Non woven tassen bedrukken

Tassen behoren tot de meest populaire promotieartikelen en relatiegeschenken. Bij ons worden non-woven tassen bedrukt in onze eigen drukkerij, waardoor we snel kunnen leveren. Kies de non-woven tas die past bij jouw bedrijf en relaties, en laat ze bedrukken met een (bedrijfs)naam, logo of tekst.

8 artikelen

 • Non woven tas Emily
  +5
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,30
  Bekijk
 • Boodschappentas lange hengsels zwart
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,54
  Bekijk
 • Non woven shopper Noor groen
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,32
  Bekijk
 • Non-woven tas Mila, korte hengsels
  +2
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,42
  Bekijk
 • Draagtas, nonwoven
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,55
  Bekijk
 • Non woven promotietas blauw
  ...
  Bij 10000 stuks Vanaf € 0,15
  Bekijk
 • Boodschappentas nonwoven Vivi blauw
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,83
  Bekijk
 • Tas Desmond zwart
  ...
  Bij 10000 stuks Vanaf € 0,14
  Bekijk

8 artikelen

Waar worden non woven tassen van gemaakt

Non woven tassen zijn tassen die geproduceerd zijn uit elk ander materiaal dat niet geweven is. De tas kan mechanisch, chemisch of thermisch geproduceerd worden. Een non woven stof is gemaakt van vezels. Non woven tassen, ook wel niet-geweven tassen, kennen verschillende voordelen. Non woven tassen zijn veelzijdig en in sommige gevallen zelfs veelzijdiger dan geweven tassen.

Non woven tassen bieden veel van dezelfde voordelen als geweven tassen, maar zijn goedkoper. Ook worden non woven tassen vaak gebruikt als milieuvriendelijk alternatief voor plastic tassen. Non woven tassen uit RPET worden geproduceerd uit gerecyclede materialen. Als we het hebben over het bedrukken en personaliseren, dan bieden non woven tassen veel mogelijkheden. Ben je op zoek naar een tas die organisch oogt, dan is non woven misschien niet de beste keus. Neem dan eens een kijkje bij ons ruime assortiment katoenen tassen, ook hier hebben wij voor ieder budget wat wils.

Bedrukte non woven tassen zijn zeer betaalbaar als promotiemateriaal en dragen bij aan het vergroten van je naamsbekendheid. 

Druktechnieken

Bij Bedrukken.nl bieden we twee verschillende methoden voor het bedrukken van non-woven tassen: transferdruk en zeefdruk. De keuze voor een bepaalde druktechniek hangt af van de gewenste opdruk, het aantal kleuren en de grootte ervan. Bij opdrukken met meerdere kleuren zullen we altijd de transferdruk gebruiken, zodat we de kleuren mooi op elkaar kunnen laten aansluiten.

Dankzij het ruime oppervlak zijn non-woven tassen uitstekend geschikt om te bedrukken. Het logo of de reclameboodschap zal goed opvallen. Wij bedrukken non-woven tassen in onze eigen drukkerij, of je nu kiest voor een kleine of grote oplage. We bieden ook non-woven tassen in kleine oplages aan, bijvoorbeeld al vanaf 25 stuks.

Snelle levering

Wij vinden een snelle levering erg belangrijk. Echter is het afhankelijk van de soort tassen die je bestelt, hoe snel je jouw bedrukte non woven tassen in huis hebt. Laat je non woven tassen bedrukken, dan kunnen wij in veel gevallen al binnen 2-4 werkdagen leveren. Sommige tassen vereisen wat meer werk, waardoor de levering iets langer zal duren. Op deze pagina staan al onze non woven tassen en onder elke tas kan je zien hoe snel je hem in huis hebt. Bekijk ook ons volledige tassen bedrukt met logo assortiment.

Laden...