Draadloze telefoonladers bedrukken

Het bedrukken van draadloze telefoonladers biedt een unieke mogelijkheid om je merk op een praktische en opvallende manier te promoten. Door je logo, bedrijfsnaam of een aangepast ontwerp op draadloze telefoonladers te laten drukken, creëer je niet alleen een blijvende herinnering aan je merk, maar zorg je er ook voor dat je bedrijf regelmatig onder de aandacht komt bij de ontvanger en anderen in hun omgeving.

Artikelen 1-12 van 37

Hoe werkt een draadloze telefoonlader

Een draadloze telefoonlader maakt gebruik van een technologie genaamd inductieladen om een compatibel apparaat draadloos op te laden. Hier is hoe het werkt:

  1. Inductiespoel in de lader: De draadloze lader bevat een inductiespoel die elektrische stroom kan genereren wanneer er elektriciteit doorheen wordt gestuurd.

  2. Inductiespoel in het apparaat: Het op te laden apparaat, zoals een smartphone, bevat ook een inductiespoel die in staat is om elektrische stroom te ontvangen.

  3. Elektrische stroom genereren: Wanneer de draadloze lader is aangesloten op een stroombron, zoals een stopcontact of een USB-poort, genereert de inductiespoel in de lader een wisselend magnetisch veld.

  4. Elektrische stroom ontvangen: Wanneer het compatibele apparaat op de draadloze lader wordt geplaatst, wordt het wisselende magnetische veld opgepikt door de inductiespoel in het apparaat. Dit genereert een elektrische stroom in de spoel van het apparaat.

  5. Opladen van de batterij: De opgepikte elektrische stroom wordt vervolgens gebruikt om de batterij van het apparaat op te laden via het oplaadcircuit van het apparaat.

  6. Oplaadstatus indicatie: Sommige draadloze laders hebben indicatielampjes om aan te geven wanneer het apparaat correct is geplaatst en wordt opgeladen.

Kortom, een draadloze telefoonlader maakt gebruik van inductieladen om elektrische stroom draadloos over te dragen van de lader naar het op te laden apparaat, waardoor het opladen gemakkelijk en handig wordt.

Laden...