Emaille mokken bedrukken

Wellicht herinner je je ze nog van vroeger bij je grootouders: emaille mokken zijn weer helemaal in de mode. Emaille is een glasachtige laag die ter decoratie op mokken wordt aangebracht en vaak wordt het 'glazuur' genoemd. Deze mokken zijn doorgaans stevig en kunnen tegen een stootje. Bovendien zijn ze licht van gewicht en brandwerend. Bij Bedrukken.nl hebben we een assortiment emaille mokken in verschillende varianten. Ze lenen zich uitstekend voor bedrukking. Of je nu kiest voor een subtiel klein logo of een volledige bedrukking rondom de mok, de keuze is aan jou! Of je nu een kleine of grote bestelling geplaatst, ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Oplopende volgorde

4 artikelen

 1. Emaille mok full colour
  Vanaf € 2,99 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,49 Bij 566 stuks
 2. Beoordeling:
  80%
  Vintage full colour mok
  Vanaf € 2,49 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,04 Bij 566 stuks
 3. Vintage email mok Plateado
  Vanaf € 3,45 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,74 Bij 1000 stuks
 4. Metalen emaille mok Silver
  Vanaf € 2,65 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,26 Bij 500 stuks

4 artikelen

Emaille mokken weggeven als relatiegeschenk

Het weggeven van emaille mokken als relatiegeschenk heeft verschillende voordelen.

 1. Trendy en nostalgisch: Emaille mokken zijn weer in de mode en roepen vaak nostalgische gevoelens op. Het gebruik van emaille doet denken aan vroeger, waardoor het een warm gevoel kan geven aan de ontvanger.

 2. Duurzaamheid: Emaille mokken zijn doorgaans stevig en gaan lang mee. Ze zijn bestand tegen stoten en krassen, waardoor ze een duurzaam relatiegeschenk vormen dat lang in gebruik zal blijven.

 3. Bruikbaarheid: Mokken zijn praktische geschenken die dagelijks gebruikt kunnen worden. Of het nu voor koffie, thee of andere dranken is, een mok komt altijd van pas. Hierdoor blijft jouw bedrijfsnaam of logo regelmatig onder de aandacht van de ontvanger.

 4. Bedrukkingsmogelijkheden: Emaille mokken bieden voldoende ruimte voor bedrukkingen. Je kunt ervoor kiezen om jouw bedrijfsnaam, logo of een speciale boodschap op de mokken te laten aanbrengen, wat zorgt voor een gepersonaliseerd en opvallend relatiegeschenk.

 5. Waardering en klantenbinding: Door emaille mokken weg te geven als relatiegeschenk laat je waardering zien aan je klanten, partners of medewerkers. Dit kan bijdragen aan het versterken van de relatie en het verhogen van klantenbinding.

Hoe snel kunnen bedrukte emaille mokken geleverd worden?

Wij kunnen emaille mokken snel leveren. Echter is de levertijd voor elke mok verschillend. Kies je voor een mok die wij op voorraad hebben, dan zijn wij in staat om ze extra snel te leveren. Is het geen voorraadartikel dan zal de levertijd iets langer zijn. Wil je emaille mokken laten bedrukken met een logo, naam of tekst, dan is de levertijd iets langer dan wanneer je kiest voor mokken zonder opdruk. Wij bakken namelijk het logo in de mok in een speciale oven. De temperatuur van deze oven is ongeveer 800 graden Celsius. Hierdoor zijn alle bedrukte mokken die wij leveren vaatwasmachinebestendig. Kies je voor een keramische mok, dan bedrukken we middels tampondruk of transferdruk jouw logo op de mok. Kies je voor een metalen emaille mok, dan graveren we het logo in de mok. Wij bedrukken in onze eigen drukkerij en kunnen hierdoor snel en goedkoop bedrukte emaille mokken leveren.

Contact

Is jouw zoektocht geslaagd en heb je de emaille mok gevonden die perfect binnen jouw huisstijl past? Dan hoef je hem alleen nog maar te laten bedrukken. We zien dat veel horecabedrijven emaille mokken met logo toevoegen aan hun horecaservies om zo indruk te maken op hun gasten. De mokken zijn zowel licht als stevig en hierdoor veelzijdige producten. Wil jij ook emaille mokken laten bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat je graag te woord. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel via +31 315-200010.