Strandballen bedrukken

Strandballen bedrukken is een uitstekende manier om merkbekendheid te vergroten tijdens zomerse evenementen, stranddagen of feesten. Met levendige en opvallende bedrukkingen trekken bedrukte strandballen direct de aandacht van mensen en zorgen ze voor een leuke en speelse sfeer. Bij Bedrukken.nl bieden we hoogwaardige strandballen die kunnen worden bedrukt met jouw logo, slogan of ander ontwerp naar keuze. Onze eigen drukkerij zorgt voor een nauwkeurige en duurzame bedrukking, terwijl we dankzij onze ruime voorraad en snelle levertijden snel kunnen leveren, vaak al binnen 5 dagen. Met bedrukte strandballen van Bedrukken.nl ben je verzekerd van kwaliteit, zichtbaarheid en plezier voor jouw merk of evenement.

Oplopende volgorde

7 artikelen

 1. Strandbal
  Vanaf € 1,09 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,51 Bij 2500 stuks
 2. Strandbal Globe
  Vanaf € 1,29 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,79 Bij 1000 stuks
 3. Opblaasbare strandbal
  Vanaf € 1,06 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,65 Bij 2500 stuks
 4. Strandbal opblaasbaar
  Vanaf € 0,54 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,43 Bij 5000 stuks
 5. Opblaasbare voetbal
  Vanaf € 0,94 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,74 Bij 2500 stuks
 6. Balspelletje met zuignappen
  Vanaf € 1,95 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,21 Bij 1000 stuks
 7. Strandbal fruit
  Vanaf € 1,23 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,02 Bij 2500 stuks

7 artikelen

Waarom zijn bedrukte strandballen ideaal tijdens de zomer?

Een bedrukte strandbal is makkelijk mee te nemen, kan door iedereen gebruikt worden en is waterbestendig. Dit maakt het een zeer veelzijdig reclameartikel. Strandballen bedrukken om tijdens de zomer je naamsbekendheid een flinke boost te geven. Het is het perfecte promotieartikel tijdens de zomermaanden. Doordat een strandbal rondom voorzien kan worden van tekst of logo, trekt hij veel aandacht. Hierdoor zal je naamsbekendheid stijgen en zullen de conversies gaan toenemen. Een strandbal met logo is vooral effectief wanneer hij ingezet wordt tussen grote groepen mensen: aan het strand of in een zwembad. Op deze manier maak je maximaal gebruik van het product als marketingtool. En met een beetje mazzel gaat je bedrukte strandbal de hele wereld over. Bijvoorbeeld als men de pvc strandbal meeneemt op vakantie.

Populaire promotieartikelen

Strandballen met logo zijn populaire promotieartikelen, vooral tijdens de zomermaanden. Ze zijn geschikt voor allerlei gelegenheden, zoals strandevenementen, festivals, sportdagen, bedrijfsuitjes en zomerse campagnes. Het bedrukken van strandballen met je logo of boodschap biedt een uitstekende manier om je merk onder de aandacht te brengen op een speelse en opvallende manier.

Strandballen worden vaak gezien als symbool voor zomerplezier en ontspanning, waardoor ze een positieve associatie creëren met je merk. Bovendien zijn ze lichtgewicht, gemakkelijk mee te nemen en hebben ze een groot afdrukgebied, waardoor je logo goed zichtbaar is. Kortom, strandballen met logo zijn een effectieve en leuke manier om je merk te promoten tijdens zomerse activiteiten.

Snel geleverd

Het aanbieden van strandballen met bedrukking, rechtstreeks vanuit onze eigen drukkerij, stelt ons in staat om niet alleen een snelle service te garanderen, maar ook een uitstekende kwaliteit te bieden. Met onze geavanceerde druktechnologieën kunnen we levendige en duurzame afdrukken produceren die perfect passen bij de vrolijke en zomerse uitstraling van strandballen. Bovendien streven we ernaar om uw bestelling binnen slechts 5 dagen te leveren, zodat u snel kunt profiteren van uw gepersonaliseerde strandballen voor uw evenementen, promoties of campagnes. Met onze efficiënte productieprocessen en toegewijde teamleden streven we ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen en uw ervaring met het bestellen van strandballen bij ons zo soepel mogelijk te maken.

Soorten strandballen

Er zijn verschillende soorten strandballen beschikbaar, elk met unieke kenmerken en ontwerpen om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen. Enkele veelvoorkomende varianten zijn:

 1. Standaard strandballen: Dit zijn de traditionele ronde strandballen met meerdere kleuren of patronen, vaak met strepen of vakken in felle kleuren.

 2. Transparante strandballen: Deze strandballen zijn gemaakt van transparant materiaal, waardoor ze een unieke en moderne uitstraling hebben. Ze kunnen al dan niet bedrukt worden met logo's of afbeeldingen.

 3. Grote strandballen: Deze strandballen hebben een groter formaat dan standaard strandballen en zijn ideaal voor gebruik op evenementen of feesten waar ze goed opvallen.

 4. Themastrandballen: Er zijn ook strandballen verkrijgbaar met specifieke thema's of ontwerpen, zoals dierenprints, tropische motieven, of zelfs strandballen in de vorm van fruit zoals watermeloenen of ananassen.

De keuze voor het type strandbal hangt af van het beoogde gebruik, de doelgroep en het gewenste ontwerp of thema.