Rugzakken bedrukken

Rugzakken zijn veelzijdig en praktisch om te hebben, geschikt voor iedere doelgroep. Laat rugzakken bedrukken met logo of bedrijfsnaam en maak een blijvende indruk. Wij kopen rugzakken in grote hoeveelheden rechtstreeks bij de fabrikanten in, wat betekent dat we een scherpe prijs, grote voorraden en snelle levertijden kunnen garanderen.

5 artikelen

  • Premium polyester rugzak kobaltblauw
    ...
    Bij 1600 stuks Vanaf € 0,49
    Bekijk
  • Rugzak met koelfunctie blauw
    ...
    Bij 2500 stuks Vanaf € 0,66
    Bekijk
  • Transparante rugzak
    ...
    Bij 1000 stuks Vanaf € 1,26
    Bekijk
  • Opvouwbare rugtas Mathis blauw
    ...
    Bij 1000 stuks Vanaf € 1,78
    Bekijk
  • Eliza katoenen tas
    ...
    Bij 500 stuks Vanaf € 3,24
    Bekijk

5 artikelen

Goedkope rugzakken snel geleverd

Bij Bedrukken.nl ben je verzekerd van de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Als groothandel met eigen voorraden en een eigen drukkerij, vermijden we onnodige schakels. Hierdoor bieden we goedkope bedrukte rugzakken van hoogstaande kwaliteit. Bovendien staan we bekend om onze snelle service. Heb je - om wat voor een reden dan ook - met spoed bedrukte rugzakken met logo nodig? Neem contact op met onze accountmanagers, zij helpen jou graag verder.

Meestgestelde vragen

Wat is de beste plaatsing voor mijn logo?

Dat is afhankelijk van het model van de rugzak. Waar je bij de plaatsing van het logo rekening mee kunt houden: de vulling, trekkoortjes of vouwen.

Past mijn laptop in de rugzak?

De meeste modellen zijn geschikt voor laptops t/m 15 inch. Bekijk hier al onze laptoptassen, die speciaal gemaakt zijn voor het vervoeren en veilig opbergen van een laptop.

Is een spoedlevering mogelijk?

In bijna alle gevallen is een spoedlevering mogelijk, sommige modellen kunnen wij zelfs al met 2 werkdagen leveren. Vraag naar de mogelijkheden.

Rugzakken gecombineerd met andere relatiegeschenken

Rugzakken zijn veelzijdige artikelen die gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met andere relatiegeschenken. Creëer een mooie geschenkset om er vervolgens je relaties, klanten of medewerkers mee te verrassen. Voor de avontuurlijke types kan je de rugzak combineren met outdoor-gerelateerde artikelen, zoals een zaklamp, multitool, bidon of andere gadgets. Dit vormt een complete uitrusting voor wandelaars of liefhebbers van het buitenleven.

 

De druktechnieken voor rugzakken

  • Zeefdruk is een veelvoorkomende methode voor het snel en goedkoop bedrukken van rugzakken. Het is een kosteneffectieve optie voor het bedrukken van grote aantallen rugzakken met eenvoudige ontwerpen.
  • Transferdruk is geschikt voor rugzakken waarvan de opdruk gedetailleerd is. Deze druktechniek biedt een goede duurzaamheid van de opdruk.
  • Borduren zorgt voor rugzakken met een luxe uitstraling en een duurzame opdruk. Vaak is borduren duurder dan andere druktechnieken.
  • Digitale print. Met digitale printtechnologie kunnen complexe ontwerpen rechtstreeks op de rugzak worden afgedrukt met behulp van inkjetprinters. Dit biedt veel creatieve vrijheid en is geschikt voor kleine oplages en gepersonaliseerde rugzakken.

Laden...