Sleutelhangers graveren

Metalen sleutelhangers zijn niet alleen praktisch, maar ook duurzaam en stijlvol. Het feit dat ze multifunctioneel zijn, voegt nog meer waarde toe aan hun nut. Of je nu op zoek bent naar een handige flesopener, een handig ledlampje of zelfs een combinatie van beide, er is altijd wel een metalen sleutelhanger die aan je behoeften voldoet.

Het personaliseren van deze sleutelhangers met een bedrukking of gravure geeft je de mogelijkheid om je merknaam, logo of boodschap op een tastbare en blijvende manier te verspreiden. Of het nu gaat om een giveaway tijdens een evenement of als een geschenk voor je klanten, bedrukte of gegraveerde metalen sleutelhangers zijn een effectieve manier om je bedrijf te promoten en je merk te versterken.

Voeg een vleugje professionaliteit en functionaliteit toe aan je sleutelbos met onze metalen sleutelhangers met opdruk.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 46

 1. Beoordeling:
  100%
  Sleutelhanger flesopener budget
  Vanaf € 0,18 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,14 Bij 5000 stuks
 2. Beoordeling:
  100%
  Verchroomde sleutelhanger huis
  Vanaf € 0,98 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,52 Bij 2500 stuks
 3. Aluminium tag met logo
  Vanaf € 0,69 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,29 Bij 2500 stuks
 4. Houten sleutelhanger rond
  Vanaf € 0,44 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,31 Bij 5000 stuks
 5. Houten sleutelhanger vierkant
  Vanaf € 0,46 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,36 Bij 5000 stuks
 6. Huisvormige sleutelhanger
  Vanaf € 0,51 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,40 Bij 5000 stuks
 7. Houten sleutelhanger ovaal
  Vanaf € 0,42 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,30 Bij 5000 stuks
 8. Metalen 3-in-1 oplaadkabel met sleutelhanger
  Vanaf € 2,10 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,65 Bij 1000 stuks
 9. Metalen sleutelhanger huis
  Vanaf € 1,12 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,90 Bij 2500 stuks
 10. Metalen sleutelhanger Tech
  Vanaf € 0,92 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,73 Bij 2500 stuks
 11. Houten sleutelhanger rond Toty wood
  Vanaf € 0,46 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,32 Bij 5000 stuks
 12. Houten sleutelhanger rechthoek Poty wood
  Vanaf € 0,46 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,32 Bij 5000 stuks

Artikelen 1-12 of 46

Waarom kiezen voor een gravering

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor het graveren van sleutelhangers in plaats van andere personalisatiemethoden:

 1. Duurzaamheid: Graveren zorgt voor een permanente markering op de sleutelhanger die niet vervagen of slijten. Dit maakt het ideaal voor langdurig gebruik zonder dat het ontwerp vervaagt.

 2. Professionele uitstraling: De precisie en netheid van een gegraveerd ontwerp geven een professionele uitstraling aan de sleutelhanger. Het geeft een gevoel van kwaliteit en vakmanschap.

 3. Veelzijdigheid: Graveren kan worden toegepast op verschillende materialen, waaronder metaal, hout en kunststof. Hierdoor heb je veel keuzemogelijkheden wat betreft het type sleutelhanger en het gewenste ontwerp.

 4. Detailniveau: Graveren maakt het mogelijk om zeer gedetailleerde ontwerpen en tekst vast te leggen op de sleutelhanger. Zelfs kleine lettertypen en ingewikkelde logo's kunnen duidelijk worden weergegeven.

 5. Permanente branding: Als je op zoek bent naar een manier om je merknaam of boodschap permanent te associëren met de sleutelhanger, dan is graveren een uitstekende keuze. Het zorgt ervoor dat je branding blijvend aanwezig is.

Al met al biedt het graveren van sleutelhangers een combinatie van duurzaamheid, esthetiek en veelzijdigheid die het een aantrekkelijke optie maakt voor het personaliseren van promotionele sleutelhangers.

Soorten graveringen

Sleutelhangers kunnen op verschillende manieren worden gegraveerd, afhankelijk van het materiaal waaruit ze zijn gemaakt en de gewenste uitstraling van de gravure. Hier zijn enkele veelvoorkomende methoden voor het graveren van sleutelhangers:

 1. Lasergravure: Dit is een populaire en nauwkeurige methode voor het graveren van sleutelhangers. Een laserstraal wordt gebruikt om het oppervlak van de sleutelhanger te verwarmen en te verdampen, waardoor een permanent en gedetailleerd ontwerp ontstaat. Lasergravure is geschikt voor metalen, houten en kunststof sleutelhangers.

 2. Diamond engraving: Deze methode maakt gebruik van een diamanten punt om het ontwerp direct in het oppervlak van de sleutelhanger te graveren. Het resultaat is een diepere en duurzamere gravure, ideaal voor metalen sleutelhangers.

 3. Chemische gravure: Bij deze methode wordt een zuur gebruikt om het ontwerp in het oppervlak van de sleutelhanger te etsen. Dit creëert een reliëfeffect en is vooral geschikt voor metalen sleutelhangers.

 4. Mechanische gravure: Hierbij wordt een speciaal gereedschap gebruikt om het ontwerp mechanisch in het oppervlak van de sleutelhanger te snijden. Dit kan worden toegepast op diverse materialen, maar is meestal geschikt voor metalen sleutelhangers.

Elke gravuremethode heeft zijn eigen voordelen en kan worden gekozen op basis van het gewenste ontwerp, het materiaal van de sleutelhanger en het budget.