Laptoptassen bedrukken

Drukken zit in ons DNA, dat geldt ook voor het personaliseren van laptoptassen. Als groothandel hebben wij diverse modellen laptoptassen op voorraad en deze kunnen, indien nodig, zeer snel bedrukt worden met jouw logo.

 

Artikelen 1-12 van 41

Goede bescherming met laptoptassen

Het stevig opbergen van je laptop, diverse vakken voor verschillende accessoires, een sterke schouderband en een fraaie uitstraling zijn ongeveer alle aspecten waar een laptoptas aan moet voldoen. Veel huishoudens beschikken over een laptop. Niet alleen voor het werk, maar ook in ons privéleven gebruiken we regelmatig de laptop. We willen onze laptop op een makkelijke en veilige manier met ons meebrengen. Om dit te kunnen realiseren, kunnen we gebruik maken van laptoptassen. Bedrijven laten laptoptassen bedrukken en geven ze cadeau aan medewerkers.

Ook een laptop beschermhoes zorgt ervoor dat de laptop beschermt blijft tijdens de reis. In ons assortiment laptoptassen vind je verschillende soorten, maten en kleuren. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld en pvc vrije laptop rugtas of juist een polyester laptoptas met een verstelbare schouderband. Wij kunnen daarnaast ook een antidiefstal rugzak leveren. Een laptoptas bedrukken we naar wens. Kies voor een opvallende bedrukking met een naam, logo of tekst. Bedrukte laptoptassen zijn populaire relatiegeschenken.

Hoe worden laptoptassen bedrukt?

Laptoptassen worden meestal bedrukt met behulp van de zeefdrukmethode. Deze methode wordt veel gebruikt omdat het zorgt voor een duurzame en hoogwaardige opdruk op de laptoptas. In een moderne drukkerij zoals die van ons worden laptoptassen met precisie behandeld. Dankzij geavanceerde apparatuur en ervaren drukkers kunnen we een uitstekende kwaliteit garanderen. Al onze relatiegeschenken, waaronder laptoptassen, worden in onze eigen drukkerij bedrukt, waardoor we volledige controle hebben over het productieproces.

Als je op zoek bent naar een laptoptas voor een 15 inch laptop voor je relaties, hebben we bijvoorbeeld onze beschermhoes voor laptops van 15 inch in ons assortiment. De minimale afname is 25 stuks, maar we staan open voor het bespreken van mogelijkheden voor kleinere bestellingen. Bij het bedrukken van laptoptassen streven we altijd naar de hoogste kwaliteit. Mocht je interesse hebben in een laptop- en tablet-rugzak, dan bieden we ook deze optie aan in ons assortiment tassen, dat bestaat uit verschillende soorten tassen, waaronder eco-tassen, geweven tassen en jute tassen.

Eenvoudig bedrukte laptoptassen bestellen

Het bestellen van bedrukte laptoptassen bij Bedrukken.nl is eenvoudig en overzichtelijk. Hier zijn de stappen die je kunt volgen:

  1. Offerte aanvragen of direct bestellen: Je kunt een offerte aanvragen voor bedrukte laptoptassen of direct via onze website bestellen. Tijdens het bestelproces lever je ook je logo aan.

  2. Digitaal drukvoorstel ontvangen: Zodra we je bestelling ontvangen hebben, maken we een vrijblijvend digitaal drukvoorstel voor je. Dit voorstel laat zien hoe je logo eruit zal zien op de laptoptas. Als je tevreden bent, kun je de bestelling bevestigen. Heb je opmerkingen? Dan verwerken wij die kosteloos voor je.

  3. Goedkeuring van het drukvoorstel: Na jouw goedkeuring van het drukvoorstel gaan wij aan de slag met de voorbereidingen voor het drukproces.

  4. Kwaliteitscontrole en drukken: We voeren een strenge kwaliteitscontrole uit voordat we overgaan tot het drukken van de laptoptassen.

  5. Verzending: Zodra de laptoptassen bedrukt zijn en de kwaliteitscontrole doorstaan hebben, worden ze verzonden naar het opgegeven adres.

Dankzij deze eenvoudige stappen zorgen we ervoor dat je snel en probleemloos bedrukte laptoptassen kunt bestellen bij Bedrukken.nl.

Laden...