Luxe aanstekers

Luxe aanstekers bedrukken om jouw relaties te verrassen met een mooi relatiegeschenk. Jouw bedrijfslogo laten graveren op een aansteker is stijlvol en betekent dat je op een originele manier reclame maakt. Wij beschikken over verschillende soorten aanstekers, van goedkope modellen tot aan luxe barbecue-aanstekers. Kies voor de aansteker die het best past bij jouw budget. Ons team helpt je graag met de bestelling van bedrukte luxe aanstekers. Heb je vragen? Bel ons op +31 315-200010 of stuur een mailtje naar [email protected].

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verschillende soorten aanstekers

Op zoek naar een mooi relatiegeschenk dat ook nog eens functioneel is? Luxe aanstekers zijn uitstekend geschikt om te laten graveren of bedrukken met een gewenste opdruk en worden daarnaast vaak gebruikt. Aanstekers zijn praktisch en zijn daardoor een prima relatiegeschenk. Behalve luxe aanstekers vind je in ons assortiment ook:

Hoe worden luxe aanstekers ingezet?

Luxe aanstekers kun je goed op een evenement of beurs uitdelen. Bedrukt met een bedrijfslogo of reclametekst is het een uitstekend promotieartikel. Maar ook voor jouw collega’s, medewerkers of relaties zijn gegraveerde aanstekers een chique geschenk. Zo kun je aanstekers personaliseren met naam én eventueel een persoonlijke boodschap en als uniek geschenk aan jouw relaties geven. Bestel bijvoorbeeld een barbecue aansteker, die bij iedere barbecue van pas komt.

Hoe worden luxe aanstekers bedrukt?

Het bedrukken van luxe aanstekers gebeurt met de druktechnieken tampondruk en lasergraveren. Afhankelijk van de soort aansteker kiezen wij voor een bedrukking met tampondruk (in maximaal vier kleuren) of wordt een stijlvolle lasergravering aangebracht. Een gravering op een aansteker is duurzaam en heeft een luxe uitstraling, waardoor het optimaal past bij luxe aanstekers. Wij drukken de aanstekers in onze eigen, moderne drukkerij. Na afloop controleren wij of de bedrukking voldoet aan onze kwaliteitseisen. Is dat zo, dan leveren wij de bedrukte aanstekers uit. Tijdens het hele proces houden we je op de hoogte van de status, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Luxe aanstekers met bedrukking

Ben je van plan om luxe aanstekers te laten bedrukken? Er zijn verschillende opties mogelijk. Van een bedrijfslogo tot aan een reclametekst of persoonlijke naam; het is allemaal een optie. Een aantal aanstekers kunnen wij indien gewenst op twee zijden voorzien van een opdruk. Bij bestelling van luxe aanstekers ontvang je altijd eerst een gratis digitaal drukvoorstel van ons. Zo kun je goed beoordelen of de bedrukking naar wens is. Pas als dat het geval is, starten wij met bedrukken van de aanstekers.

De service van Bedrukken.nl

Op deze pagina vind je al onze luxe aanstekers. Mocht je vragen hebben over de soort aansteker die het best past bij jouw budget en smaak, laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag en staan zowel telefonisch (via +31 315-200010) als per mail (op [email protected]) voor je klaar. Je kunt ons op kantoortijden ook een chatbericht sturen. Bestel vandaag nog luxe aanstekers met logo en breng jouw merk of onderneming op originele wijze onder de aandacht.