Zadelhoesjes bedrukken

Zadelhoesjes bedrukken is een slimme zet in een fietsland als Nederland. Of het nu gaat om een kort ritje door de stad of een ontspannen fietstocht in de zomer, zadelhoesjes zijn praktische en effectieve promotieartikelen. Ze beschermen fietszadels tegen vlekken, regen en stof, en bieden tegelijkertijd een uitstekende mogelijkheid om je (bedrijfs)naam, logo of tekst te laten opvallen. Bedrukte zadelhoesjes zijn een subtiele maar krachtige vorm van reclame, die bijdraagt aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf.

Bij ons worden zadelhoesjes 100% energieneutraal bedrukt in onze eigen drukkerij, waardoor we ze vaak op voorraad hebben en snel kunnen leveren. Met bedrukte zadelhoesjes maak je dus niet alleen fietsers blij, maar vergroot je ook de zichtbaarheid van je merk op een positieve manier.

3 artikelen

 • Polyester fietszadelhoes
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,36
  Bekijk
 • RPET zadelhoes
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,50
  Bekijk
 • Jesse gerecycled PET zadelhoes
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,75
  Bekijk

3 artikelen

Hoe worden zadelhoesjes bedrukt?

Zadelhoesjes kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, maar de meest gebruikelijke methode is zeefdruk. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, zal ons grafische team een gratis digitaal drukvoorbeeld voor je opstellen. Op dit voorbeeld kun je zien hoe het zadelhoesje eruit zal zien met de gewenste opdruk. We vragen je om dit voorstel zorgvuldig te bekijken en vervolgens je akkoord te geven. Na jouw goedkeuring zullen we de zadelhoesjes bedrukken in onze eigen drukkerij.

In onze drukkerij werken ervaren drukkers die garant staan voor kwalitatief hoogwaardige zadelhoesjes met een professionele opdruk. Als je op zoek bent naar voordelige opties, bieden we polyester fietszadelhoezen aan die bedrukt kunnen worden met je logo. Deze hoezen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat er altijd een optie is die past bij jouw huisstijl.

Bij Bedrukken.nl kun je kiezen uit verschillende opties om zadelhoesjes te bedrukken met jouw bedrijfslogo.

Waarvoor kun je zadelhoesjes inzetten

Bedrukte zadelhoesjes zijn veelzijdige promotieartikelen die voor verschillende doeleinden ingezet kunnen worden:

 1. Relatiegeschenken: Bedrukte zadelhoesjes zijn praktische en originele relatiegeschenken die je aan klanten, medewerkers of zakenpartners kunt geven. Ze tonen je waardering en zorgen tegelijkertijd voor extra zichtbaarheid van je merk.

 2. Promotie op evenementen: Zadelhoesjes met je bedrijfslogo zijn uitstekende promotieartikelen voor evenementen zoals beurzen, open dagen of festivals. Ze trekken de aandacht van voorbijgangers en zorgen voor naamsbekendheid van je bedrijf of merk.

 3. Fietsgerelateerde campagnes: Als je een bedrijf hebt dat zich richt op fietsen, duurzaamheid of mobiliteit, kunnen bedrukte zadelhoesjes een effectief onderdeel zijn van je marketingcampagnes. Ze dragen bij aan je merkidentiteit en laten zien dat je begaan bent met fietsers.

 4. Studenten- of verenigingspromotie: Zadelhoesjes kunnen ook worden gebruikt voor promotie onder specifieke doelgroepen, zoals studenten of leden van verenigingen. Door ze te bedrukken met het logo van een studentenvereniging of sportclub, kun je loyaliteit opbouwen en de betrokkenheid vergroten.

Kortom, bedrukte zadelhoesjes zijn veelzijdige en effectieve promotieartikelen die op verschillende manieren kunnen worden ingezet om de zichtbaarheid van je merk te vergroten en een positieve indruk achter te laten bij je doelgroep.

Service

Bij ons staat snelle levering hoog in het vaandel. De levertijd van je bedrukte zadelhoesjes hangt echter af van het specifieke type dat je bestelt. Over het algemeen kun je de meeste zadelhoesjes met opdruk al binnen 5 dagen in huis hebben. Dit stelt je in staat om snel een goede indruk achter te laten bij je relaties of medewerkers.

Of je nu op zoek bent naar relatiegeschenken voor je klanten of promotieartikelen voor beurzen en open dagen, bedrukte zadelhoesjes zijn altijd een geschikte keuze. Ze zijn praktisch, opvallend en dragen bij aan de zichtbaarheid van je merk. Twijfel dus niet om bedrukte zadelhoesjes in te zetten als relatiegeschenk of promotieartikel.

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze service? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag bij het vinden van de juiste artikelen voor jouw behoeften.

Laden...

Laden...