Thermosflessen

Bedrukte thermosflessen worden doorgaans ingezet op beurzen, open dagen en andere evenementen. Maar ook op de kantoorvloer bieden thermosflessen bedrukt met logo uitkomst. Je kunt er zelfs voor kiezen om een geïsoleerde thermosfles te personaliseren met naam of unieke reclametekst. Heb je vragen over het bedrukken van thermosflessen en -bekers? Neem dan gerust contact op met het team van Bedrukken.nl; bel naar +31 315 – 200 010 of mail naar [email protected]

Oplopende volgorde

46 resultaten

 1. Aluminium bestseller drinkfles
  Vanaf € 1,62 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,27 Bij 1000 stuks
 2. Thermos drinkfles Louvre
  Vanaf € 5,09 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,19 Bij 500 stuks
 3. RVS thermosfles bamboe
  Vanaf € 9,99 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,19 Bij 250 stuks
 4. Thermosfles Helsinki
  Vanaf € 8,88 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,00 Bij 250 stuks
 5. Thermosfles Chan
  Vanaf € 9,14 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,14 Bij 250 stuks
 6. Dubbelwandige drinkfles 425 ml Patagonia
  Vanaf € 9,37 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,75 Bij 250 stuks
 7. Dubbelwandige fles Aspen cork 600 ml
  Vanaf € 9,93 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,39 Bij 250 stuks
 8. Dubbelwandige thermosfles Dudinka 500 ml
  Vanaf € 10,00 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,75 Bij 250 stuks
 9. Dubbelwandige drinkfles
  Vanaf € 12,37 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,93 Bij 250 stuks
 10. Fles Tukel
  Vanaf € 4,12 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,65 Bij 500 stuks
 11. Thermosfles Celsius
  Vanaf € 9,15 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,62 Bij 250 stuks
 12. Fles Tulman
  Vanaf € 8,62 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 4,85 Bij 250 stuks

46 resultaten

Hoe worden metalen thermosflessen bedrukt?

Metalen thermosflessen bedrukken we middels een lasergravering. Een lasergravure wordt aangebracht middels een laser en geeft een duurzaam en krasvast resultaat. Een klein nadeel is dat lasergravering helaas niet in meerkleurendruk mogelijk is. In het geval van thermosflessen vervaardigd uit kunststof, is tampondruk de beste optie. Een metalen geïsoleerde thermosbeker is goed te combineren met metalen pennen, die net als andere populaire relatiegeschenken te bedrukken zijn met logo. Voordat wij jouw order in productie nemen, ontvang je het gratis digitale drukvoorstel. Hierop is precies te zien hoe de opdruk eruit komt te zien.

De inzet van thermosflessen met logo

Niets is zo vervelend als onderweg zin krijgen in een warme drank. Zeker in de winter voelen we vrijwel dagelijks de behoefte om een warme kop koffie of thee te drinken als we weer eens in de file staan. Of wanneer we uren vastzitten in de trein. Even een winkel binnenlopen is vaak geen optie, omdat er in de wijde omtrek geen winkel te bekennen is. Een roestvrijstalen fles of thermosbeker biedt dan natuurlijk uitkomst. Want daarin kunnen we een behoorlijke hoeveelheid drank kwijt, die bovendien de hele dag lekker warm blijft. Maar ook voor het bewaren van een koude drank is bedrukken van thermosflessen erg handig. Een paar uur warm of een flink aantal uur koud een drankje bewaren is dus geen enkel probleem in een geïsoleerde fles. Voor relaties die regelmatig onderweg zijn, is een lekvrije vacuüm fles ideaal te combineren met een draadloze oplader.

Breed assortiment thermosflessen

Bedrukte thermobekers zijn hoe dan ook een bruikbaar en zeer welkom relatiegeschenk. Zowel voor je zakenrelaties die vaak op pad moeten, als voor degenen die hun dagen vooral op kantoor doorbrengen. Want ook voor hen is een bedrukte thermosfles zeer handig. Immers, in plaats van continu heen en weer te moeten lopen - met een hand vol mokken of kop en schotels tussen keuken en bureau - kunnen zij nu lekker achter elkaar doorwerken met een warm drankje binnen handbereik. Bestel dan tegelijkertijd luxe pennen en laat deze eveneens voorzien van een opdruk. Daarbij zorgt een lekvrije mok ervoor dat koffievlekken verleden tijd zijn. Op zoek naar een alternatief in plaats van een thermosfles bedrukken? Ga dan voor kartonnen bekers of laat mokken bedrukken met logo.

Thermosflessen bedrukken met logo

Een dubbelwandige drinkfles met logo zorgt voor mooie promotie voor jouw bedrijf. Binnen het assortiment van Bedrukken.nl vind je meerdere soorten thermosflessen, waaronder een thermosfles met draagriem, een roestvrijstalen isoleerfles, een dubbelwandige fles en een geïsoleerde beker. Bij ons profiteer je van scherpe prijzen en snelle levertijden, al vanaf 5 werkdagen. We werken met een minimale afname, maar de meeste flessen kun je al laten bedrukken vanaf 5 stuks.

Hoe kan ik contact opnemen?

Heb je vragen over het bedrukken van thermosflessen? Bel ons op +31 315 - 200 010 of stuur een e-mail naar [email protected] Ook onze andere relatiegeschenken kunnen bedrukt worden naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.