Pennen met logo gravering

Pennen worden soms laser gegraveerd vanwege de duurzaamheid en het hoogwaardige uiterlijk dat deze methode biedt. Lasergraveren zorgt voor een permanente en krasbestendige markering op het oppervlak van de pen. Dit maakt het ideaal voor het aanbrengen van logo's, namen of andere ontwerpen die langdurig zichtbaar moeten blijven. Bovendien biedt lasergraveren een hoge precisie en detail, waardoor zelfs kleine lettertypen en complexe ontwerpen kunnen worden gereproduceerd met een scherpe resolutie. Daarnaast is lasergraveren milieuvriendelijk omdat het geen chemicaliën of inkten gebruikt die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Al met al kan lasergraveren een uitstekende keuze zijn voor het personaliseren van pennen met een hoogwaardige uitstraling en langdurige markering.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 19

Pagina
 1. Parker Jotter balpen
  Vanaf € 7,29 p/st bij 15 stuks
  Vanaf € 5,29 Bij 250 stuks
 2. Balpen Smart
  Vanaf € 0,69 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,34 Bij 2500 stuks
 3. Touch pen Elegance
  Vanaf € 0,49 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,29 Bij 2500 stuks
 4. Beoordeling:
  100%
  Aluminium pen Trendline
  Vanaf € 0,62 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,20 Bij 5000 stuks
 5. Beoordeling:
  100%
  Balpen Techniek
  Vanaf € 1,37 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,89 Bij 1000 stuks
 6. Aluminium balpen Miami
  Vanaf € 0,39 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,22 Bij 2500 stuks
 7. Metalen balpen Gala
  Vanaf € 0,69 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,39 Bij 2500 stuks
 8. Aluminium balpen Rome
  Vanaf € 0,50 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,39 Bij 5000 stuks
 9. Schroevendraaier pen
  Vanaf € 1,42 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,17 Bij 1000 stuks
 10. 2-Delige schrijfset
  Vanaf € 2,11 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,67 Bij 1000 stuks
 11. Aluminium balpen Remy
  Vanaf € 0,44 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,31 Bij 5000 stuks
 12. Schrijfset in pu etui (balpen/vulpotlood)
  Vanaf € 2,18 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,72 Bij 1000 stuks

Artikelen 1-12 of 19

Pagina

Wat is het verschil tussen pennen graveren en pennen bedrukken?

Pennen graveren en pennen bedrukken zijn beide methoden om pennen te personaliseren, maar er zijn verschillen tussen de twee. Het belangrijkste verschil ligt in de manier waarop het ontwerp op de pen wordt aangebracht.

Bij pennen graveren wordt het ontwerp permanent in het oppervlak van de pen gegraveerd door middel van een laser. Dit zorgt voor een duurzame markering die niet vervaagt of slijt. Graveren is vooral geschikt voor pennen gemaakt van materialen zoals metaal, hout of bamboe vanwege hun duurzaamheid en krasbestendigheid.

Aan de andere kant wordt bij pennen bedrukken het ontwerp op de pen gedrukt met behulp van verschillende druktechnieken zoals tampondruk of zeefdruk. Dit biedt meer flexibiliteit in termen van kleur en ontwerp, maar de opdruk kan na verloop van tijd vervagen of slijten, vooral op materialen zoals metaal.

De keuze tussen graveren en bedrukken hangt af van factoren zoals het materiaal van de pen, de gewenste duurzaamheid van de markering en het budget. Over het algemeen is graveren duurder dan bedrukken, maar het biedt een langdurige en hoogwaardige markering.

Waarom pennen met logo graveren

Pennen met logo graveren biedt verschillende voordelen ten opzichte van bedrukken:

 1. Duurzaamheid: Gravures zijn permanent en slijtvast, waardoor het logo langdurig zichtbaar blijft, zelfs bij veelvuldig gebruik.

 2. Luxe uitstraling: De gegraveerde markering heeft een hoogwaardige uitstraling en voegt een vleugje elegantie toe aan de pen.

 3. Veelzijdigheid: Graveren kan worden toegepast op een breed scala aan materialen, waaronder metaal, hout en kunststof, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten pennen.

 4. Krasbestendigheid: Omdat de markering in het oppervlak van de pen wordt gegraveerd, is deze bestand tegen krassen en slijtage, waardoor het logo altijd duidelijk zichtbaar blijft.

 5. Permanente branding: Het gegraveerde logo is niet gevoelig voor vervaging of verkleuring, waardoor het een betrouwbare vorm van branding is voor langdurige promotie.

Over het algemeen is het graveren van pennen een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een hoogwaardige, duurzame en luxe brandingoplossing voor hun promotieactiviteiten.

Goedkoop pennen graveren

Goedkoop pennen graveren biedt een voordelige manier om een blijvende indruk achter te laten. Door pennen te graveren met je bedrijfsnaam, logo of een persoonlijke boodschap, creëer je unieke en gedenkwaardige relatiegeschenken. Deze gegraveerde pennen stralen een gevoel van kwaliteit en professionaliteit uit. Ze zijn zowel functioneel als duurzaam. Bovendien is het graveren van pennen vaak betaalbaar en levert het een langdurig effect op, waarbij je boodschap keer op keer wordt gezien wanneer de pen wordt gebruikt. Met de beschikbaarheid van voordelige graveeropties kun je een effectieve brandingstrategie volgen zonder je budget te overschrijden.

Waar worden pennen gegraveerd?

Pennen graveren wij in onze eigen geaveerstudio. Onze drukkers hebben jarenlange ervaring, wat ons in staat stelt om een uitstekend graveerresultaat te garanderen. Een gravering is bestand tegen krassen en gaat lang mee. Zelfs de kleinste details kunnen met uiterste precisie worden gegraveerd. Voordat we de pennen graveren, vragen we je om het gewenste logo aan te leveren. Daarna stellen we kosteloos een digitale proefdruk voor je op. Deze proefdruk sturen we ter goedkeuring naar jou. Zodra je akkoord gaat, gaan we over tot het graveren van de pennen.