Bidons bedrukken

Nederlanders zijn fit, actief en voetballen graag. Bidons worden meestal gevuld met water, een sportdrank of een andere frisse drank. Ze zijn makkelijk mee te nemen en zo krijg je altijd voldoende vocht binnen.

Artikelen 1-12 van 15

Tacx of een ander merk bidons

Het merk Tacx staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit bidons en is een populaire keuze, vooral onder professionele wielrenners. De Tacx bidons kunnen volledig rondom worden bedrukt met een bedrijfsnaam of andere reclame-uitingen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor promotie.

Een alternatief merk zoals Toppoint biedt ook hoogwaardige bidons aan die geheel rondom bedrukt kunnen worden met behulp van UV-printing. Deze bidons zijn van goede kwaliteit en bieden een interessant alternatief voor Tacx. Ze zijn bovendien prijstechnisch aantrekkelijker en kunnen besteld worden in kleinere oplages.

Naast deze merken zijn er nog andere alternatieven beschikbaar, zoals merkloze bidons. Deze zijn over het algemeen goedkoper en kunnen snel geleverd worden. Hoewel ze misschien niet dezelfde kwaliteit bieden als Tacx of Toppoint, zijn ze nog steeds praktisch en functioneel voor dagelijks gebruik.

Bidons bedrukken met tampondruk of rondzeefdruk

Bidons kunnen worden bedrukt met verschillende druktechnieken, waaronder tampondruk en rondzeefdruk.

  1. Tampondruk: Dit is een populaire druktechniek voor het bedrukken van bidons. Hierbij wordt de inkt overgebracht van een cliché naar het oppervlak van de bidon met behulp van een siliconen tampon. Tampondruk is geschikt voor het aanbrengen van gedetailleerde afbeeldingen, logo's of tekst op gebogen of oneffen oppervlakken, zoals bidons. Het biedt een goede hechting en duurzaamheid van de bedrukking.

  2. Rondzeefdruk: Deze druktechniek wordt gebruikt voor het bedrukken van ronde of cilindrische objecten, zoals bidons. Bij rondzeefdruk wordt de inkt rechtstreeks op het oppervlak van de bidon aangebracht door middel van een zeefdrukraam dat rond de bidon wordt geplaatst. Dit zorgt voor een gelijkmatige en consistente bedrukking over het hele oppervlak van de bidon.

Beide druktechnieken zijn geschikt voor het bedrukken van bidons en bieden goede resultaten in termen van kwaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid. De keuze tussen tampondruk en rondzeefdruk kan afhangen van factoren zoals het ontwerp van de bedrukking, het type bidon en de gewenste oplage.

Laden...