Longdrinkglazen bedrukken

Het iconische longdrinkglas, met zijn stevige bodem, is perfect voor het mixen van frisdrank en alcoholische drankjes. Onze glazen zijn geschikt voor gebruik in horecagelegenheden, thuis of op kantoor.

4 artikelen

4 artikelen

Hoe worden longdrinkglazen bedrukt?

Het bedrukken van longdrinkglazen kan op verschillende manieren worden gedaan, afhankelijk van het materiaal van het glas, het ontwerp van de bedrukking en de gewenste duurzaamheid van de opdruk. Enkele veelgebruikte methoden zijn:

  1. Zeefdruk: Dit is een veelgebruikte methode voor het bedrukken van glazen. Zeefdruk maakt gebruik van een zeef en speciale inkt om het ontwerp op het glas over te brengen. Het is een duurzame methode die geschikt is voor grote oplagen.

  2. Tampondruk: Bij tampondruk wordt het ontwerp eerst overgebracht op een siliconenkussen (tampon) en vervolgens op het glas gedrukt. Het is een flexibele methode die goed werkt voor gedetailleerde ontwerpen en kleinere oplages.

  3. Lasergravure: Voor duurzame opdrukken kan lasergravure worden gebruikt. Met een krachtige laserstraal wordt het ontwerp rechtstreeks in het glas gegraveerd. Dit zorgt voor een permanente en slijtvaste opdruk.

  4. Transferdruk: Hierbij wordt een ontwerp eerst op een speciaal transferpapier afgedrukt en vervolgens op het glas aangebracht met behulp van hitte en druk. Deze methode is geschikt voor kleurrijke ontwerpen en complexe afbeeldingen.

Elke methode heeft zijn eigen voordelen en toepassingen, dus de keuze hangt af van factoren zoals het gewenste ontwerp, de oplage en het budget.

Kan ik ook een kleine oplage longdrinkglazen laten bedrukken?

Wij kunnen zowel een kleine als grote oplage longdrinkglazen bedrukken. Wij snappen dat je niet altijd duizenden stuks wilt bestellen en daarom kan je bij ons vaak al bestellen vanaf 24 stuks. Online kan je een aanvraag doen of je kan direct een bestelling plaatsen. Wij beschikken over een eigen drukkerij waar wij jouw glazen geheel naar wens kunnen personaliseren. Voordat we de longdrinkglazen bedrukken, stellen we eerst een gratis digitale drukproef op ter controle. Wij sturen je het drukvoorbeeld toe en na jouw akkoord zullen we de longdrinkglazen bedrukken.

Laden...