Pennen met logo gravering

Pennen worden soms laser gegraveerd vanwege de duurzaamheid en het hoogwaardige uiterlijk dat deze methode biedt. Lasergraveren zorgt voor een permanente en krasbestendige markering op het oppervlak van de pen. Dit maakt het ideaal voor het aanbrengen van logo's, namen of andere ontwerpen die langdurig zichtbaar moeten blijven.

Artikelen 1-12 van 16

Waarom pennen met logo graveren

Pennen met logo graveren biedt verschillende voordelen ten opzichte van bedrukken:

  1. Duurzaamheid: Gravures zijn permanent en slijtvast, waardoor het logo langdurig zichtbaar blijft, zelfs bij veelvuldig gebruik.

  2. Luxe uitstraling: De gegraveerde markering heeft een hoogwaardige uitstraling en voegt een vleugje elegantie toe aan de pen.

  3. Veelzijdigheid: Graveren kan worden toegepast op een breed scala aan materialen, waaronder metaal, hout en kunststof, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten pennen.

  4. Krasbestendigheid: Omdat de markering in het oppervlak van de pen wordt gegraveerd, is deze bestand tegen krassen en slijtage, waardoor het logo altijd duidelijk zichtbaar blijft.

  5. Permanente branding: Het gegraveerde logo is niet gevoelig voor vervaging of verkleuring, waardoor het een betrouwbare vorm van branding is voor langdurige promotie.

Over het algemeen is het graveren van pennen een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een hoogwaardige, duurzame en luxe brandingoplossing voor hun promotieactiviteiten.

Waar worden pennen gegraveerd?

Pennen graveren wij in onze eigen geaveerstudio. Onze drukkers hebben jarenlange ervaring, wat ons in staat stelt om een uitstekend graveerresultaat te garanderen. Een gravering is bestand tegen krassen en gaat lang mee. Zelfs de kleinste details kunnen met uiterste precisie worden gegraveerd. Voordat we de pennen graveren, vragen we je om het gewenste logo aan te leveren. Daarna stellen we kosteloos een digitale proefdruk voor je op. Deze proefdruk sturen we ter goedkeuring naar jou. Zodra je akkoord gaat, gaan we over tot het graveren van de pennen.

Laden...

Laden...