Reisstekkers

Met de wereld binnen handbereik en reizen die steeds toegankelijker worden, is een betrouwbare reisstekker een onmisbaar accessoire geworden voor elke moderne reiziger. Als bedrijf begrijpen wij het belang van praktische en doordachte relatiegeschenken die niet alleen gewaardeerd worden, maar ook dagelijks van pas komen. Daarom presenteren wij met trots onze reisstekkers als perfecte geschenken voor zakenpartners, klanten of werknemers die vaak onderweg zijn. Onze reisstekkers zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ze bieden ook de veelzijdigheid om te worden gebruikt in verschillende landen over de hele wereld. Door jouw logo op deze handige reisaccessoires te laten bedrukken, versterk je niet alleen de band met je relaties, maar zorg je er ook voor dat jouw merk elke keer wordt herinnerd wanneer ze op avontuur gaan.

6 artikelen

6 artikelen

Toepasbaarheid reisstekkers

Reisstekkers, ook wel reisadapters genoemd, zijn handige apparaten die worden gebruikt om elektronische apparaten op te laden en te gebruiken tijdens het reizen naar verschillende landen met verschillende stopcontactsystemen. Hier zijn enkele situaties waarin reisstekkers nuttig zijn:

 1. Internationaal reizen: Als je naar het buitenland reist, hebben veel landen verschillende soorten stopcontacten en spanningen. Een reisstekker biedt de mogelijkheid om elektronische apparaten op te laden en te gebruiken, ongeacht het type stopcontact dat in het land wordt gebruikt.

 2. Zakenreizen: Voor zakenreizigers die regelmatig internationaal reizen, is het hebben van een reisstekker essentieel om ervoor te zorgen dat ze altijd hun elektronische apparaten kunnen gebruiken en opladen, zoals laptops, smartphones, enzovoort.

 3. Vakantie: Of je nu op vakantie gaat naar een exotische bestemming of gewoon een weekendje weg plant, een reisstekker zorgt ervoor dat je je elektronica kunt gebruiken en opladen, waardoor je verbonden blijft en geen enkel moment hoeft te missen om herinneringen vast te leggen.

 4. Werkreizen: Voor mensen die vaak voor werk naar verschillende landen reizen, is een reisstekker een essentieel item om productief te blijven en hun werkapparaten opgeladen te houden, zelfs als ze zich in een ander land bevinden.

Kortom, reisstekkers zijn praktische en veelzijdige accessoires die onmisbaar zijn voor iedereen die regelmatig reist, of het nu voor werk of plezier is.

Reisstekkers bedrukken met logo

Voor het bedrukken van reisstekkers kunnen verschillende druktechnieken worden gebruikt, afhankelijk van het materiaal van de reisstekker en de gewenste afdruk.

 1. Tampondruk: Deze techniek wordt vaak gebruikt voor het bedrukken van kleine en onregelmatige oppervlakken, zoals reisstekkers. Een flexibele siliconen tampon wordt gebruikt om de inkt op het oppervlak van de reisstekker over te brengen.

 2. Zeefdruk: Zeefdruk is geschikt voor het bedrukken van grotere oppervlakken en kan worden gebruikt voor reisstekkers gemaakt van materialen zoals plastic of metaal. Bij zeefdruk wordt een sjabloon met het ontwerp over een fijn gaas gespannen, waarbij de inkt door het gaas op het oppervlak van de reisstekker wordt gedrukt.

 3. Digitale print: Voor complexe ontwerpen of afbeeldingen kan digitale printtechnologie worden gebruikt. Dit maakt het mogelijk om gedetailleerde afbeeldingen of kleurverlopen op reisstekkers af te drukken.

Het kiezen van de juiste druktechniek hangt af van factoren zoals het materiaal van de reisstekker, het ontwerp van de afdruk en de gewenste duurzaamheid van de bedrukking.

Waar je op moet letten

Reisstekkers, ook bekend als reisadapters, zijn essentiële accessoires voor mensen die vaak reizen naar verschillende landen met verschillende stopcontacten. Hier zijn enkele belangrijke criteria waaraan reisstekkers moeten voldoen:

 1. Compatibiliteit: De reisstekker moet geschikt zijn voor de stopcontacten in het land waar je naartoe reist. Dit omvat zowel het type stopcontact (bijv. Type A, B, C, enz.) als de spanning en frequentie van de elektriciteit.

 2. Veiligheid: Kies altijd voor een reisstekker die voldoet aan de relevante veiligheidsnormen en certificeringen om elektrische veiligheid te garanderen, zoals CE-markering.

 3. Duurzaamheid: Een goede reisstekker moet duurzaam zijn en bestand zijn tegen herhaaldelijk gebruik en transport.

 4. Compactheid: Het is handig als de reisstekker compact en draagbaar is, zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen in je bagage zonder te veel ruimte in te nemen.

 5. Multifunctionaliteit: Sommige reisstekkers bieden extra functies, zoals USB-poorten voor het opladen van mobiele apparaten, wat handig kan zijn tijdens het reizen.

Door deze criteria in gedachten te houden, kun je een geschikte reisstekker vinden die voldoet aan jouw behoeften tijdens het reizen.

Voor welke landen heb je een reissteker nodig

Het type reisstekker dat je nodig hebt, hangt af van het land waar je naartoe reist en het type stopcontacten dat daar wordt gebruikt. Hier zijn enkele voorbeelden van landen en regio's met verschillende stopcontactsystemen:

 1. Europa: In de meeste Europese landen worden Europlug (Type C) of Schuko (Type F) stopcontacten gebruikt. Landen zoals Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Nederland vallen hieronder.

 2. Verenigde Staten en Canada: In deze landen worden stopcontacten van Type A en Type B gebruikt, met Type A als de meest voorkomende.

 3. Verenigd Koninkrijk: Het VK maakt gebruik van het unieke Type G-stopcontact, met drie rechthoekige pinnen.

 4. Azië: In Aziatische landen zoals China, Japan en India worden verschillende stopcontacttypen gebruikt, waaronder Type A, Type C, Type D en Type I, afhankelijk van het specifieke land.

 5. Australië en Nieuw-Zeeland: In deze landen wordt Type I-stopcontacten gebruikt, met drie platte pinnen in een driehoekige opstelling.

Het is belangrijk om vooraf te controleren welk type stopcontacten in jouw reisbestemming worden gebruikt, zodat je de juiste reisstekker kunt meenemen om ervoor te zorgen dat je elektronische apparaten veilig kunt gebruiken en opladen tijdens je verblijf.

Laden...

Laden...