Longdrinkglazen bedrukken

Met longdrinkglazen kunnen jouw relaties ultiem genieten van hun favoriete drankje. Voor elk drankje is er een passend glas. Longdrinkglazen worden niet alleen voor frisdrank, maar ook voor alcoholische drankjes zoals cocktails gebruikt. Het meest bekende longdrinkglas met stevige bodem wordt vaak gebruikt voor een mix tussen frisdrank en een alcoholische drank. Longdrinkglazen kunnen als horecaservies gebruikt worden, maar ook voor thuis of op de werkvloer. De glazen zijn te personaliseren naar wens. Bedrukte longdrinkglazen worden overal gebruikt. Longdrinkglazen bedrukken we in eigen drukkerij en hebben we veelal op voorraad. Dit betekent dat we niet alleen snel kunnen leveren, maar ook nog eens tegen een scherpe prijs. Bedrukte longdrinkglazen zijn de ideale vorm van reclame. Wil je meer weten over longdrinkglazen bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Dit doe je door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel ons op +31 315-200010.

Oplopende volgorde

9 resultaten

 1. Longdrink glas
  Vanaf € 2,43 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,05 Bij 576 stuks
 2. Spatje
  Vanaf € 2,45 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,07 Bij 576 stuks
 3. Conisch glas, 300ml Rongo
  Vanaf € 2,40 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,78 Bij 1000 stuks
 4. Kegelvormig glas, 470ml Tongo
  Vanaf € 1,28 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,01 Bij 2500 stuks
 5. Glas met bamboe deksel Sempre
  Vanaf € 4,38 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,38 Bij 500 stuks
 6. Longdrinkglas Budgetline Rock Roll 220 ml
  Vanaf € 2,36 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 0,98 Bij 576 stuks
 7. Longdrinkglas Chicago 311 ml
  Vanaf € 2,56 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,22 Bij 576 stuks
 8. Longdrinkglas Chicago 222 ml
  Vanaf € 2,49 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,15 Bij 576 stuks
 9. Longdrinkglas Chicago 288 ml
  Vanaf € 2,91 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,57 Bij 576 stuks

9 resultaten

Hoe worden longdrinkglazen bedrukt?

Wij van Bedrukken.nl kunnen longdrinkglazen op verschillende manieren bedrukken. De twee druktechnieken waarmee we een mooie opdruk kunnen realiseren, zijn transferdruk en tampondruk. Dit is afhankelijk van het artikel, de gewenst opdruk en natuurlijk de wensen van de klant. Echter is het wel belangrijk om te weten dat we een opdruk van maximaal vier kleuren kunnen realiseren. Middels de druktechniek tampondruk kunnen we een kleine opdruk plaatsen, maar met transferdruk kan je kiezen voor een grotere bedrukking. Voor transferdruk maken we gebruik van speciale keramische inkten. Longdrinkglazen bedrukken als relatiegeschenk of promotieartikel is een goede keuze. Bedrukte longdrinkglazen hebben namelijk een enorm bereik. Kies voor een opdruk met (bedrijfs)naam, logo of tekst.

Longdrinkglazen personaliseren

Geniet in de zomer van de lekkerste drankjes geserveerd in longdrinkglazen. Organiseer je binnenkort een feestje of een evenement? Serveer de drankjes in gepersonaliseerde longdrinkglazen met logo. Een mooi gedekte tafel met longdrinkglazen ziet er uitnodigend uit. Voor longdrinkglazen met logo of tekst ben je bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina kan je een keuze maken uit ons assortiment longdrinkglazen en ze vervolgens laten bedrukken.

Kan ik ook een kleine oplage longdrinkglazen laten bedrukken?

Wij kunnen zowel een kleine als grote oplage longdrinkglazen bedrukken. Wij snappen dat je niet altijd duizenden stuks wilt bestellen en daarom kan je bij ons vaak al bestellen vanaf 24 stuks. Online kan je een aanvraag doen of je kan direct een bestelling plaatsen. Wij beschikken over een eigen drukkerij waar wij jouw glazen geheel naar wens kunnen personaliseren. Voordat we de longdrinkglazen bedrukken, stellen we eerst een gratis digitale drukproef op ter controle. Wij sturen je het drukvoorbeeld toe en na jouw akkoord zullen we de longdrinkglazen bedrukken.

Contact

Bedrukte longdrinkglazen zijn het perfecte promotiemateriaal en vergroten je naamsbekendheid. Bedrukte longdrinkglazen worden door iedereen gezien waardoor jouw merk niet snel vergeten zal worden. Onze longdrinkglazen zijn van goede kwaliteit, welke aangeboden worden tegen een scherpe prijs. Naast longdrinkglazen vind je in ons assortiment ook andere glazen zoals bierglazen, wijnglazen, theeglazen en shotglaasjes. Voor meer informatie over glazen bedrukken kan je contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op +31 315-200010.