Emaille mokken bedrukken

Misschien herken je ze nog van je opa en oma: emaille mokken zijn weer trendy. Emaille is een laagje van glas dat ter versiering op mokken aangebracht wordt. Het wordt vaak ‘glazuur’ genoemd. Vaak zijn het stevige mokken die wel tegen een stootje kunnen. Daarnaast zijn emaille mokken licht en brandwerend. Wij bieden emaille mokken aan in verschillende variaties. De mokken lenen zich uitstekend voor een bedrukking. Kies voor een subtiele kleine bedrukking of laat de mok geheel rondom bedrukken, de keuze is aan jou! Of je nou een kleine of grote oplage bedrukte emaille mokken besteld, het team van Bedrukken.nl staat voor je klaar om antwoord te geven op al je vragen. Voor vragen en informatie kan je contact opnemen met ons. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel +31 315-200010.

Oplopende volgorde

3 resultaten

 1. Emaille mok full colour
  Vanaf € 2,99 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,49 Bij 566 stuks
 2. Vintage full colour mok
  Vanaf € 1,99 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,79 Bij 566 stuks
 3. Vintage email mok Plateado
  Vanaf € 4,24 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,86 Bij 500 stuks

3 resultaten

Waarom emaille mokken laten bedrukken?

Emaille mokken zijn uniek en opvallend waardoor ze je naamsbekendheid snel vergroten. Ze geven je een retro-gevoel en kunnen hierdoor perfect aansluiten bij de visie van je bedrijf. Laat de mokken bedrukken met je bedrijfsnaam of de naam van een medewerker of klant. In combinatie met het bedrijfslogo is de mok helemaal af. Bedrukte emaille mokken zijn zeer geschikt als promotiemateriaal of relatiegeschenk. In ons assortiment vind je porseleinen en metalen emaille mokken. De mokken zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Daarnaast bepaal jij het uiteindelijke design d.m.v. een opdruk. Wij adviseren altijd om voor een bedrukking te kiezen die past binnen de huisstijl van je bedrijf of organisatie.

Hoe snel kunnen bedrukte emaille mokken geleverd worden?

Wij kunnen emaille mokken snel leveren. Echter is de levertijd voor elke mok verschillend. Kies je voor een mok die wij op voorraad hebben, dan zijn wij in staat om ze extra snel te leveren. Is het geen voorraadartikel dan zal de levertijd iets langer zijn. Wil je emaille mokken laten bedrukken met een logo, naam of tekst, dan is de levertijd iets langer dan wanneer je kiest voor mokken zonder opdruk. Wij bakken namelijk het logo in de mok in een speciale oven. De temperatuur van deze oven is ongeveer 800 graden Celsius. Hierdoor zijn alle bedrukte mokken die wij leveren vaatwasmachinebestendig. Kies je voor een keramische mok, dan bedrukken we middels tampondruk of transferdruk jouw logo op de mok. Kies je voor een metalen emaille mok, dan graveren we het logo in de mok. Wij bedrukken in onze eigen drukkerij en kunnen hierdoor snel en goedkoop bedrukte emaille mokken leveren.

Contact

Is jouw zoektocht geslaagd en heb je de emaille mok gevonden die perfect binnen jouw huisstijl past? Dan hoef je hem alleen nog maar te laten bedrukken. We zien dat veel horecabedrijven emaille mokken met logo toevoegen aan hun horecaservies om zo indruk te maken op hun gasten. De mokken zijn zowel licht als stevig en hierdoor veelzijdige producten. Wil jij ook emaille mokken laten bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat je graag te woord. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel via +31 315-200010.