Behendigheid

Denkspellen oplossen, geduldspelletjes spelen en andere spellen waarbij een hoge mate van behendigheid en denkvermogen nodig is. Dat zijn onze behendigheidsspellen. Laat behendigheidsspelen bedrukken met logo of tekst en deel ze uit op beurzen, open dagen of evenementen. Ze verlenen zich perfect als weggevertjes.

Behendigheidsspellen bedrukken wij in eigen moderne drukkerij. Als groothandel hebben wij diverse behendigheid spellen, die wij kunnen personaliseren met een prima kwaliteit bedrukking. Bijvoorbeeld geduldspelletjes en stressballen met logo.

Artikelen 1-12 van 13

Behendigheidsspellen bedrukken met logo

Vergroot je naamsbekendheid door regelmatig leuke weggevertjes, cadeautjes en relatiegeschenken in te zetten. Een bedrukt behendigheidsspel wordt in onze eigen drukkerij geproduceerd en snel geleverd vanuit onze groothandel. Voordat je bestelt, sturen wij je een gratis drukvoorstel waarop een schets van het gekozen behendigheidsspel staat.

Heb je nog vragen over het bedrukken van behendigheidsspellen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Laden...

Laden...