Tassen bedrukken

Bij het bedrukken van tassen draait het niet alleen om het toevoegen van je logo of ontwerp, maar ook om het maken van een duurzame keuze. Bij Bedrukken.nl gaan we een stap verder door niet alleen hoogwaardige tassen te leveren, maar ook door ons drukproces volledig energieneutraal te maken. Met ons eigen drukkerij en meer dan 500 zonnepanelen op ons dak, drukken we tassen op een milieuvriendelijke manier.

Ons uitgebreide assortiment tassen, variërend van draagtassen tot rugzakken en boodschappentassen, wordt zorgvuldig geselecteerd en geïmporteerd, zodat we kwaliteit kunnen garanderen tegen de beste prijzen. Dankzij onze eigen drukkerij in Nederland kunnen we bovendien snel leveren zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Kies voor tassen bedrukken bij Bedrukken.nl en maak een positieve impact op het milieu, zonder in te leveren op stijl of budget.

Oplopende volgorde

1 artikel

 1. Overland 17 inch TSA laptoprugzak 18L
  Vanaf € 26,07 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 21,72 Bij 100 stuks

1 artikel

Goedkoop en snel geleverd

Onze tassen zijn een stuk goedkoper ten opzichte van de algemene markt. Dit heeft te maken met het feit dat wij onze tassen rechtstreeks inkopen in het Verre Oosten bij fabrikanten waar wij goede prijsafspraken mee hebben. Wij beschikken niet alleen over eigen voorraden binnen onze groothandel maar ook over een moderne drukkerij. Deze drukkerij stelt ons in staat om niet alleen goedkoop maar ook nog eens heel snel te produceren. Kortom; ben je op zoek naar tassen bedrukt met logo met een snelle levertijd en tegen lage prijzen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.Druktechnieken

Er zijn verschillende druktechnieken beschikbaar om tassen te personaliseren, elk met zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen:

 1. Zeefdruk: Een veelgebruikte en kosteneffectieve drukmethode waarbij inkt door een zeef op de tas wordt aangebracht. Zeefdruk is geschikt voor eenvoudige ontwerpen met weinig kleuren en zorgt voor duurzame resultaten.

 2. Transferdruk: Bij deze methode wordt het ontwerp eerst op transferpapier gedrukt en vervolgens met warmte en druk op de tas aangebracht. Transferdruk maakt het mogelijk om gedetailleerde ontwerpen en afbeeldingen met meerdere kleuren te drukken.

 3. Digitaal printen: Een moderne druktechniek waarbij het ontwerp rechtstreeks vanaf een computer op de tas wordt afgedrukt. Digitaal printen biedt grote flexibiliteit in ontwerpmogelijkheden en is ideaal voor kleine oplages en complexe designs.

 4. Borduren: Een traditionele techniek waarbij het ontwerp met garen op de tas wordt gestikt. Borduren zorgt voor een luxe uitstraling en duurzame resultaten, vooral geschikt voor logo's en tekst.

Door gebruik te maken van deze verschillende druktechnieken kunnen tassen op maat worden gemaakt die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van de klant.

Onze service

Klanten die tassen met logo bedrukking bestellen bij Bedrukken.nl kunnen rekenen op een uitstekende service en een naadloze ervaring. Onze service omvat onder andere:

 1. Persoonlijk advies: Ons deskundige team staat klaar om klanten te begeleiden bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste tas tot het ontwerpen van het logo en het selecteren van de beste druktechniek.

 2. Gratis digitale drukproef: Klanten ontvangen altijd een gratis digitale drukproef van hun ontwerp, zodat ze precies kunnen zien hoe hun logo eruit zal zien op de tas voordat de productie begint.

 3. Snelle levering: Dankzij onze eigen drukkerij en ruime voorraad kunnen we snelle levertijden garanderen, zelfs bij grote bestellingen.

 4. Duurzaamheid: Onze drukkerij werkt volledig energieneutraal, waardoor klanten kunnen genieten van duurzaam bedrukte tassen die goed zijn voor het milieu.

Met deze service kunnen klanten met vertrouwen tassen met logo bedrukking bestellen en hun merk effectief promoten.

Waar moet je op letten

Bij het bestellen van tassen zijn er verschillende belangrijke aspecten om rekening mee te houden:

 1. Doel en gebruik: Bepaal het doel van de tassen en hoe ze zullen worden gebruikt. Gaat het om promotionele giveaways, relatiegeschenken, of worden ze ingezet als merchandise voor een evenement?

 2. Type tas: Kies het juiste type tas dat past bij het doel en de doelgroep. Denk aan draagtassen, rugzakken, jute tassen, boodschappentassen, sporttassen, etc.

 3. Materiaal: Overweeg het materiaal van de tas. Populaire opties zijn katoen, jute, polyester en nylon. Het materiaal moet duurzaam en geschikt zijn voor het beoogde gebruik.

 4. Bedrukking: Beslis welke druktechniek en ontwerp het beste bij je merk en boodschap passen. Let op de mogelijkheden voor het bedrukken van de tas en de kwaliteit van de opdruk.

 5. Budget: Stel een budget vast voor de tassen en zoek naar opties die binnen dit budget passen. Houd rekening met eventuele extra kosten zoals verzendkosten en drukkosten.

 6. Levertijd: Controleer de levertijd van de tassen om ervoor te zorgen dat ze op tijd arriveren voor het beoogde gebruik. Sommige leveranciers bieden snelle levertijden, terwijl andere meer tijd nodig hebben voor productie en verzending.

Door deze factoren zorgvuldig te overwegen, kun je de juiste tassen bestellen die voldoen aan je behoeften en verwachtingen.

Contact

Wij hebben passie voor drukken en denken ook graag met jou mee.  Maak ook eens kennis met het volledige assortiment van Bedrukken.nl, zodat jij jouw relaties kunt voorzien van de mooiste artikelen met opdruk. Vragen? Onze verkopers staan voor je klaar, neem gerust eens contact op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons via +31 315-200010.