Promotie met bedrukte bidons

Nederlanders zijn fit, actief en voetballen graag. Bidons worden meestal gevuld met water, een sportdrank of een andere frisse drank. Ze zijn makkelijk mee te nemen en zo krijg je altijd voldoende vocht binnen. Vind je een onbedrukte bidon saai? Dan kan je de bidon laten bedrukken met een mooie kleur opdruk. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je relaties. Tijdens een sportdag, open dag of evenement zijn bedrukte bidons echte eyecatchers. Door sporters, maar ook door bezoekers en toeschouwers worden de bidons met logo gezien. We zien ook vaak dat gepersonaliseerde bidons aan nieuwe leden van een sportschool worden weggegeven. Bidons worden in onze eigen drukkerij gedrukt. Veel bidons kunnen rondom gedrukt worden, waardoor ze direct opvallen. Zet bedrukte bidons in en laat je relaties zien dat je geeft om hun gezondheid.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 15

Pagina
 1. Aluminium bidon
  Vanaf € 2,29 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,09 Bij 500 stuks
 2. Beoordeling:
  80%
  Opvouwbare drinkfles
  Vanaf € 0,46 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,28 Bij 5000 stuks
 3. Beoordeling:
  100%
  Aluminium drinkfles 400 ml
  Vanaf € 1,72 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,36 Bij 1000 stuks
 4. Opvouwbare drinkbeker
  Vanaf € 0,87 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,69 Bij 2500 stuks
 5. 100% recyclebare kunststof drinkfles (500 ml)
  Vanaf € 1,06 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,84 Bij 2500 stuks
 6. Bidon Sporty
  Vanaf € 0,97 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,77 Bij 2500 stuks
 7. Tacx bidon Shiva 500 ml
  Vanaf € 4,51 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,43 Bij 3000 stuks
 8. Tacx bidon Shiva 750 ml
  Vanaf € 4,45 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,53 Bij 3000 stuks
 9. RPET drinkfles met fliptop Alabama
  Vanaf € 2,50 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,13 Bij 500 stuks
 10. Tritan™ drinkfles 650 ml Sicilia
  Vanaf € 3,79 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 3,01 Bij 1000 stuks
 11. Beoordeling:
  100%
  Bidon Montgomery
  Vanaf € 1,01 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,81 Bij 2500 stuks
 12. Drinkfles 750 ml
  Vanaf € 5,47 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 4,77 Bij 250 stuks

Artikelen 1-12 of 15

Pagina

Tacx of een ander merk bidons

Het merk Tacx staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit bidons en is een populaire keuze, vooral onder professionele wielrenners. De Tacx bidons kunnen volledig rondom worden bedrukt met een bedrijfsnaam of andere reclame-uitingen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor promotie.

Een alternatief merk zoals Toppoint biedt ook hoogwaardige bidons aan die geheel rondom bedrukt kunnen worden met behulp van UV-printing. Deze bidons zijn van goede kwaliteit en bieden een interessant alternatief voor Tacx. Ze zijn bovendien prijstechnisch aantrekkelijker en kunnen besteld worden in kleinere oplages.

Naast deze merken zijn er nog andere alternatieven beschikbaar, zoals merkloze bidons. Deze zijn over het algemeen goedkoper en kunnen snel geleverd worden. Hoewel ze misschien niet dezelfde kwaliteit bieden als Tacx of Toppoint, zijn ze nog steeds praktisch en functioneel voor dagelijks gebruik.

Bidons als relatiegeschenk

Bidons zijn uitstekende relatiegeschenken vanwege hun praktische bruikbaarheid en veelzijdigheid. Hier zijn enkele redenen waarom bidons een geweldig relatiegeschenk zijn:

 1. Praktisch: Bidons zijn handige drinkflessen die ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Ze kunnen worden gebruikt tijdens het sporten, reizen, werken of gewoon onderweg.

 2. Herbruikbaar: In tegenstelling tot wegwerp plastic waterflesjes zijn bidons herbruikbaar, wat bijdraagt aan het verminderen van plastic afval en het bevorderen van milieuvriendelijk gedrag.

 3. Gezondheid: Bidons moedigen hydratatie aan, wat essentieel is voor een goede gezondheid. Door een bidon te geven als relatiegeschenk laat je zien dat je geeft om het welzijn van je relaties.

 4. Promotie: Bedrukte bidons dienen als uitstekende promotiemiddelen. Je kunt je bedrijfslogo, slogan of boodschap op de bidons laten drukken, waardoor je merknaam wordt verspreid telkens wanneer de bidon wordt gebruikt.

 5. Brede doelgroep: Bidons kunnen worden gewaardeerd door mensen van alle leeftijden en achtergronden, waardoor ze een veelzijdig relatiegeschenk zijn dat geschikt is voor verschillende doelgroepen.

Kortom, bidons zijn praktische, duurzame en veelzijdige relatiegeschenken die zowel de ontvanger als je merk ten goede komen.

Bidons bedrukken met tampondruk of rondzeefdruk

Bidons kunnen worden bedrukt met verschillende druktechnieken, waaronder tampondruk en rondzeefdruk.

 1. Tampondruk: Dit is een populaire druktechniek voor het bedrukken van bidons. Hierbij wordt de inkt overgebracht van een cliché naar het oppervlak van de bidon met behulp van een siliconen tampon. Tampondruk is geschikt voor het aanbrengen van gedetailleerde afbeeldingen, logo's of tekst op gebogen of oneffen oppervlakken, zoals bidons. Het biedt een goede hechting en duurzaamheid van de bedrukking.

 2. Rondzeefdruk: Deze druktechniek wordt gebruikt voor het bedrukken van ronde of cilindrische objecten, zoals bidons. Bij rondzeefdruk wordt de inkt rechtstreeks op het oppervlak van de bidon aangebracht door middel van een zeefdrukraam dat rond de bidon wordt geplaatst. Dit zorgt voor een gelijkmatige en consistente bedrukking over het hele oppervlak van de bidon.

Beide druktechnieken zijn geschikt voor het bedrukken van bidons en bieden goede resultaten in termen van kwaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid. De keuze tussen tampondruk en rondzeefdruk kan afhangen van factoren zoals het ontwerp van de bedrukking, het type bidon en de gewenste oplage.