Filter
Categorie Lippenbalsems Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Lippenbalsems bedrukken

Origineel voor de dag komen tijdens een zomerse actie valt tegenwoordig niet mee. Je hebt iets nodig wat functioneel is en daardoor in gebruik genomen wordt, waardoor een logo onder de aandacht blijft. In de zomer hebben diverse mensen droge lippen en maken daarom gebruik van lippenbalsems. Hier ligt een kans voor slimme bedrijven. Laat lippenbalsems bedrukken en maak op originele wijze reclame namens je bedrijf. Direct contact met een van onze medewerkers over een bedrukte lippenbalsem met logo of tekst? Bel ons op 0315-200010 of stuur een mailtje naar info@bedrukken.nl. Ook als je hulp nodig hebt of graag persoonlijk advies wil, is dat natuurlijk. Bovendien profiteer je bij Bedrukken.nl van een gratis digitale proefdruk én een snelle levering.

Sorteren op:

Waar worden lippenbalsems bedrukt?

Lippenbalsems bedrukken we in onze eigen moderne drukkerij. Middels tampondruk wordt jouw logo netjes op de lippenbalsems gedrukt. Denk naast een logo bijvoorbeeld ook aan je bedrijfsnaam of een slogan, alles is mogelijk. Ben je er niet zeker van of jouw bedrukking mooi uit komt op het product? Geen probleem, je ontvangt bij ons altijd vooraf een gratis digitale proefdruk. Op deze schets kun je precies zien hoe jouw lippenbalsem met bedrukking eruit komt te zien. Pas na akkoord starten wij met lippenbalsems bedrukken.

Breed assortiment aan bedrukte lippenbalsems

Voor lippenbalsems met logo ben je bij Bedrukken.nl aan het goede adres. Bij ons profiteer je van een breed assortiment, bijvoorbeeld varianten in een potje of een lippenbalsem stick duo. Alle soorten zijn dermatologisch getest. Wil je echt verrassen, kies dan voor de lippenbalsem met spiegel. Op zoek naar een leuke combinatie om te geven? Denk dan aan een lippenbalsem met bedrukking, samen met makeup spiegels. Wil je er een goodiebag van maken, kun je overwegen om EHBO-sets te laten bedrukking met logo of tekst. Zo bied je een compleet verzorgingspakket aan met enkele mooie persoonlijke accessoires.

Hoe worden lippenbalsems bedrukt?

De lippenbalsems bedrukken we middels de drukmethode tampondruk. De stick bedrukken we in het midden op een mooie positie. Lippenbalsem laten bedrukken is mogelijk in één of meerdere opdrukkleuren. Lippenbalsems bedrukt met logo vormen met name in de branche van persoonlijke verzorging een origineel relatiegeschenk. Een mooie manier om jouw bedrijfsnaam tot uiting te laten komen is door te kiezen voor een bedrukking op de stick of de deksel van het lippenbalsem potje. Voordat we aan de slag gaan, heb je eerst akkoord gegeven op de digitale proefdruk. De minimale afname van lippenbalsems met opdruk is vijftig stuks. Profiteer van snelle levertijden en laat ook lippenbalsems bedrukken. Altijd een leuk en origineel relatiegeschenk.

Service omtrent lippenbalsems bedrukken

Doordat het bedrukken van lippenbalsems in eigen huis plaatsvindt, kunnen we goedkoop en snel leveren. Daarnaast kunnen we kwaliteit garanderen, door de vele kwaliteitscontroles die we uitvoeren tijdens de bedrukking. Heb je nog vragen over lippenbalsems bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij vertellen je alles over onze druktechnieken en over de materialen. Ook voor persoonlijk advies of als je hulp nodig hebt, staan we voor je klaar. Goedkoop lippenbalsems bestellen, met een snelle levering al vanaf 4 werkdagen, doe je bij bedrukken.nl. Toch op zoek naar iets anders? Bij ons kun je natuurlijk ook andere relatiegeschenken bedrukken. Jute tassen, parker pennen, draadloze opladers en mokken bedrukken zijn voorbeelden van populaire relatiegeschenken.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact