Grote mokken bedrukken

Grote mokken met veel inhoud bieden een ruim oppervlak om jouw logo of boodschap op te drukken, waardoor ze uitstekend geschikt zijn als promotieartikelen of relatiegeschenken. Deze mokken zijn ideaal voor het serveren van koffie, thee of zelfs een beker melk, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en maten.

11 artikelen

 • Klassieke mok Nova
  ...
  Bij 576 stuks Vanaf € 0,89
  Bekijk
 • Full colour mok wit
  ...
  Bij 566 stuks Vanaf € 1,57
  Bekijk
 • Full colour mok gekleurd
  ...
  Bij 566 stuks Vanaf € 1,59
  Bekijk
 • Gekleurde mok Lucas
  ...
  Bij 576 stuks Vanaf € 1,49
  Bekijk
 • Mok Alex wit
  ...
  Bij 576 stuks Vanaf € 2,29
  Bekijk
 • Mok Alice
  ...
  Bij 566 stuks Vanaf € 0,94
  Bekijk
 • Porseleinen mok, tweekleurig
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 2,71
  Bekijk
 • Keramische mok 330 ml Santos
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,86
  Bekijk
 • Matte keramische mok 300 ml
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 3,12
  Bekijk
 • Keramische mok 350 ml Bogota
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,65
  Bekijk
 • Gekleurde mok 300 ml
  ...
  Bij 566 stuks Vanaf € 1,29
  Bekijk

11 artikelen

Hoe worden grote mokken bedrukt?

Mokken worden op verschillende manieren bedrukt, afhankelijk van het ontwerp, de gewenste kwaliteit en de gebruikte materialen. De meest voorkomende drukmethoden voor het bedrukken van mokken zijn:

Zeefdruk: Dit is een veelgebruikte methode waarbij de inkten door een zeef op de mok worden gedrukt. Het is geschikt voor eenvoudige ontwerpen met één of enkele kleuren. Zeefdruk zorgt voor duurzame en slijtvaste opdrukken.

Sublimatie: Bij sublimatiedruk wordt het ontwerp op een speciale sublimatiepapier gedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht op de mok. Deze methode maakt het mogelijk om gedetailleerde full-color afbeeldingen te drukken. Sublimatie wordt vaak gebruikt voor bedrukkingen met veel kleuren of complexe ontwerpen.

Tampondruk: Tampondruk is geschikt voor het bedrukken van onregelmatig gevormde oppervlakken, zoals mokken. Hierbij wordt de inkt overgebracht van een siliconen stempel (tampon) naar de mok. Deze methode is geschikt voor gedetailleerde ontwerpen met één of meerdere kleuren.

Keramisch transfer: Bij deze methode wordt het ontwerp op een keramische transfer gedrukt, die vervolgens op de mok wordt aangebracht. De mok wordt daarna gebakken in een oven, waardoor de opdruk permanent wordt. Keramisch transfer wordt vaak gebruikt voor hoogwaardige bedrukkingen die bestand zijn tegen vaatwassers en langdurig gebruik.

Elke drukmethode heeft zijn eigen voordelen en toepassingen, en de keuze hangt af van factoren zoals het ontwerp, de oplage en het beoogde gebruik van de bedrukte mokken.

Kan ik een kleine oplage mokken bestellen bij Bedrukken.nl?

Bij Bedrukken.nl kan je zowel een grote als kleine oplage mokken bestellen. Mokken zijn populaire relatiegeschenken en worden meestal in grote oplages besteld voor personeel, relaties of klanten. Wil je liever geen honderden mokken bestellen, ook dan kan je bij ons terecht. Wij bedrukken veel mokken al vanaf 36 stuks. Zo zorgen we ervoor dat iedereen bij ons de mogelijkheid krijgt om bedrukte grote mokken te bestellen. Ook de grote mokken in kleine oplages zijn te bedrukken naar wens.

Laden...

Laden...