Tassen bedrukken

Met tassen laat je een blijvende indruk achter en vergroot je je naamsbekendheid. Bij Bedrukken.nl ben je aan het juiste adres om diverse tassen te bedrukken met jouw logo of reclameboodschap. Tassen bedrukken wij 100% energieneutraal in onze eigen drukkerij.

2 artikelen

2 artikelen

Lage prijzen en snelle levering

Onze tassen zijn aanzienlijk voordeliger dan wat je elders op de markt vindt. Dit komt doordat we onze tassen rechtstreeks inkopen bij fabrikanten in het Verre Oosten, waarmee we gunstige prijsafspraken hebben. Bovendien beschikken we niet alleen over eigen voorraad tassen, maar ook over een moderne drukkerij op Nederlandse bodem waardoor wij bedrukte tassen snel kunnen leveren, zelfs bij grote bestellingen. In overleg zijn nog snellere levertijden mogelijk, soms zelfs al de volgende dag. Neem hiervoor contact op met onze accountmanagers.

Meestgestelde vragen

Kan de tas aan beide zijden gedrukt worden?

Vrijwel alle tassen kunnen aan beide zijden bedrukt worden. Als je twijfelt of het mogelijk is of als het niet staat aangegeven, dan helpen onze verkopers je graag verder. Neem gerust contact met ons op.

Kan de tas in meerdere kleuren bedrukt worden?

Een tas is altijd in meerdere kleuren te drukken. Afhankelijk van het materiaal is niet iedere tas geschikt voor alle druktechnieken, maar onze accountmanagers kunnen je altijd helpen de beste oplossing te vinden voor het bedrukken van een tas. 

Wat is de draagkracht van een tas?

De draagkracht van een tas is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal van de tas en het formaat van de tas. Over het algemeen hebben katoenen tassen een grote draagkracht. Wil je meer informatie? Onze verkopers geven je graag meer advies hierover.

Welke tas past bij mijn bedrijf?

Bij het bestellen van bedrukte tassen zijn er verschillende belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Wat deze aspecten zijn leggen we je graag uit in ons blogbericht ‘hoe bestel ik een tas die bij mijn bedrijf past?’

Tassen in combinatie met andere relatiegeschenken

Bedrukte tassen worden vaak gevuld met andere promotieartikelen. Denk hierbij aan schrijfwaren en drinkwaren, zoals drinkflessen met logo. Deze combinatie van artikelen biedt bedrijven een praktisch en mooi geschenk, wat ingezet kan worden als relatiegeschenk. Of het nu gaat om het uitdelen van gevulde tassen tijdens evenementen of als onderdeel van een promotiecampagne; met bedrukte tassen maken je klanten en relaties op een effectieve manier reclame voor jouw bedrijf.

De druktechnieken voor tassen

  • Zeefdruk: deze druktechniek wordt veelvuldig gebruikt voor het rechtstreeks drukken van tassen in grote aantallen en is relatief goedkoop in vergelijking tot andere druktechnieken. Onze ervaring is dat de opdruk veel minder gevoelig is voor weersomstandigheden. Zeefdruk is met name geschikt voor katoen, polyester, nylon, canvas en linnen.
  • Transferdruk: deze druktechniek wordt gebruikt als tassen niet rechtstreeks via zeefdruk gedrukt kunnen worden. Transferdruk geeft een scherp resultaat.
  • Digitale full colour zeefdruktransfer: door deze methode kunnen wij rechtstreeks full colour transfers op tassen drukken. Een voordeel is dat de druktechniek bij met name meerkleurendruk relatief goedkoop is in vergelijking tot normale transfers.
  • Borduren: voor een letterlijk onuitwisbare indruk is borduren een uitermate geschikte techniek om tassen mee te personaliseren. Klanten kiezen hiervoor als ze tassen met een duurzame en kwalitatief hoogwaardige uitstraling willen. Let op: nylon is niet geschikt voor borduren. 

Het drukproces

Laden...

Laden...