Grote mokken bedrukken

Mokken zijn populaire relatiegeschenken. Ze worden dagelijks gebruikt, zowel in de privésfeer als tijdens werktijd. Dit betekent dat ze altijd onder de aandacht zijn en dus worden gezien. Hoe groter de mok, hoe meer thee of koffie, hoe langer je ervan kan genieten. Grote mokken zijn de perfecte relatiegeschenken voor de theeleuten en de fanatieke koffiedrinkers onder ons. Het favoriete drankje van jouw relatie uit hun eigen gepersonaliseerde grote mok; er drinkt niets lekkerder. Een grote mok met logo, tekst of een foto; die gaan zeker gezien worden. Bedrukte mokken blijven niet alleen zichtbaar bij je relaties, ook jouw merk komt in beeld bij familieleden, vrienden en klanten die de mok zien. Grote mokken bedrukken is dus een goede keuze. Wij bedrukken al onze mokken in eigen drukkerij en hebben voldoende op voorraad. Ook het bestellen van een kleine oplage bedrukte mokken is mogelijk. Wil je graag meer weten over grote mokken bedrukken, neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel +31 315-200010.

Oplopende volgorde

6 artikelen

 1. Klassieke mok Nova
  Vanaf € 2,09 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,27 Bij 576 stuks
 2. Beoordeling:
  90%
  Gekleurde mok Lucas
  Vanaf € 1,99 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,49 Bij 576 stuks
 3. Beoordeling:
  90%
  Full colour mok
  Vanaf € 2,49 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,09 Bij 566 stuks
 4. Beoordeling:
  100%
  Full colour mok gekleurd
  Vanaf € 2,29 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,59 Bij 566 stuks
 5. Keramische mok met witte rand
  Vanaf € 5,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 3,79 Bij 1000 stuks
 6. Keramische classic mok
  Vanaf € 3,69 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,93 Bij 1000 stuks

6 artikelen

Hoe worden grote mokken bedrukt?

Grote mokken bedrukken kan op verschillende manieren. Mokken voorzien wij middels een opdruk door tampondruk of transferdruk. Dit is o.a. afhankelijk van het product, het materiaal en de wensen van de klant. Kies je voor de drukmethode tampondruk dan ben je gebonden aan een klein drukformaat. Daarnaast is de bedrukking minder duurzaam. Of je nou voor tampondruk of transferdruk kiest; onze mokken zijn vaatwasmachinebestendig. Grote mokken bedrukken als relatiegeschenk of promotieartikel is een uitstekende keuze. Het is betaalbaar, uniek en heeft een enorm bereik. Heb jij specifieke wensen qua bedrukking, neem dan contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Het servies van je relaties is niet compleet zonder mokken.

Bij Bedrukken.nl kun je kiezen uit de volgende opties:

- Mokken bedrukken met logo - Mokken bedrukken met tekst - Mokken bedrukken met full colour bedrukking

Welke mokken kan ik kiezen?

Wij hebben een breed assortiment mokken. Van kleine tot grote mokken, van neutrale tot gekleurde mokken en van porseleinen mokken tot aan mokken van aardewerk. Voor bedrukte mokken met logo ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een grote mok? Dan kan je op deze pagina een keuze maken uit onze grote mokken, welke allemaal te bedrukken zijn naar wens. Zowel voor kleine als grote oplages kunnen wij de mokken voorzien van een opdruk. Vraag een offerte aan of bestel direct online. Wij zorgen ervoor dat alle bedrukte mokken die wij leveren vaatwasmachinebestendig zijn. Dit doen we door een logo in de mok te branden in een speciale oven. De temperatuur van de oven is bijna 800 graden Celsius. Wij bedrukken in onze eigen drukkerij en kunnen hierdoor snel en goedkoop bedrukte mokken leveren. Goedkoop grote mokken bedrukken? Kies Bedrukken.nl, al jaar en dag de specialist.

Kan ik een kleine oplage mokken bestellen bij Bedrukkken.nl?

Bij Bedrukken.nl kan je zowel een grote als kleine oplage mokken bestellen. Mokken zijn populaire relatiegeschenken en worden meestal in grote oplages besteld voor personeel, relaties of klanten. Wil je liever geen honderden mokken bestellen, ook dan kan je bij ons terecht. Wij bedrukken veel mokken al vanaf 36 stuks. Zo zorgen we ervoor dat iedereen bij ons de mogelijkheid krijgt om bedrukte grote mokken te bestellen. Ook de grote mokken in kleine oplages zijn te bedrukken naar wens.

Contact

Wij leveren bedrukte mokken snel. Echter is het afhankelijk van de soort mok die je bestelt en de opdruk die je kiest. Ga naar jouw favoriete mok om te zien hoe snel jij de mokken met bedrukking in huis hebt. Nemen je relaties ook graag hun favoriete drank mee als ze onderweg zijn? Kijk dan ook eens naar onze goedkope bidons en thermosflessen. Wil je meer informatie over grote mokken bedrukken of heb je nog een aantal vragen? Stuur ons een e-mail. Dit kan naar [email protected] of bel +31 315-200010.