Veiligheidsvestjes

Veiligheidskleding bedrukken voor jouw medewerkers. Bestel nu en laat de veiligheidskleding bedrukken. Zowel overdag als ‘s avonds komt veiligheidskleding van pas. Overdag als er medewerkers in de bouw of het verkeer aan het werk zijn, bijvoorbeeld aan de rand van een drukke weg of als je ’s avonds met de hond nog even gaat wandelen of fietsen. Het is belangrijk om op deze momenten goed zichtbaar te zijn en jezelf te beschermen. Dit doe je door het dragen van opvallende veiligheidskleding. Veiligheidsvestjes, reflecterende shirts, reflecterende overalls en reflecterende jassen behoren tot deze categorie. Ook overig textiel zoals een reflecterende helmbedekking of een veiligheidsarmband dragen bij aan de veiligheid van je relaties. We zien ook vaak dat scholen veiligheidskleding voor de leerlingen inzetten. Denk hierbij aan reflecterende kinderjassen met lange mouw of kindertruien met daarover een veiligheidshesje. Veiligheidskleding kan je laten bedrukken met een naam, logo of tekst. Met bedrukte veiligheidskleding laat jij zien dat je de veiligheid van je relaties en medewerkers hoog in het vaandel hebt staan. Heb je interesse in veiligheidskleding laten bedrukken, maar heb je nog vragen? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Oplopende volgorde

17 resultaten

Pagina
 1. Veiligheidsvest | Populair
  Vanaf € 2,99 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 1,39 Bij 500 stuks
 2. Reflecterende veiligheidsarmband
  Vanaf € 0,29 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,23 Bij 2500 stuks
 3. Veiligheidsvest Visible
  Vanaf € 4,24 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,86 Bij 500 stuks
 4. Safety vest Sporter
  Vanaf € 2,47 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,83 Bij 1000 stuks
 5. Safety vest kind Wiki
  Vanaf € 2,44 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,65 Bij 1000 stuks
 6. Sportarmband Visible me
  Vanaf € 1,12 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,80 Bij 2500 stuks
 7. Veiligheidsvest kind
  Vanaf € 2,29 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,70 Bij 1000 stuks
 8. Veiligheidshesje met V-hals kids
  Vanaf € 2,21 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,64 Bij 1000 stuks
 9. Felix reflecterende slap wrap
  Vanaf € 2,04 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,38 Bij 1000 stuks
 10. Reflecterende draagriem Allvisible
  Vanaf € 5,18 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,00 Bij 500 stuks
 11. Siliconen armband met twee LED lampen
  Vanaf € 3,82 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,46 Bij 500 stuks
 12. Reflectief vest
  Vanaf € 10,29 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,62 Bij 250 stuks

17 resultaten

Pagina

Kan ik veiligheidskleding laten bedrukken?

Alle veiligheidskleding kan bedrukt worden naar wens. Met bedrukte veiligheidskleding werkt je personeel veilig, word je herkend en bouw je naamsbekendheid op. Daarnaast zorgt werkkleding bedrukken ervoor dat je professionaliteit en eenheid uitstraalt. Personeel dat buiten aan het werk is, komt in alle waarschijnlijkheid potentiële klanten tegen. Wanneer je personeel herkenbaar is met veiligheidskleding voorzien van bedrukkingen of borduringen dan zullen de potentiële klanten dit ook zien. In ons brede assortiment vind je veiligheidskleding voor de laagste prijs.

Of het nou voor het werk of tijdens de vrije tijd wordt gedragen; een reflectief vest zien we regelmatig in het straatbeeld. Het vest is voorzien van een ronde hals, fluorescerend gaas met reflecterende stukken en lampjes aan de voor- en achterzijde. De minimale afname is 5 stuks. Liever een kleine oplage veiligheidskleding bedrukken met logo? Neem contact met ons op of dien online een offerte aanvraag in. De kleding bedrukken we naar wens met een mooie opdruk.

Waar wordt veiligheidskleding bedrukt?

Veiligheidskleding bedrukken wij zelf in onze moderne drukkerij. Vaak wordt er gekozen voor transferdruk of zeefdruk. Dit zijn twee druktechnieken die zich uitermate goed lenen voor textiel. Om de veiligheidskleding met logo zo goed mogelijk te produceren voeren wij een constante kwaliteitscontrole uit. Hierdoor ben je verzekerd van een goede bedrukking. Voorafgaand aan de bestelling versturen we een gratis digitale proefdruk. Hiermee krijg je een goed beeld van hoe bedrukte veiligheidskleding eruit komt te zien.

Contact

Heb je vragen over veiligheidskleding bedrukken? Wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook andere kleding zoals softshell jassen, hooded sweaters, dames blouses, heren polos en sportkleding bedrukken we. De algemene voorwaarden staan op onze website.

Is een veiligheidsvestje verplicht in het buitenland?

In Nederland is het niet verplicht om een veiligheidsvestje in de auto te hebben. Ga je met de auto op reis naar het buitenland? Verdiep je dan vooraf in de verkeersregels van het land van bestemming. In sommige landen zoals Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk is het verplicht om een veiligheidsvestje in de auto te hebben. Zo mag je in Frankrijk de auto niet verlaten zonder vestje in geval van een ongeval.

Ben jij hét aanspreekpunt op een evenement? Zorg dan dat je goed zichtbaar bent en draag een bedrukt veiligheidsvestje. Ook in geval van nood weten mensen je snel te vinden. Bij sommige evenementen wordt het personeel verplicht gesteld om een veiligheidsvestje te dragen. We zien regelmatig dat organisatoren van een evenement de vestjes laten bedrukken met de naam of het logo van het evenement.

Hoe worden veiligheidsvestjes bedrukt?

Veiligheidsvestjes kunnen bedrukt worden middels zeefdruk of transferdruk. Wil je een opdruk in één kleur, dan bedrukken we de hesjes met de zeefdrukmachine. Wil je een full colour opdruk, dan leggen we de vestjes onder de transferpers. Wij adviseren om te kiezen voor een opdruk op de borst en/of rug. Op deze posities kan een logo groot en duidelijk gedrukt worden, waardoor het vestje met opdruk zichtbaar is voor de medemens. Veiligheidsvestjes zijn er in verschillende soorten en maten. In ons assortiment vind je polyester veiligheidsvestjes voor volwassenen en kinderen, voor professioneel en niet-professioneel gebruik. Neem een kijkje in onze categorie veiligheidskleding, hier vind je allerlei veiligheidskleding voor jezelf en je personeel. Bestel veiligheidskleding en laat zien dat jij de veiligheid van je medewerkers, relaties en klanten hoog in het vaandel hebt staan.

Contact

Heb je vragen over veiligheidsvestjes bedrukken? Laat het ons weten. Het team van Bedrukken.nl helpt je namelijk graag verder. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.