Bureauklokjes bedrukken

Bureauklokjes zijn er in alle soorten en maten, waardoor er ook verschillende druktechnieken nodig zijn. Doordat wij bureauklokjes bedrukken in onze eigen drukkerij hebben wij tal van druktechnieken in huis.

Oplopende volgorde

6 artikelen

 1. Weerstation Shiny
  Vanaf € 3,79 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,29 Bij 500 stuks
 2. Weerstation Don Diego
  Vanaf € 4,99 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,49 Bij 500 stuks
 3. 3 houten zandlopers Ei
  Vanaf € 2,99 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,47 Bij 500 stuks
 4. Water bamboe LCD-klok
  Vanaf € 12,04 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,91 Bij 250 stuks
 5. Bamboe pennenbakje Manila
  Vanaf € 8,45 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,71 Bij 250 stuks
 6. Bamboe klok met LED Miri clock
  Vanaf € 20,59 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 16,63 Bij 100 stuks

6 artikelen

De inzetbaarheid van bureauklokken

Bedrukte bureauklokken zijn erg goed inzetbaar als je een origineel relatiegeschenk cadeau wil doen. Een bureauklok bedrukken kan bij ons in een minimale afname. Zo hebben wij al klokken die verkrijgbaar zijn in de kleine oplage vanaf vijf stuks. Laat klokken bedrukken om in te zetten als bureau-accessoires, maar ook als kantoorartikelen en computeraccessoires. Zoek je andere artikelen die van pas komen op de kantoorvloer? Denk dan eens na over briefopeners bedrukken, doppers bedrukken, mokken bedrukken, bedrukte parker pennen, vulpotloden bedrukken of reclamepennen met logo. Ook powerbanks en opladers, luxe pennen, sleutelhangers met lampje, usb hubs en een bedrukte kop en schotel zijn prima relatiegeschenken. 

Hoe worden bureauklokjes bedrukt?

De meeste bureauklokjes zijn vervaardigd uit kunststof, waardoor de druktechniek tampondruk uitkomst biedt. Middels tampondruk kan een logo in een redelijk formaat op een bureauklokje gedrukt worden in de opgegeven drukkleuren. De meeste mensen laten bureauklokjes bedrukken met 1 of 2 opdrukkleuren. In het geval van metalen klokken kan er ook gekozen worden voor krasvaste lasergravering. Alle bureauklokjes bedrukken of graveren wij met logo of bedrijfsnaam. Waar een bureauklokje geschikt is voor binnen, bieden wij bij Bedrukken.nl ook leuke gadgets aan voor buiten. Laat bijvoorbeeld verrekijkers bedrukken, kompassen bedrukken, opvouwbare paraplus voorzien van opdruk of kies voor bedrukte auto-artikelen. Bekijk ook al onze outdoor-relatiegeschenken.