Kelnersmessen

Kelnersmessen vormen een essentieel accessoire voor elke wijnliefhebber. Een fles wijn als geschenk wordt pas echt compleet met een bedrukt kelnersmes. Met behulp van lasergravering kunnen we kelnersmessen tot in de kleinste details voorzien van een tekst of logo. Dit resulteert in een elegant relatiegeschenk dat zeker zal bijdragen aan je naamsbekendheid en imago. Onze kelnersmessen worden bedrukt in onze eigen drukkerij, waar we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Oplopende volgorde

2 artikelen

 1. Kelnersmes Frency
  Vanaf € 0,99 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,74 Bij 2500 stuks
 2. Kelnersmes kurkentrekker Trifo
  Vanaf € 1,12 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,90 Bij 2500 stuks

2 artikelen

Kelnersmessen bedrukken met logo

Onze kelnermessen en kurkentrekkers zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, wat garant staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Het personaliseren van deze essentiële accessoires gebeurt in onze eigen drukkerij, waar we gebruikmaken van geavanceerde graveertechnieken. Onze ervaren specialisten, met jarenlange expertise, zorgen ervoor dat jouw bedrijfsnaam of logo nauwkeurig en stijlvol wordt gegraveerd op de kelnermessen en kurkentrekkers.

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we trots om te vermelden dat onze drukkerij 100% energieneutraal is, waardoor we niet alleen hoogwaardige producten leveren, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst. Wil je meer informatie over het bedrukken van kelnermessen en kurkentrekkers, neem dan gerust contact op met onze specialisten. We staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Belangrijk om op te letten

Bij het bestellen van kelnersmessen zijn er enkele belangrijke punten om op te letten:

 1. Kwaliteit van het materiaal: Zorg ervoor dat de kelnersmessen vervaardigd zijn uit hoogwaardig roestvrij staal of een ander duurzaam materiaal. Dit garandeert een lange levensduur en optimale prestaties.

 2. Gravureopties: Controleer of het mogelijk is om de kelnersmessen te personaliseren met een gravure van jouw bedrijfsnaam, logo of een andere gewenste tekst. Let op de beschikbare ruimte voor de gravure en de kwaliteit van de gravuretechniek.

 3. Drukproces: Informeer naar het drukproces dat wordt gebruikt om de gravure op de kelnersmessen aan te brengen. Kies voor een betrouwbare drukkerij met ervaring in het graveren van dergelijke producten.

 4. Minimale bestelhoeveelheid: Controleer of er een minimale bestelhoeveelheid vereist is voor het bestellen van de kelnersmessen. Dit kan variëren afhankelijk van de leverancier.

 5. Prijs en levering: Vergelijk de prijzen en levertijden van verschillende leveranciers om de beste deal te krijgen. Let ook op eventuele extra kosten zoals verzendkosten en setupkosten.

Door rekening te houden met deze punten kun je ervoor zorgen dat je hoogwaardige kelnersmessen bestelt die perfect passen bij jouw behoeften en budget.