Markeerstiften

Markeerstiften bedrukken is nog steeds iets van deze tijd. Ondanks dat we steeds meer gebruik maken van computers en smartphones blijven pennen en markeerstiften een populair object op kantoor. Niks is makkelijker om even snel met een markeerstift iets te onderstrepen of extra te verduidelijken. Op deze manier zal je belangrijke afspraken of een gebeurtenis niet snel vergeten. Alleen al om die reden zijn bedrukte markeerstiften nog steeds een bijzonder relatiegeschenk. Ze laten zich niet uit het veld slaan door de digitalisering. Streep, teken, kras, schrijf en markeer met onze veelzijdige markeerstiften.

Niet alleen in het bedrijfsleven worden markeerstiften gebruikt, ook voor studenten zijn ze onmisbaar. Tijdens het studeren kunnen studenten de essentiële teksten markeren die belangrijk zijn voor een opgave of examen. Hierdoor wordt de tekst een stuk overzichtelijker, wat zorgt voor een anti stress momentje tijdens een drukke periode. Laat als school markeerstiften bedrukken en geef ze weg tijdens de centrale examens. Markeerstiften zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten. Hierdoor weet je zeker dat je jouw relatie het geschikte relatiegeschenk geeft. Bedrukte markeerstiften kunnen ingezet worden voor meerdere doeleinden, waardoor het een populair relatiegeschenk blijft. Hieronder lees je meer over relatiegeschenken bedrukken met logo of tekst.

Oplopende volgorde

10 resultaten

 1. Tekstmarker Underline
  Vanaf € 0,99 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,68 Bij 2500 stuks
 2. 3-kleuren markeerstift Triangel
  Vanaf € 0,48 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,41 Bij 5000 stuks
 3. 5-kleurige markeerstift
  Vanaf € 1,93 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,24 Bij 1000 stuks
 4. Markeerstiften in potje
  Vanaf € 1,89 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,22 Bij 1000 stuks
 5. 5 markeerstiften
  Vanaf € 2,20 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,49 Bij 1000 stuks
 6. Markeerstift 4 kleuren Squarie
  Vanaf € 1,83 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,12 Bij 1000 stuks
 7. 12-delige markeerset
  Vanaf € 1,33 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,05 Bij 2500 stuks
 8. Markeerstift Spuit
  Vanaf € 0,46 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,35 Bij 5000 stuks
 9. Markeerstift Triangle
  Vanaf € 0,48 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,41 Bij 5000 stuks
 10. ABS markeerstift poppetje
  Vanaf € 1,97 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,27 Bij 1000 stuks

10 resultaten

Markeerstiften bedrukken in eigen drukkerij

Goedkope markeerstiften met logo van hoge kwaliteit vind je bij Bedrukken.nl. Markeerstiften kunnen bedrukt worden naar eigen smaak. Het aanleveren van een logo of tekst is de eerste stap, waarna je gratis een digitale drukproef van ons ontvangt. Dit originele relatiegeschenk is geheel aan te passen aan jouw huisstijl. Het laten bedrukken van een markeerstift heeft als voordeel dat je bedrijf of organisatie in een goed daglicht komt te staan.

Markeerstiften bedrukken we in onze eigen drukkerij. Wanneer wij de markeerstiften bedrukken staat kwaliteit gegarandeerd voorop. Er kan gekozen worden voor een bedrukking in full colour met het gewenste logo. Bedrukte markers zijn luxe relatiegeschenken die opvallend en kleurrijk zijn. Wil je liever een kleine oplage of juist een grote oplage bestellen, informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Onze specialisten kunnen je een toelichting geven over de minimale afname die wij hanteren. Ben je tevens op zoek naar andere schrijfwaren als relatiegeschenk? Bekijk dan ook onze potloden, pennensets en laserpointers en laat deze bedrukken met je eigen (bedrijfs)logo of tekst. Luxe pennen, metalen pennen en touchscreen pennen kunnen we laten bedrukken of graveren.

Welke soorten markeerstiften zijn er?

Wij bieden verschillende soorten markeerstiften aan in ons assortiment. Bedrukte markeerstiften kunnen breed ingezet worden. Zo kan je kiezen voor een 3-kleurige of een 5-kleurige markeerstift. Als je liever gaat voor een éénkleurige stift dan adviseren wij de Bitty markeerstift , leverbaar in verschillende kleuren. Zijn je relaties werkzaam in de sector zorg- en welzijn en ben je opzoek naar een origineel relatiegeschenk, bekijk dan eens de markeerstift model injectiespuit. Naast deze modellen kan je ook kiezen voor de kleine mini marker, voor driehoekige markeerstiften of voor de abs markeerstift. Bedrukte markers met logo en/of naam zijn opvallend en populaire relatiegeschenken. Laat daarom door ons markeerstiften bedrukken met jouw logo zodat je niet achterblijft op je concurrenten.

Welke service leveren wij omtrent marker?

Wij hebben een heldere en snelle manier van communiceren met onze klanten hoog in het vaandel staan, je kunt ons daarom ook alles vragen. Even een monster opsturen of een gratis digitale drukvoorstel ontvangen? Wij doen er alles aan om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Doordat wij beschikken over een eigen drukkerij binnenshuis, sluiten alle afdelingen goed op elkaar aan. Relatiegeschenken bedrukken is ons specialisme, wat we al jaren met veel plezier en professionaliteit doen. Markeerstiften met logo zijn gewilde relatiegeschenken die dan ook regelmatig worden bedrukt in onze eigen drukkerij. Wanneer wij de markeerstiften bedrukken staat de kwaliteit altijd voorop.

Voorafgaande van jouw bestelling ontvang je van ons altijd een gratis digitale drukproef. In deze schets zie je jouw logo op de markeerstift. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Daarnaast staan onze medewerkers tijdens kantooruren altijd voor je klaar om al je vragen omtrent markeerstiften bedrukken te beantwoorden. Neem contact op met onze klantenservice via: +31 315-200010, stuur een mail naar [email protected] of lees onze algemene voorwaarden.