Softshell jassen bedrukken

Ontdek onze collectie bedrukte softshell jassen, de perfecte mix van stijl, comfort en functionaliteit voor elk seizoen. Onze softshell jassen bieden bescherming tegen de elementen zonder in te leveren op bewegingsvrijheid, ideaal voor zowel werk als vrije tijd.

Artikelen 1-12 van 22

Softshell jassen bedrukken of borduren

Het bedrukken van softshell jassen kan op verschillende manieren, maar twee van de meest populaire methoden zijn transferdruk en borduren.

Transferdruk is een veelgebruikte techniek waarbij het ontwerp op een speciaal transferpapier wordt gedrukt en vervolgens met warmte en druk op de stof wordt overgebracht. Deze methode is geschikt voor gedetailleerde ontwerpen en biedt een duurzaam resultaat dat bestand is tegen wassen en slijtage.

Borduren is een klassieke en luxe manier om logo's of ontwerpen op kleding aan te brengen. Met deze methode worden garens direct op de stof gestikt, wat zorgt voor een hoogwaardige uitstraling en een lange levensduur van het ontwerp.

Beide methoden hebben hun eigen voordelen en kunnen worden gekozen op basis van het ontwerp, de gewenste uitstraling en het beoogde gebruik van de softshell jassen.

Laden...

Laden...