Filter
Categorie Speakers Filters
Prijs:
€1 €29

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Speakers bedrukken

Een goede relatie met je klanten levert een echte win-win situatie op. Klinkt het hebben van een goede klantenrelatie je als muziek in de oren? Geef je relatie dan een speaker bedrukt met jouw logo cadeau! Bedrukken.nl beschikt over een divers aanbod speakers uit aluminium, hout, hout afgewerkt met stof en kunststof. Levering kan al vanaf een klein aantal en na 5 werkdagen inclusief bedrukking doordat wij de speakers in onze eigen moderne drukkerij bedrukken. Heb je nog vragen? Lees dan onderaan de pagina verder of neem gerust contact op met onze verkoop medewerkers. Dit kan via de mail: info@bedrukken.nl of telefonisch via: 0315-200010.

Sorteren op:

Welke type speakers biedt bedrukken.nl aan?

bedrukken.nl heeft een divers aanbod speakers. Met variatie in de manier van verbinden tot het materiaal wat er gebruikt wordt. De speakers hebben een aansluiting door een bijgeleverd snoer, kunnen verbonden worden door middel van Bluetooth of zijn te verbinden door inductie. Bij inductie leg je de smartphone op de speaker en deze versterkt het geluid. De speakers zijn gemaakt van aluminium, hout, hout afgewerkt met stof of kunststof. Hierdoor kan iedereen zijn gewenste uitstraling meegeven en is er voor elk budget wel een speaker te vinden.

Waarom een bedrukte speaker als relatiegeschenk?

Wat is er nou lekkerder om ’s avonds onder het genot van een kop koffie of een drankje nog lekker buiten te zitten en te genieten van je favoriete muziek. Wel lastig dat om dan je hele stereo-installatie of radio te gaan verslepen. Het is veel makkelijker om je mobiele apparaten te gebruiken, alleen zo jammer dat deze het geluid niet mooi overbrengen. Dan is een speaker toch wel echt de oplossing om dit geniet momentje compleet te maken. Bedruk deze speaker met jouw logo en zorg dat je relatie geniet maar stiekem ook onbewust wordt beïnvloed en een sterke voorkeur voor jou opbouwt! Jouw bedrijf wordt gekoppeld aan dat heerlijke geniet moment en door deze positieve associatie til jij jouw klantrelatie tot een hoger niveau.

Welke druktechnieken zijn er voor het bedrukken van speakers?

Voor het bedrukken van speakers zijn er twee mogelijkheden waar je uit kan kiezen. Afhankelijk van het materiaal waar de speaker van gemaakt is wordt deze bedrukt door tampondruk of lasergravering. Tampondruk leent zich goed voor het aanbrengen van logo’s in kleur op niet al te grote oppervlakken. Daarnaast is tampondruk een relatief snelle en goedkope manier van bedrukken. Echter hecht de inkt die gebruikt wordt bij tampondruk niet goed op hout en daarvoor wordt dan ook aangeraden om het logo of tekst aan te brengen door middel van lasergravering. Bij lasergravering wordt door middel van een laser de toplaag van het product weggebrand om het logo in het product te graveren. Hierdoor is het niet mogelijk om bij lasergravering een logo of tekst in kleur te bedrukken. In plaats daarvan neemt de gravering de kleur van het materiaal aan, wat wel een stijlvolle uitstraling geeft. Mocht je meer willen weten over de verschillende druktechnieken, kijk dan hier.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact