Cadeaus voor geslaagden

Laat de recent afgestudeerden stralen met fantastische examencadeaus, gepersonaliseerd met schoollogo of een sprankelende boodschap. Bij Bedrukken.nl vind je veel examencadeaus die perfect zijn voor de diploma-uitreiking. Verras de geslaagden met een afstudeerhoedje met schoollogo of laat er een originele felicitatie op drukken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Examenverrassingen als blijvende herinnering aan studiemomenten

Laat jouw studenten of leerlingen de schooltijd nooit vergeten door het logo te laten drukken op leuke examencadeaus. Niet alleen handig om in het geheugen van de student te blijven, maar ook als promotie en altijd leuk voor de ontvanger. Neem een kijkje bij bovenstaande examencadeaus en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien je van een gratis drukproef waarop jouw logo of persoonlijke boodschap staat. Een gegarandeerd succesvol item? De symbolische afstudeerhoed. Maar ook USB-sticks zijn een geliefd examencadeau. Bestel ze hier!

Ben je op zoek naar effectieve promotieartikelen om uit te delen tijdens open dagen of studentenactiviteiten? Dan ben je ook bij Bedrukken.nl aan het juiste adres. Ontdek onze uitgebreide voorraad relatiegeschenken die je kunt iznetten om de naam van jouw school of organisatie onder de aandacht te brengen.