Jojo's

Op ludieke wijze reclame maken voor jouw organisatie? Laat bij Bedrukken.nl jojo’s bedrukken met een originele tekst of bedrijfslogo. Met dit opvallende relatiegeschenk verras je jouw relaties én laat je meteen een goede indruk achter. Dit speelgoed bestaat al eeuwenlang en de werking ervan is heel simpel. Door de jojo naar beneden te gooien, rolt ‘ie zichzelf af en door deze op de juiste manier op te trekken, wordt de jojo vanzelf weer opgerold. Iedereen vindt het leuk om een bedrukte jojo als attentie te krijgen – vooral voor kinderen is het een uitstekend relatiegeschenk. Heb je vragen of wil je direct bestellen? We staan voor je klaar op +31 315-200010.

Oplopende volgorde

7 resultaten

 1. Jojo hout
  Vanaf € 0,53 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,45 Bij 5000 stuks
 2. Jojo Milux
  Vanaf € 0,48 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,38 Bij 5000 stuks
 3. Jojo Focus
  Vanaf € 0,56 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,47 Bij 5000 stuks
 4. Jojo met knipperend licht
  Vanaf € 1,83 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,12 Bij 1000 stuks
 5. Jojo Runux
  Vanaf € 0,48 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,38 Bij 5000 stuks
 6. Ronde houten jojo

7 resultaten

Hoe kan ik bedrukte jojo’s inzetten?

Met een bedrukte jojo maak je opvallende reclame voor jouw bedrijf; een ideaal relatiegeschenk dus! Vooral op beurzen of als weggevertje voor de kinderen zijn jojo’s met jouw logo perfect. Laat jouw jojo’s goedkoop drukken met een logo of ludieke tekst, vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Doordat we de jojo’s zelf bedrukken, garanderen we de scherpste prijzen voor onze jojo’s. Een jojo bedrukken is ook mogelijk in een kleine oplage. Zowel jong als oud zal plezier beleven aan dit oeroude speeltje, een echte klassieker.

Jojo met knipperend licht laten bedrukken

Binnen het assortiment van Bedrukken.nl vind je verschillende soorten jojo’s. We bieden houten jojo’s aan, maar je kunt ook kiezen voor de kunststoffen variant. Deze transparante jojo is voorzien van een knipperend rood licht. Als je specifiek op zoek bent naar relatiegeschenken voor kinderen raden wij een grappige knuffel of een kleurboek voor kinderen aan. Wil je goedkope jojo’s met bedrukking inzetten als weggever op een beurs of evenement? Denk dan ook eens na over bijvoorbeeld keycords bedrukken met jouw (bedrijfslogo) of ludieke reclametekst.

Hoe worden jojo’s bedrukt?

De bedrukking op jojo’s brengen we aan door middel van tampondruk, in maximaal vier kleuren. In het geval van de houten jojo’s kunnen we deze ook lasergraveren. Deze jojo’s met bedrukking hebben, net als bijvoorbeeld bamboe pennen, eco tassen en eco pennen, een ECO-vriendelijke uitstraling. Een full-colour print aanbrengen – een meerdere kleuren bedrukking – gebeurt middels UV-print (digitaal printen). Benieuwd naar de mogelijkheden of zelf ervaren hoe de jojo’s bedrukt worden? Je bent welkom in onze drukkerij om het drukproces van dichtbij te bekijken. Voordat je een bestelling plaatst, ontvang je van ons eerst het gratis digitale drukvoorstel waarop een (digitale) schets staat van de opdruk op de jojo.

Contact over jojo’s met logo

Wil je meer informatie over een jojo bedrukken? Of wil je jojo’s met logo combineren met andere promotieartikelen? Ons team vertelt je graag meer over originele relatiegeschenken zoals opblaasbare artikelen, een setje jeu de boules of stijlvolle tassen en rugzakken. Bij ons profiteer je van snelle levertijden. Neem voor persoonlijk advies contact op. Je kunt bellen naar +31 315-200010 of een mailtje sturen naar [email protected]