Duimstokken met logo

Duimstokken en meetgereedschap zijn onmisbare hulpmiddelen voor zowel professionele klussers als doe-het-zelvers. Een fiberglas duimstok is bijvoorbeeld ideaal voor nauwkeurige metingen dankzij de stevigheid en flexibiliteit van het materiaal. Daarnaast is een klassiek meetlint handig voor allerlei klussen, van het meten van stoffen tot het bepalen van afstanden.

Het personaliseren van meetgereedschap met je eigen tekst of logo voegt een persoonlijk tintje toe aan het geschenk en zorgt tegelijkertijd voor extra promotie van je bedrijf of merk. Of je nu een bouwbedrijf, een doe-het-zelfwinkel of een ander soort onderneming hebt, bedrukte duimstokken en meetinstrumenten zijn praktische en effectieve relatiegeschenken die zeker gewaardeerd zullen worden door ontvangers.

1 artikel

1 artikel

Duimstokken als relatiegeschenk

Duimstokken zijn uitstekende relatiegeschenken voor verschillende doeleinden en industrieën. Hier zijn een paar redenen waarom duimstokken een waardevol geschenk kunnen zijn:

 1. Praktisch gebruik: Duimstokken zijn nuttige gereedschappen voor professionals in de bouw, architectuur, engineering en andere vakgebieden waar nauwkeurige metingen essentieel zijn.

 2. Langdurige zichtbaarheid: Wanneer bedrukt met je bedrijfsnaam, logo of boodschap, zullen duimstokken regelmatig worden gebruikt en zorgen ze voor langdurige zichtbaarheid van je merk.

 3. Toon professionaliteit: Het geven van duimstokken als relatiegeschenk kan de professionele uitstraling van je bedrijf versterken en laten zien dat je waarde hecht aan precisie en kwaliteit.

 4. Veelzijdigheid: Duimstokken zijn geschikt voor een breed scala aan doelgroepen, van bouwvakkers tot architecten, ingenieurs, doe-het-zelvers en meer.

 5. Aanpasbaarheid: Duimstokken kunnen worden bedrukt met verschillende ontwerpen en boodschappen, waardoor je de mogelijkheid hebt om ze aan te passen aan je specifieke behoeften en brandingstrategie.

Al met al zijn duimstokken praktische en veelzijdige relatiegeschenken die je merk op een positieve manier kunnen vertegenwoordigen en je bedrijf in de gedachten van klanten en zakenrelaties kunnen houden.

Duimstokken criteria

Een goede duimstok, ook wel een rolmaat genoemd, moet aan verschillende criteria voldoen om effectief en betrouwbaar te zijn. Hier zijn enkele belangrijke eigenschappen waaraan een goede duimstok moet voldoen:

 1. Nauwkeurigheid: Een duimstok moet nauwkeurige metingen bieden, zowel in meters als in centimeters. Dit is essentieel voor taken waar precisie vereist is.

 2. Stevigheid: De duimstok moet stevig en robuust zijn, zodat hij bestand is tegen dagelijks gebruik en niet gemakkelijk buigt of breekt.

 3. Duidelijke markeringen: De markeringen op de duimstok moeten duidelijk en goed leesbaar zijn, zodat gebruikers snel en gemakkelijk metingen kunnen aflezen.

 4. Vergrendelingsmechanisme: Een betrouwbaar vergrendelingsmechanisme is belangrijk om de duimstok op zijn plaats te houden wanneer deze wordt uitgeschoven, zodat de metingen niet verschuiven tijdens gebruik.

 5. Handig formaat: Een goede duimstok moet handig van formaat zijn, zodat hij gemakkelijk kan worden meegenomen en opgeborgen wanneer hij niet in gebruik is.

 6. Duurzaamheid: De duimstok moet gemaakt zijn van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en langdurig gebruik.

Door te letten op deze eigenschappen kun je een duimstok kiezen die aan je eisen voldoet en betrouwbaar is voor je meetbehoeften.

Soorten duimstokken

Er zijn verschillende soorten duimstokken beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en toepassingen. Hier zijn enkele veelvoorkomende types:

 1. Houten duimstokken: Dit zijn traditionele duimstokken gemaakt van hout. Ze zijn duurzaam en hebben een klassieke uitstraling. Houten duimstokken worden vaak gebruikt in de bouw en andere ambachtelijke sectoren.

 2. Kunststof duimstokken: Deze duimstokken zijn gemaakt van kunststof materialen, zoals ABS of PVC. Ze zijn licht van gewicht en vaak voorzien van opvallende kleuren. Kunststof duimstokken zijn handig voor algemeen gebruik en kunnen gemakkelijk worden gereinigd.

 3. Opvouwbare duimstokken: Opvouwbare duimstokken bestaan uit verschillende secties die in elkaar kunnen worden geschoven voor compacte opslag. Ze zijn handig om mee te nemen en nemen minder ruimte in beslag dan traditionele duimstokken.

 4. Digitale duimstokken: Deze moderne varianten hebben een digitaal display waarmee nauwkeurige metingen kunnen worden afgelezen. Digitale duimstokken zijn handig voor gebruikers die precisie vereisen en kunnen vaak worden omgezet tussen verschillende meeteenheden.

 5. Promotionele duimstokken: Dit zijn duimstokken die vaak worden gebruikt als relatiegeschenken of promotionele artikelen. Ze kunnen worden bedrukt met een logo, slogan of bedrijfsnaam en worden uitgedeeld op evenementen of beurzen.

De keuze voor een specifiek type duimstok hangt af van de beoogde toepassing, het gebruiksgemak en de voorkeuren van de gebruiker.

Laden...