Tassen bedrukken

Bij Bedrukken.nl is er een ruim assortiment van artikelen die bedrukt kunnen worden in onze eigen drukkerij. Een van de populairste artikelen die wij leveren, zijn bedrukte tassen. Uiteraard hebben wij een ruim assortiment, dus voor ieder wat wils. Hoe zorg je ervoor dat de tassen die je bestelt wel bij je bedrijf passen? In dit artikel leggen wij uit wat de aspecten zijn om rekening mee te houden bij het bestellen van bedrukte tassen.

Wat moet je in je achterhoofd houden?

Allereerst zoek je uit welk artikel het beste bij de gelegenheid past. In het geval van bedrukte tassen en het uitzoeken ervan, is het belangrijk om het doel en het gebruik van de tas mee te nemen in de beslissing. Bepaal het doel van de tassen en hoe ze gebruikt gaan worden. Gaat het om promotionele giveaways, relatiegeschenken of worden ze ingezet als merchandise voor een event? Daarnaast wil je ook het juiste type tas kiezen die past bij de doelgroep. Denk aan draagtassen, rugzakken, jute tassen, boodschappentassen, sporttassen, etc. Het laatste aspect wat je mee moet nemen in de beslissing van de soort tas is het materiaal. Het materiaal moet duurzaam en geschikt zijn voor het beoogde gebruik. Populaire materialen die hiervoor worden gekozen zijn katoen, jute, polyester en nylon.

De volgende stappen

Nadat je goed nagedacht hebt over welk soort tas je wilt voor bijvoorbeeld een event, is het zaak om na te denken welke soort bedrukking je wilt. Beslis welke druktechniek en ontwerp het beste bij je merk en boodschap passen. Let op de mogelijkheden voor het bedrukken van de tas en de kwaliteit van de opdruk. Vergeet ook niet een budget op te stellen voor de tassen en zoek naar opties die binnen het budget passen. Houd rekening met eventuele extra kosten zoals verzendkosten en drukkosten. Wanneer je goedkope rugzakjes met logo nodig hebt, dan hebben wij hier een mooie aanbieding voor: bekijk onze goedkope rugzak 190T polyester. Uiteraard zit er ook een levertijd op deze artikelen, aangezien ze bedrukt worden. Controleer de levertijd van de tassen om ervoor te zorgen dat ze op tijd binnen zijn voor het beoogde gebruik. Een mooi voorbeeld zijn onze meest verkochte katoenen draagtas premium. Deze kunnen wij al binnen 3 werkdagen met opdruk leveren. Door deze factoren zorgvuldig te overwegen, kun je de juiste tassen bestellen die voldoen aan je behoeften en verwachtingen.

Wat je van ons mag verwachten

Klanten die tassen met logo bedrukking bestellen bij Bedrukken.nl kunnen rekenen op een uitstekende service en een prima prijs/kwaliteit verhouding. Onze service bestaat uit meerdere onderdelen, zoals het persoonlijke advies op maat. Heb je een vraag over een specifieke tas of druktechniek, dan staat ons team klaar om jou te woord te staan. Wij zijn bereikbaar via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen jou graag verder bij elke stap van het proces; van het kiezen van de juiste tas tot het ontwerpen van het logo en het selecteren van de beste druktechniek. Klanten ontvangen dan ook altijd een gratis digitale drukproef van hun ontwerp, zodat ze precies kunnen zien hoe hun logo eruit zal zien op de tas voordat de productie begint. Dankzij onze eigen drukkerij en ruime voorraad kunnen we snelle levertijden garanderen, zelfs bij grote bestellingen. In overleg zijn nog snellere levertijden mogelijk, soms zelfs al de volgende dag.

Onze duurzame drukmethoden

Onze drukkerij werkt volledig energieneutraal, waardoor klanten kunnen genieten van duurzaam bedrukte tassen. Naast duurzame bedrukkingen kunnen wij ook bedrukte RPET tassen leveren. Met deze service kunnen klanten met vertrouwen tassen met logo bestellen en hun merk effectief promoten. Wij hebben passie voor drukken en denken ook graag met je mee. Maak ook eens kennis met het volledige assortiment van Bedrukken.nl, zodat je jouw relaties kunt voorzien van de mooiste tasjes met opdruk. Vragen? Onze verkopers staan voor je klaar, neem gerust eens contact op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons via +31 315-200010.