerbanks en opladers, luxe pennen, sleutelhangers met lampje, usb hubs en een bedrukte kop en schotel zijn prima relatiegeschenken. 

Hoe worden bureauklokjes bedrukt?

De meeste bureauklokjes zijn vervaardigd uit kunststof, waardoor de druktechniek tampondruk uitkomst biedt. Middels tampondruk kan een logo in een redelijk formaat op een bureauklokje gedrukt worden in de opgegeven drukkleuren. De meeste mensen laten bureauklokjes bedrukken met 1 of 2 opdrukkleuren. In het geval van metalen klokken kan er ook gekozen worden voor krasvaste lasergravering. Alle bureauklokjes bedrukken of graveren wij met logo of bedrijfsnaam. Waar een bureauklokje geschikt is voor binnen, bieden wij bij Bedrukken.nl ook leuke gadgets aan voor buiten. Laat bijvoorbeeld verrekijkers bedrukken, kompassen bedrukken, opvouwbare paraplus voorzien van opdruk of kies voor bedrukte auto-artikelen. Bekijk ook al onze outdoor-relatiegeschenken.

Contact over bedrukte bureauklokjes

Ons ruime assortiment aan klokken is, zoals je van ons gewend bent, op voorraad uit onze groothandel leverbaar en altijd van de hoogste kwaliteit. Bedrukken.nl is hiermee de beste partner voor het leveren van de leukste relatiegeschenken – en ook nog scherp geprijsd ook! Voor elke doelgroep en voor elk budget. Een bestelling plaatsen is eenvoudig; kies de gewenste bureauklok, bepaal de kleur opdruk en ontvang vervolgens het gratis digitale drukvoorstel van ons. Na jouw akkoord gaan wij deze populaire relatiegeschenken voor je bedrukken. Voor vragen bel je ons op +31 315-200010 of mail je naar [email protected]