Jute shopper organisch katoen
€ 3,39 € 1,89
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal
 • Altijd een gratis digitale drukproef
 • 100% energieneutraal
 • Gewoon in NL gedrukt dus 100% kwaliteitsgarantie

Jute shopper organisch katoen

Beoordeling:
100 % of 100

Deze robuuste boodschappentas combineert organisch katoen en gelamineerd jute om een milieubewust statement te maken. Het is de perfecte keuze voor bedrijven die duurzaamheid en milieubewustzijn willen uitstralen. Met een ruim drukoppervlak biedt deze tas voldoende ruimte om jouw bedrijfslogo of slogan te laten bedrukken, waardoor het een uitstekend promotiemiddel wordt voor jouw merk. Kies voor een sterke boodschappentas die niet alleen praktisch is, maar ook een positieve impact heeft op het milieu en jouw bedrijf in de schijnwerpers zet als een milieubewuste organisatie.

Organisch katoen en energieneutraal gedrukt

De combinatie van organisch katoen en energieneutraal drukken is een winnende combinatie voor milieubewuste consumenten en bedrijven. Organisch katoen wordt geproduceerd zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën en bevordert duurzame landbouwpraktijken. Energieneutraal drukken betekent dat de drukkerij de energie die wordt verbruikt bij het bedrukken van de tassen compenseert door middel van hernieuwbare energiebronnen of andere milieuvriendelijke maatregelen, waardoor de ecologische voetafdruk wordt geminimaliseerd.

Deze combinatie maakt het mogelijk om hoogwaardige producten te produceren die zowel duurzaam als milieuvriendelijk zijn. Het gebruik van organisch katoen vermindert de impact op het milieu en zorgt voor gezondere arbeidsomstandigheden in de katoenteelt, terwijl energieneutraal drukken de koolstofuitstoot minimaliseert.

Als jouw bedrijf producten aanbiedt die zijn gemaakt van organisch katoen en energieneutraal zijn gedrukt, toon je niet alleen jouw betrokkenheid bij het milieu, maar trek je ook klanten aan die waarde hechten aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Het is een krachtige manier om jouw merk te positioneren als milieuvriendelijk en bewust van zijn ecologische impact.

Plus- en minpunten
 • Stevig materiaal
 • Vanaf 25 stuks leverbaar
 • Verkrijgbaar in één kleur
  Aantal 2550100250500
  Onbedrukt €3,39€2,29€2,19€2,09€1,89
  Opdruk 1 kleur zeefdruk actie €0,73€0,50€0,48€0,45€0,41
  Instelkosten: € 39,95
  Meer informatie
  Product Jute shopper organisch katoen
  Art.nr. VO-100319
  Materiaal Organisch katoen en gelamineerd jute
  Levertijd 5 werkdagen
  Formaat 33x42x18,5 cm
  Type handvat Lang
  Alt. art.nr. 100-4004-100
  Bedrukking
  Wat zijn de mogelijkheden?
  OpdrukZeefdruk actie
  OpdrukZeefdruk actie 2 zijden gelijk
  OpdrukFull colour druk 44x31cm
  Reviews
  Onze reviews worden verzameld via het Kiyoh platform. Op deze manier kunnen we de authenticiteit van onze reviews garanderen. Alleen klanten hebben de mogelijkheid om een review achter te laten en krijgen na levering een reviewlink toegestuurd.