Samples

Heeft u een leuk relatiegeschenk/promotieartikel gevonden maar wilt u eerst even een proefmonster zien? Dat is geen enkel probleem. Een deel van de beschikbare artikelen op onze website kunnen wij zelfs gratis en geheel vrijblijvend toesturen (geldt alleen voor bedrijven/instellingen). Uiteraard stellen wij het op prijs dat u het monster weer retourneert na beoordeling. 

Voor de overige promotieartikelen waarbij niet duidelijk aangegeven staat dat het monster gratis aan te vragen is, brengen wij kosten in rekening. Bij bestelling kunt in dat geval het monster retourneren zodat wij het met de bestelde relatiegeschenken mee kunnen drukken en worden de verzendkosten gecrediteerd.

Spelregels betreffende aanvragen van monsters

Wij zijn een Europees opererende groothandel in relatiegeschenken. Wij bedrukken onze relatiegeschenken in eigen drukkerij en zijn ingericht op het leveren van grotere aantallen. Wij zijn immers gebonden aan verpakkingseenheden en minimale transport- en invoereenheden.

Wij zijn 1 van de goedkoopste aanbieders binnen Europa. Dit is slechts mogelijk als wij onder andere onderstaande sample-regeling hanteren:

Offerte-aanvraag/ aanvraag monster relatiegeschenk

Vraag een offerte aan via de productpagina van het relatiegeschenk waar belangstelling voor bestaat of neem telefonisch contact op met 1 van onze medewerkers op telefoonnummer 0315-200010.

 

1. Kosten:

Voor bedrijven

Artikelprijs + €1,88 transportkosten + €3,50 handlingkosten voor een monster dat in een envelop past.

Artikelprijs + €3,50 transportkosten + €5,50 handlingkosten voor een monster dat als pakket moet worden verzonden.

 

2. Bestelling relatiegeschenk

U besluit het relatiegeschenk te bestellen. In dat geval worden de handlings- en transportkosten voor het versturen van het sample/ monster uiteraard gecrediteerd.

U kunt het monster van het te bedrukken relatiegeschenk uiteraard wel terugsturen en mee laten lopen in de drukorder.

 

3. Aantal samples per aanvraag/klant

Wij versturen maximaal 3 samples per klant per keer. Indien u meer samples wenst, ontvangt u eerst een factuur die u voor levering van de relatiegeschenk monsters dient te voldoen.

Laden...