Paraplu's bedrukken

Ben je op zoek naar betaalbare en hoogwaardige bedrukte paraplu's met jouw logo? Dan hoef je niet verder te zoeken. Met een ruime voorraad aan verschillende soorten paraplu's, waaronder opvouwbare paraplu's en stormparaplu's, hebben we voor elke gelegenheid en doelgroep een passende optie beschikbaar.

5 artikelen

 • Milieuvriendelijke ECO paraplu bordeaux
  ...
  Bij 384 stuks Vanaf € 4,89
  Bekijk
 • Luxe paraplu
  +3
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 4,06
  Bekijk
 • Automatische paraplu Dance blauw
  +6
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 2,36
  Bekijk
 • Automatische paraplu Cardiff
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 3,51
  Bekijk
 • Paraplu transparant
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 3,48
  Bekijk

5 artikelen

Ruime voorraad paraplu’s

Onze ruime voorraad paraplu’s stelt ons in staat om direct aan de slag te gaan met het personaliseren van paraplu’s naar jouw wensen. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, reclameboodschap of een gepersonaliseerd ontwerp, wij kunnen paraplu’s eenvoudig en snel voorzien van een opdruk. Bovendien garandeert onze eigen voorraad een snelle levering, zodat je niet lang hoeft te wachten om jouw paraplu’s met logo te ontvangen.

Meestgestelde vragen

Wat is de beste druktechniek voor een paraplu?

Bestaat de opdruk uit één kleur, dan is de beste prijs-kwaliteitverhouding om te kiezen voor een rechtstreekse zeefdruk. Wil je meerdere kleuren gedrukt hebben, is dat ook geen enkel probleem maar kun je beter kiezen voor een zeefdruk of full colour-transferbedrukking. Onze verkopers voorzien je graag van meer advies.

Kunnen er meerdere segmenten bedrukt worden?

Het is mogelijk om meerdere segmenten te bedrukken. Ieder segment kan in principe bedrukt worden. Als je de opdruk hetzelfde houdt, dan kan dat zelfs zonder extra instelkosten.

Welke paraplu's heeft Bedrukken.nl in het assortiment?

Wij hebben een ruim aanbod paraplu’s, denk aan opbouwbare modellen, budgetmodellen en luxere paraplu’s van Senz. Daarnaast bieden we ook een ruime keuze milieuvriendelijke paraplu’s aan, bijvoorbeeld geproduceerd uit RPET-materiaal. Wil je weten waar een goede paraplu aan moet voldoen? Lees dan ons blog ‘waar moet een goede paraplu aan voldoen?’

Combineer bedrukte paraplu’s met andere relatiegeschenken

Zelfs op regenachtige dagen kan je met bedrukte paraplu’s je merk op een subtiele en stijlvolle manier promoten. Daarbij is het een praktisch geschenk voor je klanten, relaties of medewerkers. Gaat de ontvanger graag naar buiten? Dan kan je ervoor kiezen om paraplu’s te combineren met outdoor artikelen, zoals jassen. Ook in de zomer kan het natuurlijk slecht weer zijn. Daarom zijn paraplu’s gecombineerd met andere relatiegeschenken tijdens elk jaargetijde een slimme en doordachte keuze die de band met je klanten versterken.

De druktechnieken van paraplu's

Paraplu's worden meestal bedrukt via zeefdruk of transferdruk. Hieronder een overzicht van beide methoden.

 • Zeefdruk. Bij zeefdruk wordt een sjabloon (zeefraam) gebruikt waarop het ontwerp is aangebracht. De paraplu wordt onder de zeef geplaatst en vervolgens wordt inkt over het sjabloon uitgespreid. De inkt wordt door de open delen van het sjabloon op de paraplu gedrukt, waardoor het gewenste ontwerp ontstaat. Dit proces kan worden herhaald met verschillende kleuren.
 • Transferdruk biedt vaak meer mogelijkheden voor gedetailleerde en kleurrijke ontwerpen op paraplu’s. Het ontwerp wordt eerst op een speciaal transferpapier gedrukt met behulp van een printer. Vervolgens wordt het ontwerp met warmte en druk overgebracht van het transferpapier naar de paraplu. Dit gebeurt meestal met behulp van een hittepers.

Het drukproces

Laden...

Laden...