Drinkflessen bedrukken

Zorg je ervoor dat je merk dagelijks onder de aandacht komt van je klanten, relaties en medewerkers met bedrukte drinkflessen. Of het nu gaat om sportflessen voor actieve klanten, thermosflessen voor koffieliefhebbers of trendy waterflessen voor dagelijks gebruik, er is een breed scala aan opties om uit te kiezen.

4 artikelen

4 artikelen

Hoe worden drinkflessen bedrukt?

Bij het bedrukken van drinkflessen zijn er diverse drukmethoden mogelijk, maar de meest gangbare technieken zijn tampondruk en lasergraveren. De methode lasergraveren biedt een duurzame en nauwkeurige bedrukkingsoptie, waarbij het logo of de tekst permanent in de fles wordt gegraveerd. Het resultaat is een stijlvolle uitstraling en de fles is bestand tegen slijtage. Aan de andere kant is tampondruk een optie die goed werkt op drinkflessen. Met tampondruk kunnen levendige kleuren en gedetailleerde ontwerpen worden aangebracht, waardoor bedrukte drinkflessen opvallen. Beide technieken bieden uitstekende mogelijkheden voor het personaliseren van drinkflessen en het versterken van je bedrijfsimago.

Waar worden drinkflessen bedrukt?

Wij bedrukken drinkflessen in onze eigen drukkerij. Hier werken drukkers met jarenlange ervaring waardoor wij altijd een kwalitatief goede opdruk kunnen garanderen. Afhankelijk van het materiaal van de drinkfles wordt de juiste druktechniek gekozen. Het voordeel van drinkflessen is dat ze een groot drukoppervlak hebben waardoor de drinkfles met opdruk opvalt bij collega’s, vrienden, familieleden en voorbijgangers.

 

Wat is een gratis digitale drukproef?

Een gratis digitale drukproef is een schets van het product met daarop de gekozen bedrukking. Voordat we drinkflessen bedrukken, stellen we een digitale drukproef op. De drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Wij sturen je de digitale drukproef toe en vragen je hem te controleren. Na jouw akkoord zullen we de relatiegeschenken gaan bedrukken. Na het drukproces sturen we je de bedrukte relatiegeschenken zo snel mogelijk toe. Drinkflessen met logo of tekst zijn blikvangers en zullen niet snel vergeten worden.

Laden...

Laden...