Spiegeltjes

In diverse branches zijn spiegeltjes van essentieel belang. Denk aan schoonheidssalons en kapperszaken. Niet alleen ter plekke, maar ook om weg te geven. Spiegeltjes bedrukken met logo of naam kan door iedereen worden gebruikt en jouw naam zal veelvuldig worden gezien. Goed voor het verhogen van de naamsbekendheid dus, maar een bedrukte spiegel doet het ook goed als klantenbinder. Voor vragen over spiegeltjes bedrukken staat ons team voor je klaar, bel ons op 0315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected]

Oplopende volgorde

14 resultaten

Pagina
 1. Bamboe toiletspiegeltje
  Vanaf € 0,89 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,59 Bij 1000 stuks
 2. Make-up spiegel Wendy
  Vanaf € 0,69 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,29 Bij 2500 stuks
 3. Luxe metalen spiegeltje
  Vanaf € 1,49 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,99 Bij 1000 stuks
 4. Make-up spiegel in pouch
  Vanaf € 2,14 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,44 Bij 1000 stuks
 5. Dubbele magnetische spiegel
  Vanaf € 2,48 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,67 Bij 1000 stuks
 6. Zakspiegel met kurk Guapa cork
  Vanaf € 2,61 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,94 Bij 1000 stuks
 7. Magnetische dubbele spiegel
  Vanaf € 2,48 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,67 Bij 1000 stuks
 8. Bamboe make-up spiegel Malay
  Vanaf € 2,24 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,51 Bij 1000 stuks
 9. Zakspiegel Rinoco
  Vanaf € 8,98 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,51 Bij 250 stuks
 10. Make-up spiegel Soraia
  Vanaf € 1,91 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,23 Bij 1000 stuks
 11. Dubbele spiegel magnetisch
  Vanaf € 2,44 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,65 Bij 1000 stuks
 12. Bamboe sieradendoosje Treasure
  Vanaf € 10,70 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,22 Bij 250 stuks

14 resultaten

Pagina

Spiegeltjes bedrukken met logo

Het is van groot belang om de klanten die over de vloer komen te binden met een goed product. Maar ook het verhogen van de gunfactor werkt, waarbij een relatiegeschenk in de vorm spiegeltjes bedrukken met logo een prima keuze is. Binnen ons assortiment kunnen wij diverse soorten spiegeltjes bedrukken, bijvoorbeeld een dubbele spiegel of een handige zakspiegel. Voor alle spiegeltjes geldt dat ze voorzien kunnen worden van een logo of tekst.

Spiegeltjes met logo als relatiegeschenk

Bedrukken.nl heeft een selectie gemaakt van kwalitatief goede spiegeltjes die goed te voorzien zijn van bedrukking. In ons assortiment vind je beslist iets naar wens. We werken met een minimale afname, dit komt omdat we een groothandel zijn. Een aantal van onze spiegeltjes kunnen we al bedrukken vanaf 25 stuks. Deze kleine oplage kent natuurlijk een scherpe prijs en eveneens snelle levertijden. Je kunt vrijblijvend en eenvoudig een offerte aanvragen. Heb je nog vragen over spiegeltjes bedrukken? Neem dan contact op met ons verkoopteam. Zij vertellen je alles over onze materialen en druktechnieken.

Hoe worden spiegeltjes bedrukt?

Spiegeltjes bedrukken wij door middel van tampondruk. Bij de meeste makeup spiegeltjes krijgen onze inkten direct hechting. In sommige gevallen dient er een voorbehandelingsproces aan vooraf te gaan met een speciale substantie (een soort ontvetter). Voorafgaand aan het drukken ontvang je het gratis digitale drukvoorstel ter controle. Na goedkeuring van deze werktekening gaan wij films maken die vervolgens op een cliché gezet worden. Dit cliché kan vergeleken worden met een soort stempelkussen, waarbij inkt in de te drukken vorm van je logo loopt. Een speciale tampon zal op dit cliché terecht komen en de vorm van het logo opnemen waarna het op spiegeltjes gedrukt kan worden. Na een droogproces zijn de bedrukte spiegels klaar ter promotie van je merk of bedrijf.

Kan ik een kleine oplage spiegels bestellen?

Wil je een kleine oplage spiegels bestellen, vraag dan online een offerte aan of informeer bij onze specialisten. Mocht je ook interesse hebben om spiegels te laten bedrukken, neem dan gerust contact op. Kies het aantal spiegels (houd rekening met de minimale afname) en wij gaan voor je aan de slag. Spiegels met logo of tekst behoort in de zorgsector tot een van de meest populaire relatiegeschenken. Een zakspiegel bedrukken is een uitstekend idee wanneer je regelmatig onder de aandacht wil komen. Met een vergrotende spiegel zet je niet alleen je relaties in de spotlight, maar komt ook jouw bedrijfslogo mooi in beeld. Een makeup spiegel bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij.

Service omtrent spiegeltjes bedrukken

Heb je een keuze kunnen maken welke spiegeltjes met logo bedrukt mogen worden? Kijk gerust eens op deze pagina , sorteer op prijs, kleur, aantal of levertijd en vraag een offerte aan. Wat regelmatig voorkomt, is dat de bedrukte spiegeltjes gecombineerd worden met manicure sets of verzorgingsproducten, bijvoorbeeld een opvouwbare borstel met spiegel. Een ideaal moment om spiegeltjes met logo te geven, is tijdens de Dag van de Zorg. Een manier om goed voor jouw relaties te zorgen is ze een hart onder de riem te steken met een welverdiend relatiegeschenk.

Laat ook jouw spiegel bedrukken met bedrijfslogo of tekst en geef deze cadeau in een passend Make-up accessoires. Mocht je op een andere manier jouw relaties willen verrassen, kies dan voor katoenen tassen of laat bijvoorbeeld mokken bedrukken. Bij onze groothandel bedrukken.nl kun je ook metalen pennen, standaard paraplus of keycords bedrukken. Ook voor tech-gadgets zoals activity trackers, draadloze opladers en andere computer accessoires ben je bij ons aan het juiste adres.